Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 10
bluekidoo spune:
Fetelor mie asa mi s-a facut chef sa stau in cada cu apa calda si spume... dau o fuga prin baie si revin peste o ora sa citesc din urma.. O seara linistita va doresc
Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/
19+
oanka80 spune:
anca_iary imi cer scuze pt gafa facuta de mine. intentia mea a fost de ati ura bun venit alaturi de noi, dar m-am pierdut in lumea numelor de aici si asa a aparut confuzia cu ioana. vad ca v-ati amuzat pe seama gafei mele, dar ma bucur sa vad ca ati inteles ca nu a fost ceva intentionat.
dayanara multumesc pt compliment. cand am ramas insarcinata aveam 43 kg si eu eram cea care se plangea de zor aici ca nu iau in greutate. pana pe la 3 luni am tot mers cu 43 kg, iar azi dimineata cantarul meu arata 49 kg.
iti inchipui ca eu sunt in culmea fericirii ca am luat aceste kg in plus. am 1.57 inaltime si mi-as dori sa se mai puna cateva kg. eu nu le observ decat la burta si la coapse, in rest nu s-a pus pe nicaieri inca
. m-am tot uitat la pozele voastre si voi aveti corpuri f frumoase, dupa 2-3 copii. sunteti de invidiat. mi-as fi dorit sa fiu ceva mai inalta, dar daca asa sunt genele in familie...am cateva saptamani de cand mi-e pofta mereu de ceva dulce si poate de asta am luat 6 kg asa repede
andira multumim pt reteta de fursecuri. voi face si eu joi caci voi avea putin liber. sper sa reziste pofta mea pana joi 
magda bine ai venit alaturi de niste mamici super active (in special la scris aici). sa tii pasul cu noi 
rebiana ma bucur din toata inima mea sa citesc ca esti bine. stai mai putin pe la calculator si cred ca esti in culmea fericirii ca vine mama ta. iti trimit un miliard de pupici 

. ce faci cu serviciul? cat timp iti iei acum concediu? caci la scoala va trebui sa stai in picioare intre picii scolari. ai grija de tine te rugam 
oanaiacovita felicitari pt noua achizitie pt bebe. nu stiu de ce nu indraznesc sa fac cmparaturi pt bebe inca
. ma tot uit la hainute care imi plac, dar ies fara sa iau nimic. stau sa vad pana la urmatorul ecograf sa mi se confirme ca port fetita in burtica 

fetelor am fost azi la o bunica la spital. are ceva probleme cu circulatia si o dor picioarele de multa vreme. am stat cu ea la taclale si am fost asa impresionata cum s-a descucat in familia ei, fiind 11 copii in casa. ea a fost cea mai mare dintre ei si a fost a doua mama pt ei. 11 copii fetelor?
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
20+
- Maria-Emilia
*mamica unui fluturas*
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara eu pana nu incepe sa miste zilnic nu ma linisestc, cand trece timpul si nu l.am simtit ma apuca dracii n.am chef de nimic, ma port urat cu toata lumea, cum simt o miscare cum imi revin brusc de vorbit singura inca nu, dar nici mult nu mai am :))) roxana 17+ arturo si ivan (2.12.2006)POZE |
Dayanara, eu de pe la 18 s l-am simtit in fiecare zi, de 2-3 ori..
Si m-ai intrebat de Lucas...el are acum 9 ani!
Anca
19+ cu
Tereza sau
Codrinsi mami de
Lucas
oanka80 spune:
mai aveam cate ceva de scris in ultimul mesaj dar am dat trimite din greseala. ma laud si eu cu noua semnatura schimbata.
fetelor legat de miscarile lui bebe, la mine nu sunt f puternice. am citit ca la voi ori face gimnasica, ori balet, ori tumbe...
. la mine cel mult trage cu arcul 1-2 ori si gata. astept sa treaca zilele pana pe 30 dar sunt 100% convinsa ca e bine mersi acolo la caldurica.
o seara minunata tuturor. eu mi-am pregatit o cana cu lapte cu cacao si ma bag in pat la odihna pe partea stanga si la butonat telecomanda.
o zi usoara sa aveti si maine cu multa sanatate. aveti grija de voi cat de mult puteti. 

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
21+
- Maria-Emilia
*mamica unui fluturas*
dayanara spune:
| citat din mesajul lui child Sa va zic ce mi-a zis medicul mai demult, am uitat sa va scriu, acum mi-am amintit ca vad ceva probleme cu contractiile si colul pe aici. Cica sa stam 2-3 ore pe zi in decubit lateral stang. Acum, nici eu nu prea respect orele, dar cand prind putin timp, ma intind. Si incerc sa dorm pe stanga, cu toate ca ma mai trezesc pe spate, si asta noapte a fost chiar rau ca m-am trezit de doua ori cu junghiuri intercostale, parca nu mai aveam aer si am citit ca nu e bine pentru bebe. O sa schimb semnatura de azi, ca maine nu cred ca am timp sa intru si sa scriu. 20+ ![]() |
feicitari pentru bebe jucaus, child!
asa stiam si eu, la prima sarcina erau fete cu bebe cu retard in crestere si le.a recomandat sa doarma sau sa stea pe partea stanga, sa nu obstrucioneza o artera pe dreapta
stand asa, bebe se oxigeneaza si hraneste mai bine
problema e ca nu prea pot nu stiu de ce ma tot foiesc si tot pe dreapta ajung
roxana
17+
arturo si
ivan (2.12.2006)POZE
dayanara spune:
multi ani inainte Lucas, ai baiat mare anca, stiam ca e marisor dar nu stiam exact cati ani are:)
oanka, eu te.am intrebat ca din poze imi pareai tare inalta, stai linistita ca nici eu nu.s foarte inalta, asta e de slabit vom slabi dar de crescut nu cred :))
eu sper sa ma linistesc cand il voi simti zilnic, ca altfel imi cumpar ecograf
roxana
17+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
miria_cristina spune:
Sunt asa de nervoasa! 

Sunt asa de nervoasa!Uf!!!

Fii-mea a mazgalit peretele in camera ei cu pixul urat de tot si dupa ce il rog pe taica-su la telefon sa nu ne contrazicem legat de observatia pe care i-o facusem cu peretele, el ii zice; "Nu-i nimic!".
Am senzatia ca uneori nu-i in toate mintile! Se lasa calcat in picioare de Dami si-o mai si ameteste, ca acuma ea nu mai stie ce-i bine si ce nu, daca pentru ceva rau ii zice ca nu-i bai.
Mama, imi vine sa plang de nervi!
Ma duc s-o culc.
Cred ca mai intru daca n-am somn.
Cristina +13
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
honeybaby spune:
Oana- sa poarte bebe sanatos cosmo-sacul. Nu mai spune ca au hainute dragute in Cora ca nu rezist tentatiei
Oanka- wow 11 copii. Strabunica a avut 12 baieti, dar asa erau timpurile si nu pot spune ca a fost o mama model.
Sanatate bunicii.
Acum Banc
Un orasean si-a vizitat varul care locuia in statul Arizona.La un moment dat, acesta aude un urlet:
-Ce-i asta?
- Nimic, coiotii!
-Dar ce-s coiotii?
-Niste caini salbatici.
-Si de ce urla in halul asta?
-Pai, pe la noi nu cresc pomi, numai cactusi.
Denisa,
16 + cu kinder-el
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
babyangel spune:
| citat din mesajul lui bluekidoo Buna fetelor...hai ca eu iar n-am mai scris de vreo 3 saptamani si nu stiu cu ce sa incep.... In principal suntem bine....am fost cu analizele la medicul meu, a zis la fel ca asistenta de la recoltari ca per total analizele sunt bune.. dar este cate o valoare mai mare... m-a trimis la Profesor Albu de la Giulesti sa ii povestesc si acestuia despre analize si sa-si dea cu parerea pentru ca este genetician...Doar ca de 2 saptamani incerc sa dau de Dr Albu si de cate ori ma duc la spital primesc acelasi raspuns "nu este.. nu a venit inca... nu stim cand vine... va trebuie programare dar programarea se face la asistentul lui care nu este, vine odata cu domn doctor..." ..Am gasit un nr de tel pe net si voi incerca sa sun maine acolo sa vad daca rezolv ceva... doar ca numarul este de anul trecut.. sper sa mai fie valabil... Acum ma mai macina 2 lucruri: primul ar fi ca am 19 saptamani si nici urma de colostru... iar al doilea ar fi ca de 3 luni am aceasi greutate... burta a crescu, dimensiunea uterului si circumferinta abdomenului au crescu...mananc foarte mult.. imi e continuu foame si mananc fara retineri la orice ora din zi sau noapte.. ma trezesc peste noapte sa mananc... si degeaba... tot 45 KG am...adica in aproape 5 luni de sarcina am luat 2 kg...o fi normal sau ar trebaui sa ma mai ingras? sa imi fac griji? Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/ 19+ |
Am inteles din pozele de la nunta de ce ai nick blue kidoo:
pentru ca arati ca o copiluta, si cred ca iti place blue
Eu nu cred ca e o problema majora ca nu iei in greutate..important e ca te alimentezi bine pentru bebe...dar mai mult ca sigur ca de fapt tu vei slabi pe sarcina, ca pana in prezent cele 2 kg reprezinta : volumul crescut de sange, uter marit, bebe, lichid, etc..deci tu..ai cam slabit..zic eu!

Anca
19+ cu
Tereza sau
Codrinsi mami de
Lucas
babyangel spune:
| citat din mesajul lui oanaiacovita Servus burtici! Nu stiu daca apuc sa recuperez ca abia am ajuns si sunt cam obosita. Am fost in Cora la indicatiile unei prietene si am gasit cosmonaut ![]() Imi place tare mult si asa imi doream. Pentru fetele interesate este 57 de lei. Si in Cora au promotie la carutul Chicco trio la 1149 de lei (parca Au hainute frumoase tare si acolo. Oana 21+ Erick NicholasDoamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Bebe mic ![]() Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange! |
Oana este superb
cosmonautul...erios!superb! Sa- folosesti fericitaAnca
19+ cu
Tereza sau
Codrinsi mami de
Lucas