FIV249
Raspunsuri - Pagina 7
BuburuzaL spune:
Draga ALICE, bun venit si sper sa-ti implinesti visul cat mai repede! Din pacate eu nu te pot ajuta cu info necesare, dar stai linistita, multe din fetele de aici sunt asi in domeniu. Trecand prin tot felul de experiente, au fost nevoite sa invete atat de multe!Cred ca dau clasa multor doctori! Sunt sigura ca te vor ajuta si pe tine sa-ti clarifici nelamuririle! Bafta!
MIRELA, la ora asta presupun ca e gata punctia. Sper ca esti ok si in curand vii cu vesti bunea!
In ceea ce ma priveste, acum sunt ok, mi-am revenit din...starea proasta. Dr meu mi-a clarificat ca nenorocita asta de candida nu imi va afecta nici productia nici restul, asa ca, pot cloci in continuare linistita! Am primit o pastiluta si acum imi vad de drum...Acum am fost la monitorizare si cred ca din seara asta incep cu injectatul... Astept doar sa mi se dea startul, oficial!
OANA si CATALINA, va multumesc pt raspunsuri. Oana chiar e bine de stiut despre crema de care ziceai, sa nu tot dau fuguta la medic... ca primavara si toamna sunt cam sensibila la asa ceva.
Si totusi...in curand imi numar boboceii!
bytzi spune:
buna fetele,
din pacate pt mine expierenta IA-FIV a luat sfirsit,4 ani de chin,umblat pe drumuri,tratamente,analize,dr,clinici...au luat sfirsit
ieri dupa 5 zile de stimulare,primele 3 zile cu 200ui puregon,ultimile 2 cu 150ui puregon ,vitamine,naturiste si tot ce se putea lua nu am nici un folicul
sint darimata,la capatul puterilor simt ca nu-mi gasesc linistea
si eu si dr am ramas fara cuvinte,se pare ca am ajuns de unde am plecat,mi-a mai ramas 2 solutii pt a fi mama,adoptia de embrioni sau adoptia unui bebelus
i-am multumit acestui dr ca a fost linga mine si a facut tot ce se putea
mi-a zis sa fiu impacata sufleteste ca am facut chiar tot ce se putea face doar ca cineva de acolo de sus le dicteaza pe toate
va multumesc la toate pt ajutorul acordat si va doresc din suflet sa deveniti mamici
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
catalina2307 spune:
Bitzule.....imi nespus de rau....
'tui mama ei de viata.....ca iar m-am umplut de nervi. Unde o fi dreptatea pe lumea asta? Toate iresponsabilele fac copii si ii arunca prin gunoaie si noi trebuie sa trecem prin chinurile iadului.
coltul meu de rai
misa_21 spune:
Bytzulina,iubita .
Mi-au dat lacrimile,imi pare asa de rau!Doar stii ca stiam,insa mesajul tau numa cutite in rana a rasucit.of!!!!!
Catalina, te si pe tine.Ce face tatal tau?Sper ca mai bine!
Kora,sa te intareasca DD sa mergi mai departe si sa gasesti copilasul mult dorit!Imi pare rau...nespus de rau.
tuturor.
Ioanatugs spune:
Bytzi nu am cuvinte, nu pot decat sa te imbratisez!
Kora i-mi pare nespus de rau!
Nu as fi vrut sa fiu si eu cireasa de pe tort, insa trebuie sa va povestesc si eu putin din ceea ce-am patit. Ma pregateam intens pentru FIV 4 si toate analizele erau bune, pina la FSH, care m-a lasat masca si cu care nu prea mai pot face ceva 29. Ieri m-am vazut cu dr. Codreanu si nu mi-a dat mari sperante. Mi-a zis ca am intrat in declinul ireversibil si ca in afara de AMH si InhibinaB, ca sa fim siguri ca asta-i adevarul, nu prea mai putem face ceva.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=3d83a89c375565f7f5a863&utm_source=otm&utm_medium=text_urll" target="_blank">Saint-Bernardul meu
sophie76 spune:
bytzi, , imi plinge sufletul alaturi de tine.Ma rog ca Dumnezeu sa ti dea curajul sa poti merge mai departe
sophie
BuburuzaL spune:
BYTZI, ...pare rau pentru tine draguto!Imi imaginez ca esti la pamant dar poate ca un gand bun in plus, un sprijin, iti vor mai linisti sufletelul! Ai grija de tine!
Moniland spune:
Hai mai fetelor, din nou citesc chestii urate.
Kora, Bytzi
Sheri, mult succes cu fratioara Alesiei !
Mirela, tin pumnii!!!
Catalina,
Ioana, nu te lasa, fa tot ce se poate
Eu am fete mari, imediat 3 luni, si nu mai am timp de nimic. Pacat ca nici de ele asa cum as vrea.
Cum a ramas pana la urma cu FIV-urile? Am auzit ca va fi gratuit 1 FIV.
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
Tabitha spune:
bytzi: nu e drept, nu e corect, dar nu avem ce face. Este organismul nostru si trebuie sa ne obisnuim cu el, asa cum e. Altul nu avem. Incearca sa analizezi celelalte posibilitati si sa o alegi pe cea corecta.
Ioana: daca tot ai ajuns pana aici, eu ti-as sugera sa faci analizele celelalte, pentru linistea ta sufleteasca.
misa_21 spune:
Ioana.Dar ce s-a intimplat?Ai mai avut probl cu fsh-ul inainte?Poate e o greseala.Si totusi...ce vei face?