Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Miria foarte frumoase pozele Ai o dulceata de ingeras, si din cate am vazut s-a facut tot mai frumoasa crescand. Si picturile sunt foarte frumoase. Am observat ca indata sarbatoriti 5 anisori La multi ani de pe acuma, ca pana atunci sigur uit (cum am mai zis... blonda...)

cu bebica de 16+
cum creste bebelusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ROXANA - Bate in lemn cu kg in plus!
Pai, imi omor si coloana si vezica daca mai ma urc la greutatea aia. Si asa, sunt cam oloaga de atunci.

Cristina +13 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

cristina, dar incearca o ciocolata alba, sigur nu agita copilul. mie imi place de mor aia toblerone alba, are niste nuci, sau ceva caramelizat suuuuper buuuuun.

vio asteptand pe bebe 13+

poze http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

eu am fost putin pe afara, si ce sa-mi iau bun, ma tot foiam prin magazine, imi vine ideea cu baclava. dulce de te lesina, dar fff buna. papat 3 sau 4 nu stiu exact, bucatele din alea. acum e mai bine, pofta asta de ceva dulce...

vio asteptand pe bebe 13+

poze http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Mai fetelor, v-am suparat eu cu ceva? Acuma va razbunati toate????? Fursecuri, ciocolata... EU SUNT POFTICIOASA RAU!!!! Noroc ca nu imi place baclavaua ca apai chiar veneam sa va caftesc. Maine dimineata alinierea la Suceava cu bunatati pentru mine, clar???

cu bebica de 16+
cum creste bebelusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Buna fetele,
Azi imi bat recordul, am intrat a doua oara e net... Ma rog, de cand sunt anexa patului.

Magdone, bine ai venit, sarcina usoara si la termen iti doresc.

Michelle, eu sunt in concediu de risc maternal,120 zile, imi rezolvasem hartiile chiar inainte de a face cerclajul, deci nu am mai mers pe concediu medical. A fost un pic mai greu pana m-am prins ce si cum se face, dar am rezolvat, asa ca eu nu am luat medical nici pe perioada de internare, deja aveam facute hartiile pt risc maternal.

Rebiana, ma bucur mult ca esti mai bine odihneste-te mult

Ioanaact, sper sa vin cu vesti bune in 30, asa, ca de ziua ta

GabyHilla, am trimis PM, sa-mi spui daca l-ai primit, eu inca mai butonez prin dedesubturi si nu sunt sigura ce fac....

Ate09, te rog sa completezi in listuta langa numele meu DN 27.05.1977 si DPN 14.03.2009, dr. Marginean, Tg.Mures.Mersi, te pup.

Si daca tot ati vorbit de ceva dulce, eu mi-am facut orez cu lapte si scortisoara, suuuper bun, desi eu nu prea ma simt atrasa de dulciuri, dar...na, ma mai scap si eu, ca tot omu'
Va pup pe toate, sa aveti o seara buna,
Ramona 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_iary spune:

Moama!!! bine ca nu vorbiti de muraturi ca atunci ma luau si pe mine poftele.
Ia uitati ce am gasit pe youtube
http://www.youtube.com/watch?v=aviXGwOB8JU&feature=player_embedded

anca16+sideKarla Maria20.08.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

roxana-nici al meu bebe nu se misca prea mult. De doua zile mai nimic. Mai devreme se mutase toata burta intr-o parte, nu stiu daca de la el sau de la dat cu aspiratorul.
De obicei misca seara pe la 10, dar de doua seri a luat pauza. Iar vrea sa ma duc la eco cu frica in san.
Michelle pai daca esti pofticiaosa treci si mananca

Denisa, 16 + cu kinder-el Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_iary spune:

Bebele din dreapta mai ales e super. Eu tot ma uit si nu ma mai satur

anca16+sideKarla Maria20.08.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Anca-iary- tare dansul
ii bag lui bebe niste gutuie cu miere sa vad daca ii place .

Denisa, 16 + cu kinder-el Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput