Burtici fericite de septembrie-octombrie(227)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana
Monikus, in primele zile bebele doarme foarte mult. Nici a mea nu suge mult la san, eu zic sa nu te mai ingrijorezi. O sa treaca putin timp pana va acomodati amandoi. Ai sa vezi ca o sa fie mult mai usor! Cum stai cu greturile? Au trecut?
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Cristina, greturile au persistat si pe masa de operatie dar dupa nastere au disparut ca prin minune. Acum ma simt bine. Doar oboseala. Cat despre somn, eu sunt ingrijorata ca nu doarme suficient. Ziua doarme 2 ore jumate dupa tzitzi dar noaptea plange si cate 3 ore. E posibil sa fie colici? Am inceput sa ii dau infacol de azi. Pup si copilasii.

Monica acum mami fericita de Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Monikus, mie nu mi se pare nimic in neregula cu Rares. Daca ziua se trezeste la 2 ore jumatate sa pape e in regula. Si plansul asta de 3 ore incontinuu l-am experimentat toate, din pacate. Nu te ingrijora. Oricum, la 5 zile e mult prea mic, inca nu si-a creat o rutina, abia se obisnuieste si el cu lumea de afara. Ma bucur ca ai scapat in sfarsit de greturi! Cu oboseala o sa te obisnuiesti, din pacate. Nu ai ce face. Poate o mai chemi pe mama ta sau soacra sa mai stea cu cel mic si sa te mai poti odihni si tu.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

BINE AI VENIT PE LUME RADUCU! SA FII SANATOS SI NOROCOS!

Felicitari mami Liliana! Refacere rapida si mult laptic pentru piticut!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

cristina pai e bine sa stiu ca la sebastian mergeti .. poate ma alatur si eu voua. desi am emotii cu progamul de papa al annei .. ca ea e o mancacioasa si parca ma vad cu pe afara in parc sa-i dau papa .. si pe frigul asta nu prea imi place ..

nela ma intrebai de masea .. uf .. inca nu mi-a trecut de tot .. dar a cedat durerea aia insuportabila la antibiotice .. sa-mi treaca de tot si apoi ma duc la dentist. oricum, cu infectie la ea nu avea cum sa-mi lucreze ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Monikus, mie nu mi se pare nimic in neregula cu Rares. Daca ziua se trezeste la 2 ore jumatate sa pape e in regula. Si plansul asta de 3 ore incontinuu l-am experimentat toate, din pacate. Nu te ingrijora. Oricum, la 5 zile e mult prea mic, inca nu si-a creat o rutina, abia se obisnuieste si el cu lumea de afara. Ma bucur ca ai scapat in sfarsit de greturi! Cu oboseala o sa te obisnuiesti, din pacate. Nu ai ce face. Poate o mai chemi pe mama ta sau soacra sa mai stea cu cel mic si sa te mai poti odihni si tu.

POZE

Multumesc din suflet pt raspuns. Nici nu stii ce bine a venit. Eu sunt tare paranoia si.....nah. Oricum, dr mi-au spus ca e bine sanatos deci, toata chestia e sa ne obisnuim si noi. O scoatem noi la capat cumva.

Monica acum mami fericita de Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!

Monikus, pai Rares al tau doarme f bine. cand o alaptam pe Maria se trezea si din jumatate in jumatate de ora (ea saracuta murea de foame, dar eu nu prea imi dadeam seama ). Cred ca e normal cu plansul ala de 3 ore noaptea. recunosc ca eu nu am experiementat pt ca Maria nu plange decat cand e ora de masa (iar atunci ma stie tot blocul pana ii fac lapticul raf ). Pe ea si cand o doare burtica se strange, geme, ofteaza dar nu plange.

Cristina, am vazut pozele de la bazin. Ce pofta mi-ati facut. tare imi doresc sa ma relaxez, sa fac altceva in afara de pampersi, laptic, ragait, parc. Sunt optimista ca la vara poate vom avea si noi concediu la mare (asta daca isi gaseste sotul serviciu pana atunci).

Aida, am vazut o poza cu bulanele lui Erik. Exact asa arata si bulanasele Mariei. O sa fac si eu o poza decenta in care sa vi le expun.

Eu sunt cam suparata pt ca am probleme mari cu Matei cu papa. daca pana la 1 an si jumatate era cel mai mare mancacios posibil, acum am trecut in extrema cealalalta, iar de vreo sapt situatia s-a acutizat: refuza orice fel de papa in afara de lapte. Culmea culmilor este ca in sapt asta a luat vreo 200 de grame in greutate, iar energia lui este debordanta. Eu sunt cu nervii intinsi la maxim, plang pe ascuns, fac ''n'' feluri de mancare pe care le arunc la gunoi pt ca el nu vrea sa se atinga de nimic . In tot acest timp ma lupt cu Maria sa-i lungesc intervalul dintre mese la 4 ore si sa o fac sa pape mai putin . Azi-noapte ii facusem 150 de ml de laptic (in biberon iesise 170 de ml) si dupa ce i-a papat in vreo 5 minute a inceput sa urle de foame si sa caute cu gura. Mi-a supt bluza d epe mine, suzeta nu vrea sa o ia absolut deloc. Eram disperata. M-am luptat cu ea vreo 15 minute (timp in care urla si cauta cu gura) si i-am mai facut 50 de ml pe care i-a lins si a dormit buba. Mi s-a parut ca a mancat enorm pt varsta ei. Deci va dati seama ce stare am .

Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Vroiam sa va spun ca ma alatur si eu fetelor cu dureri de dinti/masele. Se pare ca sarcina asta mi-a cam terminat dantura. Am o durere de masea de cateva nopti de-mi vine sa ma urc pe pereti. Maine merg la stomatolog .

Roxana, mami de Matei (29.11.2007) si de Maria (08.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Roxy, tu vrei sa o lungesti la 4 ore si la mine cand mananca o data la 2 ore e deja o mare reusita. Si nazdravanul meu cel mare are pase in care nu mananca mare lucru dar il las in pace ca sa nu-i formez fobii si sa nu se obisnuiasca sa fie rugat sa manance. Daca mi se pare ca se lungeste perioada in care nu are pofta de mancare, incerc sa-i dau vitamine sau produse naturiste care sa-i creasca pofta de mancare fara sa-i mentionez ceva despre asta in mod deosebit.

Moni_iulia, ne rugam pentru voi sa nu fie grav si sa se rezolve de la sine.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Roxxy80 draga stiu perfect care e problema cu foamea Mariei. Eu am sticle de la Nuk si tetinele tot de la ei , dar sunt de 2 feluri. Cele de latex sunt pentru lapte , iar cele de silicon sunt de ceai. Daca ii dau lu Erik sa bea laptele cu tetina de silicon , linge sticla in 5 minute si nu are timp sa se oboseasca sugand ... drept pt care incepe sa planga si sa fie agitat. Daca ii dau aceeasi doza cu tetina de latex bea/linge in 15-20 minute sticla , timp in care oboseste de cat suge si simte si el ca papa.
Ia incearca sa ii pui o tetina mai mica sa vezi ca o sa pape si mai putin.
Sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Roxxy, exact la fel am patit si eu cu Andrei in jurul varstei de 2 ani. Incepuse sa nu mai manance absolut nimic, in afara de lapte. Efectiv nu se mai atingea de mancare cu zilele, eram disperata. I-am facut analizele si la coprocultura a reiesit ca avea cateva tipuri de viermi intestinali. I-am dat tratament si dupa ce a scapat de ei a reinceput sa manance bine. Poate ar fi bine sa-i faci si tu coprocultura lui Matei. Din cate am citit, astea sunt simptomele. Lipsa poftei de mancare si agitatia.

POZE

Mergi la inceput