FIV249
Raspunsuri - Pagina 5
iana_mari spune:
SHERI MULT NOROC SI SA-TI AJUTE D-ZEU SA-I FACI ALESIEI UN FRATIOR.
KITA CASA DE PIATRAAAA!!!!!!!!!!
iana
24+ si
dandanutz spune:
merci mona ,stiu ca e cald mai mereu dar sper sa nu fie ca in august ca mi-a fost cumplit de cald
Dana_bebe spune:
cami 30 - eu stiu ca fiv pe loturi se face dand anticonceptionale la femei cu o luna inainte - regula e sa dai minim 12 si maxim 24-26 parca si asa reusesti sa incepi toate stimularile odata - apoi mai apare o diferenta de o zi de la una la alta dar doar atat.
alice_alice spune:
Buna seara !! Eu sunt Alice si de ceva timp ne chinuim sa avem un bebe cere se lasa asteptat.Am un teanc de analize,o laparoscopie pt desfundarea trompelor si indeparterea aderentelor,4 HSG-uri si 3 inseminari toate fara rezultat.Dr.a spus ca singura sansa este FIV-ul asa ca ma alatur si eu voua si sper sa ma primiti si sa ma ajutati cu parerile si sfaturile voastre.Ca o prima intrebare ar fi faptul ca dr. vrea sa-mi clipseze trompele procedura de care nu sunt tocmai incantata deoarece am inteles ca nu este reversibila,voi ce pareri aveti si ce stiti despre asa ceva.
goggy spune:
Bine ai venit, in primul rand
In al doilea rand, de ce vrea sa-ti clipseze trompele, ai hidrosalpinx?
KITTA spune:
Blanche25se duse vestea pana in Spania?
fetelor, va multumesc si pe aceasta cale forumistelor veterane, evident, care mi-au fost alaturi la importantul moment!
Acum, intrebare ca scapai din dulcile pregatiri ale cununiei (ca fuse doar cununia civila) si acusica intr-o luna pun de msotenitorii legali. Ca ma gandeam ca poate de aia nu au vrut sa apara, ca erau in ilegalitate si o sa facem si o slujba mica de logodna cica se cheama ca sa fim si in randul bisericesc pana plecam la Budapesta si sa putem purta verighetele. La anul mi-am propus sa facem nunta si botezul 2 in 1!
Deci, intrebarea era unde pot face si eu o mamografie, ca imi dadu medicul de familie trimitere si o vreau si gratis! La statul roman nu mai cotizez nimic, doar in strainatate.
alice_alice spune:
Ca sa fiu in ton cu tine. In primul rand ms ca ma-ti primit. Si in al doilea rand nu stiu daca am sau nu hidrosalpinx pe biletul de iesire din spital nu scrie de asa ceva. Am uitat sa precizez ca al doilea dr. mi-a recomandat FIV-ul si clipsarea trompelor.