Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns child spune:

Salut dragelor!
Dau raportul: acum am venit de la "cinema" (morfo-fetala).
Bebe perfect, 320 g, nu a stat o clipa locului, greu mai reusea medicul sa-l masoare, ne-a aratat tot ce stie, pe unde mergea medicul cu instrumentul si el lovea. S-a dat pe bicicleta, apoi a boxat, apoi s-a pus in fundulet, si-a bagat manuta in gura, ce mai, o zdroaba tot timpul cat a durat eco (cam 35 min.). Avem dvd, sa nu ne plictisim in week-end
Aaaa, si seamana cu mine (normal, ca e baiat!). Zicea tati ca nu-i nimic, ca de la el o sa ia talentul la desen (sotul e designer).

Rebiana, incearca sa stai cat mai linistita!
Ina mie medicul mi-a zis sa nu fac vaccin antigripal, chiar daca pana acum am facut an de an. Si legat de vaccinul anti A1H1 eu sunt sceptica. Am lucrat in domeniu medical si am cunoscut un medic care a fost in echipa care a experimentat vaccinul antirujeolic si ne-a povestit niste grozavii... Asa ca eu cred ca e mai bine sa asteptam o perioada pana se vad efectele pe termen mediu, macar.

Fetelor, incerc sa va citesc mereu, dar sunteti prea rapide pentru mine. Asa ca, sa nu va suparati ca nu va scriu mai des.

Sa va zic ce mi-a zis medicul mai demult, am uitat sa va scriu, acum mi-am amintit ca vad ceva probleme cu contractiile si colul pe aici. Cica sa stam 2-3 ore pe zi in decubit lateral stang. Acum, nici eu nu prea respect orele, dar cand prind putin timp, ma intind. Si incerc sa dorm pe stanga, cu toate ca ma mai trezesc pe spate, si asta noapte a fost chiar rau ca m-am trezit de doua ori cu junghiuri intercostale, parca nu mai aveam aer si am citit ca nu e bine pentru bebe.

O sa schimb semnatura de azi, ca maine nu cred ca am timp sa intru si sa scriu.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_iary spune:

BLUEKIDOO nu te speria ca de ex. nici eu la prima sarcina n-am avut colostru pana am nascut, cat despre kilograme, am o cunostinta care la 5 luni jumate de sarcina pusese decat un kg in plus si e bine merci si ea si bebe.

anca16+sideKarla Maria20.08.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Child felicitari pentru bebe jucaus. V-a dat spectacol, ce mai? Auzi, dar dupa ce ai vazut tu ca seamana cu tine? Ia zi, are nasucul tau, gropitele in obrajori de la tata, sprancenele de la buni si tot asa,nu? Stii ca mai dedemult tot timpul cand se nastea un copil toata lumea zicea repede ca seamana cu tata, pentru ca acesta sa nu intre la banuieli ca nu ar fi copilul lui

cu bebica de 16+
cum creste bebelusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Magdone

Buna fetele,

va citesc si eu din umbra dar acum mi-am facut si eu curaj sa va scriu.
Daca se poate sa ma treceti si pe mine pe lista, va rog
DPN: 29.03.2010, UM:22.06.2009.

Magda, cu Razvan (6 ani) si Olivia (1 an)

magda,
bine ai venit printre noi vad ca ne umplem de mamici pline de experiente gata de impartasit
Din Canada o mai avem pe Stefanna, dar cu fusul orar , ne intalnim mai rar la discutii!
Sa ai o sarcina asa cum iti doresti!

Anca
19+ cuTereza sau Codrin
si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

BLUEKIDOO - Pe dr. Albu il vei gasi tare greu chiar si cu programare, ca asa este el de gasit.
Iar in privinta greutatii nu stiu de ce esti ingrijorata atata timp cat burtica iti creste si tu te simti bine.
Eu n-am avut colostru pana am nascut, iarasi nu-i regula.

Cristina +13 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

ieri am stat o ora jumate sa astept si nu venise la spital... m-am cam plictisit sa astept pt ca afara era foarte frig iar pe holul ala era aglomerat.. de stat jos nici nu se punea problema ca nu aveai unde.. erau locurile ocupate cu gravidute si cu un tatic care astepta sa-si ia bebelul si care nu era dispus sa cedeze locul unei gravide.. ba chiar s-a luat de o alta ca s-a asezat pe banca si statea putin pe bluza lui (dupa ce ca statea el jos isi pusese si geanta intr-o parte si bluza in alta si tot el era tare in clont... asa s-o fi purtat si cu nevastasa cat a fost gravida? el statea jos si ea in picioare?)O sa sun maine la spital sa vad daca dau de doctor la tel.. daca nu poimaine ma prezint acolo si nu mai plec pana nu vine...

Si o intrebare pentru fetele care stiu ce carucior vor avea: v-ati hotarat ce nume vor avea prichindeii?

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Servus burtici!
Nu stiu daca apuc sa recuperez ca abia am ajuns si sunt cam obosita. Am fost in Cora la indicatiile unei prietene si am gasit cosmonaut
Imi place tare mult si asa imi doream. Pentru fetele interesate este 57 de lei.
Si in Cora au promotie la carutul Chicco trio la 1149 de lei (parca ).
Au hainute frumoase tare si acolo.

Oana 21+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

Mai, fetele, voi vorbiti de dulciuri, dar sunteti silfide. Eu sunt deja cat palatul telefoanelor si ce-as mai manca o cioco, dar zic si eu ca agita copilul, asta ca sa-mi iasa din cap pofta.

Miria esti super tare..dar am auzit o vorba si mai haioasa de la o verisoara de-a mea din Bucuresti, care zicea ca la 4 luni era cat Casa poporului

Anca
19+ cuTereza sau Codrin
si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Foarte frumos cosmonautul Oana. Imi faci si mie pofta de shopping pt bebe, noroc ca nu pot iesi din casa

Eu va parasesc momentan, sotul meu ma invata in seara asta poker Sa imi spuneti si mie maine cum v-au iesit fursecurile , ne vedem la cafeluta maine dimineata.

cu bebica de 16+
cum creste bebelusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana e frumos cosmonautul sau saculet mai degraba :) sa.l poarte sanatos! o sa.ti fie practic, mai ales ca tu o sa nasti mai devreme

roxana 17+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Gagici, eu stiu ca ciocolata nu este interzisa in sarcina.Mie imi place mult ciocolata amaruie de la heidi ,aia cu 85%cacao.Are mult magneziu ciocolata.La cati carcei am eu...sper sa ma ajute!!!

20+George-Theodor

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Ella , si mie imi place mult cioco amaruie de la Heidi...si chiar mananc tot la doua zile! Nu-mi fac griji ca-l agit ca si asa e puturos

Anca
19+ cuTereza sau Codrin
si mami de Lucas

Mergi la inceput