Licurici de ianuarie-februarie 2009 (58)
Raspunsuri - Pagina 20
iuliacris spune:
Ce dulce-i Mariuca! Tu ce tricotezi acolo?
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
Idaira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Arriel P.S. Am vazut si pozici cu Carla o dulceata de fetita, arata-ne-o mai des mamico Mami de Thea Bianca (03.02.2009) http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712 Poze botez http://www.flickr.com/photos/cristiserban/3657721858/in/set-72157620335759351/ |
Daca e vorba de Carla mea, iti mutumesc frumos!!! da si cealalta Carla e o scumpete ...
Carla
Povestea Carlei
iuliacris spune:
Hi, hi, cred ca era vorba de Carla ta
Poze
Carla
iuliacris spune:
Ada, simpatice tare si blondinele tale, par sa se inteleaga de minune. Si-am vazut ca si-au gasit si un partener de joaca, Piculinul
Poze
Carla
lisa79 spune:
o dulcica Carla cum papa ea banana
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
lisa79 spune:
pt Ledi sa ai putere!
cami,bine ai revenit!
IrinaC,ce face Ochila???
Dark,Mister MIster??
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
crisspy spune:
Intru si eu repede sa va urez week-end placut si plin de soare!
Multa sanatate licuricilor bolnaviori si putere mamicilor lor
Eu sunt deja in masina in drum spre Razvi...nu stiu daca mai pot intra in week-end ca vreau sa ma bucur de Tzumpi al meu
Poop gashca!
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009
Razvi
www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta
anna-mama spune:
Seara buna, gashca
Vladut se joaca cu tati si eu am intrat sa vad ce mai faceti.
Vladut merge din ce in ce mai bine si pleaca destul de des singur, nu are nicio frica, se desprinde de ce se tine si pleaca, dupa cativa pasi cade, asa ca trebuie sa fiu tot timpul cu ochii pe el. Astazi,in parc, a dat cu un obrajor de pamant , noroc ca sunt chestiile alea moi pe jos la spatiile de joaca.
Astazi mi-a venit de la Pampers jucaria Nici nu credeam ca mai primesc ceva. Dupa ce am nascut am primit la cutia de scrisori un plic de la Pampers cu un concurs pentru mamicile care au nascut in februarie 2009, am strans punctele, am trimis plicul acum vreo 4 luni si am primit asta http://www.dinoland .ro/p-2233-girafa-educativa.aspx
Aalina, ma apuc de scris scrisoarea, cu un asa moshulica si ajutor de mosh, ar fi pacat sa nu-i chem pe la mine
Vazut poze cu frumuselul Piculin, curajoasa si frumoasa Mariuca (bravo pentru pasi!)
Miere , nu stiu cu cine seamana Vladut la falcute, nu am descoperit pe nimeni in familie care sa fii fost asa cand era mic
Cum s-a comportat Aidan cand la vazut pe bebe mic?
Crisspy, drum bun si wkd frumos cu Razvi sanatos!
Sanatate multa tuturor bolnaviorilor , offf, sunt din ce in ce mai multi
Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)
Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut
anca_ spune:
anna_mama, Andy are 73cm si 9 kg la 9 luni. E la 50% in grafice, pana acum fusese la 75-90%, a luat putin in greutate in ultimele luni, mai din cauza dintilor si e si f activ. Doctorita zice ca poate si genetica intervine acum si probabil nu va fi un copil f inalt cum s-ar fi crezut initial din cauza ca era f lung. Pt noi e ok oricum, important e ca e sanatos.
crisspy, frumos pisoiul. Cum reactioneaza Razvan cand il vede? Si noi avem pisica si e speriata complet de Andy, fuge cand il vede. El in schimb cand vede pisica se lumineaza la fata si scoate niste sunete speciale, numai la pisica face asa. Cand o prinde, adica cand i-o aducem noi o cam smotoceste si incearca sa o bage in gura
leditia, macar ati scapat de antibiotice, tot e bine. De multe ori medicamentele trateaza doar efectele si nu si cauza bolii, mai rau ascund cauza. Sper sa dai peste un doctor/doctorita bun care sa-i dea de capat. Imi inchipui ca esti la capatul puterilor, dar fii tare pt David!
Oxigen, felicitari pt pasi!