Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 11
Stefanna spune:
MIRIA, desi nu din acelasi motiv si eu sint nervoasa, nervoasa.Bravo ca tu ai putut sa iti suprimi plansul, eu una insa nu.Am incercats a fac o placinta din foi, si dupa ce le-am fcaut suluri cand sa le pun in tava, fireste s-au rupt... ma rog, am incercat sa ignor si le-am cipartit asa si le-am aruncat pana la urma in tava.Apoi m-am dus sa pun o masina de rufe la spalat sim m mers prin curte sa adun frunze, sa vad de mai am strugurei, uitand complet de placinta.Am gasit-o scrum! Nu e suficient ca am ars-o, dar mai e in casa un miros oribil.Si imi era asa o pofta.Injur ca un birjar si bocesc de ciuda pt timpul meu pierdut si pt ideea in sine ca nu am fost in stare sa fac o placinta din foi.
Scuze ca-s complet off topic da nu mai poooooooooooooooooooooooooot.
V-am pupicit.Cand ma calmez sper sa revin.
Stefanna mami de fetita si
20+ 
honeybaby spune:
Miria- Da-i lui Dami un marker si laptopul taticului sa il personalizeze.
tot la Bancuri:
Un tip merge pe autostrada 57 cu masina si asculta radioul.
La un moment dat, la radio, crainica anunta:
- Pe autostrada 57, un nebun merge pe contrasens.
Tipul foarte enervat:- Nu unul, sute, sute !
Si
Merge o baba bolnava la doctor si ii spune:
- Dom? doctor, ma simt foarte rau, cred ca sunt pe moarte, ajutati-ma.
Doctorul o consulta, apoi se gandeste si ii zice:
- Uite aici un bilet de trimitere la baile de noroi din Techirghiol..
- O sa ma vindece doar baia cu noroi?
- Nu, dar trebuie sa te obisnuiesti cu pamantul!
Denisa,
16 + cu kinder-el
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
anca_iary spune:
oanka80 nu trebuie sa-ti ceri scuze
se mai intampla confuzii ca aia n-a fost gafa. De exemplu azi veneam cu fiica-mea de la scoala, si un ins vine la mine,, Ciaoo ce mai faci
de cand nu te-am vazut
,, pana sa-i zic eu ca ma confunda

asa ca se mai intampla 
anca
16+
si
de
Karla Maria20.08.2003
honeybaby spune:
Steffana un
sa-ti treca supararea.
Uite ce chestii tragico-amuzante gasesti in RO
Citeva instructiuni REALE de pe ambalajele unor produse aflate actualmente pe piata.
Pe brosura unui uscator de par Rowenta : A nu se utiliza in timp ce dormiti.(La naiba, da? numa atunci am timp sa ma ocup de parul meu !)
Pe o punga de chipsuri Fritos : Puteti fi un castigator ! Nu e necesar sa cumparati. Detalii in interior. (asta probabil e o invitatie sa ciordesti pachetul)
Pe un sapun Dial : Mod de folosire - A se utiliza ca un sapun obisnuit. (Zaaaau? ..... adica cum ?)
Pe unele produse congelate Swanson : Sugestii de preparare - Decongelati. (Dar e doar o sugestie)
Pe punga unei casti de par pentru baie, dintr-un hotel de 4 stele : Se pune pe cap. (Awwww, shiiiit !)
Pe fundul unei cutiii de Tiramisu marca ItalGelato : Nu rasturnati cutia. (Prea tarziu, ati pierdut !)
Pe o budinca semipreparat Dr Oetker : Acest produs va fi cald o data reincalzit. (Sunteti sigur ???)
Pe cutia unui fier de calcat (Rowenta loveste din nou) : Nu calcati hainele direct pe corp ! (Da, dar as economisi o groaza de timp...)
Pe o sticla de sirop contra tusei pentru copii marca GlaxoWelcome : Nu conduceti automobilul ! Nu operati masini grele !
Pe o sticla de Nytol (somnifer) : Atentie: Poate produce somnolenta. (Pa buneeee ?!?)
Pe cutia unui set de beculete de pom chinezesti : A se utiliza numai in interior sau exterior. (deci, sa fie clar, cine le utilizeaza sub apa pierde garantia !)
Pe manualul unui robot de bucatarie japonez : A nu se folosi in alte scopuri. (Hmmmm, asta ma face tare curios...)
Pe o cutie de arahide Sainsbury : Atentie - contine arahide.
Pe o punga de arahide de la o cursa American Airlines : Instructiuni: deschideti punga, mancati arahidele. (chiar, nu invers ?)
Pe manualul unei drujbe Husqvarna : Nu incercati sa opriti lantul cu mana sau alte organe. (aaaaa, asta o fi fost modelul Lorena Bobbit !)
Pe un costum de Superman pentru copii : Acest costum nu va permite sa zburati. (Da? ce, altele iti permit ?)
Pe o periuta de dinti oferita gratuit la un cabinet stomatologic : Utilizati partea cu peri de plastic. (Pe bune !!!)
Denisa,
16 + cu kinder-el
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
miria_cristina spune:
Da, caraghioase instructiuni, dar acestea, am citit undeva, ca sunt obligatorii de cand o tanti din America a spalat pisica si ca s-o usuce a bagat-o in cuptorul cu microunde.
Apoi, pentru ca pisica, spre mirarea ei a murit, a dat in judecata firma producatoare si ... a castigat procesul.
De ce?
Pentru ca in cartea tehnica a aparatului nu era specificat ca nu se baga animale vii in el.
Ee?

Cristina +13
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
Frumoase lucrusoare ati luat pentru copilasi! Unele mi se par destul de scumpe, dar pentru inceput cand e totul nou chiar merita.![]()
Felicitari fetelor care si-au vazut bebicii la eco.
Eu acum cateva saptamani l-am vazut si boxa de zor, era tare agil, dar ultima data, cred ca dormea doar spre sfarsit a inceput sa sughita nitel si sa dea din manute.
Cristina +13
si Damiana (5 nov 2004)
Rebiana27 spune:

super faine "instructiunile", Denisa!!
OANKA nu stiu cat medical imi voi lua... va fi in functie de cum ma voi simti. Dr e optimista spunand ca-mi voi relua activitatile de dinainte de cerclaj foarte repede. Dar numai eu stiu ca dooaaareeee!! [emoticon care exagereaza urland si smulgandu-si parul] Mercic de gandurile bune!
Nu stau la calculator.. mi-am adus laptopul in pat si-l folosesc ades.
RAMMY greu e sa stai numai in pat; mii de aprecieri tie care stai de cateva saptamani!! Desi asa nu mai am nicio durere, nimic, tot ma mai ridic pentru Luca sau alte lucruri dar ma reintorc cu drag si spor la lenevire...
OANA saculetul pentru Erick e superb!!! 
MIRIA_CRISTINA nu fii supi!
Explica-i sotului (a miia oara, daca e cazul) de ce e foarte important ca Damiana sa aiba niste repere foarte clare in educatie. Am vazut pozele!
Dami e frumoasa foc!! 
ELLA mooor dupa ciocolata amaruie!! Michelle parca zicea si ea de Toblerone (ador!!!) Eu v-am zis ca mananc zilnic 
Ma pun la somnic.. noapte buna si vise frumoase tuturor! 
Mami de Luca si
17+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Bia_Oradea spune:
Helloooooooo!!!!!!!!!!!!!!!
A miscat bb meu...

Stateam linistita in pat si mi-am pus mana pe burtica... si m-a lovit de 4 ori... ce ciudat..... l-am strigat repede pe sotul meu, a pus si el mana, dar bb nu a mai vrut 
Ioi ce senzatie.... ce fain... 
Cat despre
am inceput sa pap portocale, cum mi-ati spus 
Noapte buna
Bia
17+
bluekidoo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyangel Am inteles din pozele de la nunta de ce ai nick blue kidoo: pentru ca arati ca o copiluta, si cred ca iti place blue Anca 19+ cu Tereza sau Codrinsi mami de Lucas |
Ai inteles perfect
Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/
19+
miria_cristina spune:
REBIANA - Am obosit cate discutii am avut pe tema asta. Am impresia ca deja o face din spirit de contrazicere cu mine si a devenit automatism, n-o mai realizeaza, iar eu ma sufoc cand se intampla. Macar daca ar fi in folosul copilului, dar e invers.
Iar Dami e un copil tare bun si nu vreau sa-l pierd din cauza educatiei slabe.
Cristina +13
si Damiana (5 nov 2004)

Lucas