FIV249

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Dar nu ti-a motivat decizia? De unde si pana unde i s-a nazarit ca vrea sa le clipseze?
La ce medic te duci? Inafara de faptul ca ai avut trompele infundate, mai sunt si alte probleme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_alice spune:

Am fost la dr. Anca Moisa operata de dr. Codreanu si in prezent la dr. Niculescu.Alte probleme nu mai am in afara de trompe.

Mergi la inceput

misto combinatie de medici....
Unde si cu cine vrei sa faci Fiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_alice spune:

DA un trio adevarat .FIV-ul il fac cu Niculescu si Cocei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelor, care va dati cu ace in talpi, adica la acupunctura ma refer, va recomand sa spuneti dr. sa va faca in urmatoarele centre - zone, inteleg ei cica, ca sunt chestii internationale: circa 10-15 minute: Le3, MP6, M36, KG4, KG6, M29 sau M30, si sa fie incalzite cu Lampa Qi (asa se cheama sau cu Moxa 5' - asta e alt termen sunt ca niste conuri carora li se da foc). Apoi se trece pe verso adica pe spate, tot vreo 10 minute: B23, 31, LG4, shi qi zhui xia, cica tot la cald. Aici v-am scris exact cum mi s-a dat si mie pe foaie.
Sau mai bine pentru cine e interesata de recomandarile legate de aceste probleme, chiar si pentru barbati, sa imi scrie un PM cu adresa de mail si o sa le trimit foaia care o am de la dr. scanata.

Mergi la inceput

Giulesti, presupun... Ce sa zic?! Bafta!
Poate te lamureste si pe tine de ce vrea sa-ti clipseze trompele...intr-un final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

alice_alice - bine ai venit!
Eu zic asa: ori sa citesti ultimele capitole de la forum ori sa mai stai putintel pe aici pana te lamuresti cu cine si unde e cel mai bine sa faci FIV-ul. Suntem atat de multe cu experiente atat de diverse incat vei avea ce invata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

alice-alice- pe biletul de iesire dupa laparo trebuie sa scrie ceva. Ori scrie "s-a efectuat verificarea permeabilitatii " sau "proba Cotte pozitiva" sau ceva care sa scrie ca dupa laparo trompele au fost desfundate. Pe de alta parte cele 4 HSG-uri ce spun? Sunt permeabile trompele sau ba?

Daca trompele sunt ok atunci nu vad de ce le-ai clipsa, daca insa au hidrosalpinx , nu-ti folosesc la nimic in FIV, ba pot sa=ti faca si rau, in sensul ca hidrosalpinx=ul este toxic pentru o eventuala sarcina obtinuta FIV. Clipsarea e reversibila, da' nu stiu daca si functionala.. daca dupa aia ar mai functiona cum trebuie. De aia trebuie sa te gandesti foarte bine si sa-ti intrebi medicul de ce vrea clipsarea trompelor. Poate ca din hsg-uri reiese faptul ca ai hidrosalpinx.

cami

salpingectomie partiala+neosalpingostomie 2005
FIV 1 2008( oprita in evolutie)
SEU septembrie 2009: s-au rezecat ambele trompe
FIV 2- daca strang bani in ianuarie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Salutare si la toate!

Noi suntem bine, am tot incercat din martie sa fac un FIV pe natural de mi s-a lehamesit, n-am ajuns in runda finala in nici o luna, ba o sarbatoare, ba nu-i nici un doftor, ba o durea pe Geta capu', ba nu stersesera pe jos cu clor... Asa ca mi-am luat jucariile de la natural si m-am mutat la stimulat ca-i mai sigur.
Am intrat in linie dreapta pt FIV3, tot Marinescu plus Cocei.
Protocol scurt, din Z2, 150 puregon pen-zi, maine merg la primul eco si dozare de E2. Sper sa fie ok, dureri am deja in zona ovarelor din a treia zi de stimulare. Maine voi fi Z6 de stimulare.
Partea proasta E ca pe 2 nov incep serviciul, si la norocul meu ma astept sa ma pasca punctia sau ET-ul chiar in prima zi de job , si ce impresie buna o sa fac dupa doi ani juma lipsa sa trag chiulu din prima zi! Cocei mi-a spus ca-mi da scutire medicala pt punctie de chist, ale naibii emotii, taman atunci ma impunse chistu si nu ma lasa sa vin in campul muncii !

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Shery, multa bafta !
Nu-ti mai face si tu griji cu impresia in prima zi de job, las-o pacatelor, ca se rezolva la servici!

Te-as ruga (daca vrei, desigur) sa-mi spui in 2 randuri cam cat sa pregatesc la plicuri (macar global), daca ma hotarasc sa fac si eu la Giulesti (si as opta tot pt. echipa cu care faci tu).
Ca deh... trebuie sa pot aduna si eu, nu pot sa-i scot asa, in 5 minute, din palarie, ca nu-s nici eu magician...

Merci si tin pumnii sa fie bine!
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

gabi - pup, vad ca ai ajuns la noi :(. Iti spun eu, Sheri nu da nici un plic . Ete asa, din principiu.

Sheri - sa fie cu noroc!!!

coltul meu de rai

Mergi la inceput