Burtici fericite de septembrie-octombrie(227)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pazza spune:

Liliana felicitari mamicuto si bun venit pe lume Radu...sa fi cuminte si papacios si sa iti dea DD toata sanatatea din lume..

40+ de Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pazza spune:

si pana la urma tot raman ultima?

40+ de Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

seara buna
n-am citit din urma, dar am inteles din ultimele mesaje ca A NASCUT LILIAC!!
FELICITARI LILIACHIO!! BINE AI VENIT PE LUME RADULESCU!SA FII SANATOS, VOIOS, PAPACIOS SI NECOLICIOS! SA FITI FERICITI TOTI PATRU IN FAMILIA VOASTRA HAIOASA FOC

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Multumesc pt sfaturi. Au iesit din prima la copro sau ai repetat-o de mai multe ori? Ca eu i-am facut o singura data si a iesit negativ. la ce laborator le-ai facut?

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Roxxy, exact la fel am patit si eu cu Andrei in jurul varstei de 2 ani. Incepuse sa nu mai manance absolut nimic, in afara de lapte. Efectiv nu se mai atingea de mancare cu zilele, eram disperata. I-am facut analizele si la coprocultura a reiesit ca avea cateva tipuri de viermi intestinali. I-am dat tratament si dupa ce a scapat de ei a reinceput sa manance bine. Poate ar fi bine sa-i faci si tu coprocultura lui Matei. Din cate am citit, astea sunt simptomele. Lipsa poftei de mancare si agitatia.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

fetelor, voi cand ati scos bebeii afara, i-ati scos asa brusc si i-ati tinut 2-3 ore sau cate putin? prima zi 15 minute, a doua 30 .. si asa mai departe?? ma refer la cele care au nascut recent si au prins vremea asta nasoala?? cum ati procedat? dr mi=a spus s-o scot pe balcon cu geamul deschis 15 minute azi, maine 30, si de poimaine sa ies afara cu carutul si pot sta si o ora jumate ..

ca imi vine sa tot plec cand vad soarele de afara!!

cred ca zuza mea incepe sa isi faca programel de papat la 2-3 ore .. acum doarme de la 3 si eu am tzatzele cat capul meu .. noaptea insa tot asa .. se trezeste de 3-4 ori de am chiaunit ..

azi am pus la lucruri de dat o salopeta superba de iesit afara si doua salopete de casa .. am incercat s-o bag in ele si nu a fost chip .. sunt mici mici .. cu una din salopetele de casa am scos-o din spital si ii era un pic mare .. acum e mica mica, nici nu am reusit s-o bag in ea pe anna .. cred ca a crescut vreo 4-5 cm ..

oricum, vad ca se implineste .. a inceput sa faca bulanase si pernute de bebelus ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

BINE AI VENIT PE LUME BB TUDOR!

Felicitari mami Moni! Refacere rapida, si suntem alaturi de tine, ne rugam sa fie bine BB si sa treceti repede peste toate!

BINE AI VENIT PE LUME BB RADU!

Felicitari mami Liliana! Refacere rapida si mult laptic!

hai DANA, go baby go

-----------------------------------------------------------------
Aexandra fericita de ALESSIA ZEINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Am scris un mesaj kilometric si mi s-a sters, imi vine sa mor!

si bineinteles ca se maraie biba si nu mai pot relua

vaaaaai, ce rau imi pareeeee

macar atat sa spun am pus poze proapete la semnatura, in albume separate pe saptamani, sper sa va placa

va pup

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex25

macar atat sa spun am pus poze proapete la semnatura, in albume separate pe saptamani, sper sa va placa

va pup

POZE

vai .. m-am indragostit! e superba biba ta! blonduta si finuta .. si ce frumos i-a pregatit venire acasa cu baloane .. super!

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Multumesc pt sfaturi. Au iesit din prima la copro sau ai repetat-o de mai multe ori? Ca eu i-am facut o singura data si a iesit negativ. la ce laborator le-ai facut?

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Roxxy, exact la fel am patit si eu cu Andrei in jurul varstei de 2 ani. Incepuse sa nu mai manance absolut nimic, in afara de lapte. Efectiv nu se mai atingea de mancare cu zilele, eram disperata. I-am facut analizele si la coprocultura a reiesit ca avea cateva tipuri de viermi intestinali. I-am dat tratament si dupa ce a scapat de ei a reinceput sa manance bine. Poate ar fi bine sa-i faci si tu coprocultura lui Matei. Din cate am citit, astea sunt simptomele. Lipsa poftei de mancare si agitatia.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Roxana, mami de Matei (29.11.2007) si de Maria (08.09.2009)

la scutece e o mamica cu un baietel si abia la a 7-a proba i-au iesit viermisorii la analiza ..

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

alex, vezi ca nu se pot vedea pozele (cel putin eu nu pot ) dar ma uit mereu la printesa ta la linkul care-l ai pe mess . E o bombonica blonda si frumoasa foc . Tare dulce e, si daca n-as fi avut nora ce v-as mai fi petit

cristina, mai sti ceva de panda?

Si ca sunt zuza..

LA MULTI ANI MIHA

Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de familia minunata pe care o ai

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput