FIV249

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Kora,

Catalina se pare ca n-am avut nici ovulatie spontana, nici n-am ramas gravida dupa partidele de sex vijelios

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Io ti-am zis sa nu consumi energia aiurea .

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buburuza maine voi face punctia la ora 9.30

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Kitta, FELICITARI, CASA DE PIATRA, IUBIRE PANA LA ADANCI BATRANETI SI CAT MAI REPEDE MOSTENITORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Buna fetelor...
cine imi poate spune cam ce trebuie sa "pregatesc" pt. FIV Giulesti, in afara de cei 1100+300+150 eur?
daca stiti pe caprarii (dr., embriolog, anestezist, asist. sefa sau ce mai trebuie pe-acolo). Mutam, va pup!

Edit: am batut gresit: era 1.100+300+150 eur
adica FIV+ ET+congel.embr.ramasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariadan spune:

gabi ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariadan

gabi ai PM

merci mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

fetelor explicati-mi mie cum se fac mai exact inseminarile/fiv-urile pe loturi? Cum reusesc sa faca 10 femei, de exemplu, sa ovuleze in aceeasi zi? Cu ce se opreste menstruatia si cum e reluata ea pentru crearea unui ciclu FIV? Ca nu pricep aspectul asta
Kora asa gandesc si eu, ca poate unii dintre noi nu au dreptul la bucuria asta. E greu de acceptat pentru ca e o situatie pe care nu o poti controla. Iti doresc puterea de a o lua de la capat!!

cami

salpingectomie partiala+neosalpingostomie 2005
FIV 1 2008( oprita in evolutie)
SEU septembrie 2009: s-au rezecat ambele trompe
FIV 2- daca strang bani in ianuarie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Salutare si la toate!

Noi suntem bine, am tot incercat din martie sa fac un FIV pe natural de mi s-a lehamesit, n-am ajuns in runda finala in nici o luna, ba o sarbatoare, ba nu-i nici un doftor, ba o durea pe Geta capu', ba nu stersesera pe jos cu clor... Asa ca mi-am luat jucariile de la natural si m-am mutat la stimulat ca-i mai sigur.
Am intrat in linie dreapta pt FIV3, tot Marinescu plus Cocei.
Protocol scurt, din Z2, 150 puregon pen-zi, maine merg la primul eco si dozare de E2. Sper sa fie ok, dureri am deja in zona ovarelor din a treia zi de stimulare. Maine voi fi Z6 de stimulare.
Partea proasta E ca pe 2 nov incep serviciul, si la norocul meu ma astept sa ma pasca punctia sau ET-ul chiar in prima zi de job , si ce impresie buna o sa fac dupa doi ani juma lipsa sa trag chiulu din prima zi! Cocei mi-a spus ca-mi da scutire medicala pt punctie de chist, ale naibii emotii, taman atunci ma impunse chistu si nu ma lasa sa vin in campul muncii !

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanutz

MONA cum e vremea in israel in februarie?

dandanutz, don't you worry about... cum crezi ca poate fi vremea in feb daca acum e cald de mori...
Serios, nu conteaza daca ploua sau nu ai sanse sa faci si plaja...
Vremea e blanda aici...

Mona
:)

Mergi la inceput