Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bia_Oradea

Hei burtici...

Referitor la mancare... mie mi-e mai foame dupa ce mananc
Probabil ca am acid mai mult... dar mi-e o foame.... de pot manca orice, oricat. Si atunci ma linistesc cu un fruct...

Am o intrebare: voi ce faceti cu constipatia??? Mie cateodata imi ies ochii din orbite si degeaba mananc fructe

Va puuupppppp

Bia, e important sa mananci fructe dimineata pe stomacul gol(si nu banane) si abia dupa 1/2 ora sa bei cafeluta sau lapticu...depinde ce servesti...si apoi dupa inca 1/2 ora sa mai papi altceva la mic dejun...
La mine a functonat!

Anca
19+ cuTereza sau Codrin
si mami de Lucas

Anca
19+ cuTereza sau Codrin
si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Revin,
Ate09, DPN 14.03.2010, nu 2009 chiar ca e greu cu neuronii astia impartiti .
Aaaa, si am uitat, ce e ala ? Ca eu sincer nu-mi mai amintesc...
Va pup, o seara buna,

Ramona, 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

La mine nu mai merge treaba cu fructele. Tot o data la 4 zile merg la baie si tot... . Am incercat si iaurt, si supe, si teddy. Ata ete...

cu bebica de 16+
cum creste bebelusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

VIO - Dar eu nu de agitatie ma tem, ci de kg in plus.

Cristina +13 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinabobe

ioanact era doar un proiect care a ramas blocat pe undeva prin vreun sertar inca nu a trecut, si dupa cum arata situatia politica ma indoiesc ca va avea cineva chef de prenatalul nostru...

Nici sa se deblocheze, mie imi convine legea care este acum, cu cele 84 de zile inainte de nastere si 42 de zile dupa nastere.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 14+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Pai, nu mai vorbim de muraturi ca de mancat, eu, una, mananc intr-una. In ritmul asta, mi-ar trebui nu 3 borcane, ci 2 butoaie. Si as mai manca sarmale, dar nu prea imi vine sa fac ca or sa vina sarbatorile si isi pierd din farmec daca mi-am facut pofta pana atunci.
Oricum, ar fi nu ma mai satur de acru si sarat. Si ma mai mir ca-s umflata dimineata si ma vad cat o batoza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_iary spune:

pentru eu am descoperit intamplator o solutie- varza murata mancata in general la mese sau cum si daca va place + portocale zilnic. nu le mananc impreuna dar mananc zilnic, portocale dimineata si seara, iar varza murata o mananc in timpul zilei de pofta fara sa exagerez. Am gasit varza la penny, la punga vidata. Eu chiar eram de felul meu iar acum cu sarcina si mai mult. Deocamdata am rezolvat problema

anca16+sideKarla Maria20.08.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Buna fetelor...hai ca eu iar n-am mai scris de vreo 3 saptamani si nu stiu cu ce sa incep....
In principal suntem bine....am fost cu analizele la medicul meu, a zis la fel ca asistenta de la recoltari ca per total analizele sunt bune.. dar este cate o valoare mai mare... m-a trimis la Profesor Albu de la Giulesti sa ii povestesc si acestuia despre analize si sa-si dea cu parerea pentru ca este genetician...Doar ca de 2 saptamani incerc sa dau de Dr Albu si de cate ori ma duc la spital primesc acelasi raspuns "nu este.. nu a venit inca... nu stim cand vine... va trebuie programare dar programarea se face la asistentul lui care nu este, vine odata cu domn doctor..." ..Am gasit un nr de tel pe net si voi incerca sa sun maine acolo sa vad daca rezolv ceva... doar ca numarul este de anul trecut.. sper sa mai fie valabil...
Acum ma mai macina 2 lucruri: primul ar fi ca am 19 saptamani si nici urma de colostru... iar al doilea ar fi ca de 3 luni am aceasi greutate... burta a crescu, dimensiunea uterului si circumferinta abdomenului au crescu...mananc foarte mult.. imi e continuu foame si mananc fara retineri la orice ora din zi sau noapte.. ma trezesc peste noapte sa mananc... si degeaba... tot 45 KG am...adica in aproape 5 luni de sarcina am luat 2 kg...o fi normal sau ar trebaui sa ma mai ingras? sa imi fac griji?

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

eu mananc portocale in prostie de la 2 kg in sus si mandarine la fel
si degeaba , singurul lucru care ma ajuta sunt cerealele cu fibra, dupa ce mananca imediat ma duc la baie

roxana 17+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

BLUEKIDOO - Pe dr. Albu il vei gasi tare greu chiar si cu programare, ca asa este el de gasit.
Iar in privinta greutatii nu stiu de ce esti ingrijorata atata timp cat burtica iti creste si tu te simti bine.
Eu n-am avut colostru pana am nascut, iarasi nu-i regula.

Mergi la inceput