Burtici fericite de septembrie-octombrie(227)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Monikus, daca doarme si nu plange probabil ca ai lapte foarte bun..nu-ti fa probleme, la inceput dorm foarte mult,eu 2 saptamani am fost asa adormea dupa 5 minute de supt la un san ce sa mai zic de mutat la al doilea , nici nu se punea problema.Daca ia in greutate e ok, dar de obicei oricum plang si se trezesc de foame(doar daca are icter atunci doarme foarte mult si il deranjeaza prea tare chiar daca i e foame).

Claudia, mami de Iulia(04.12.2003) si Alexandra Isabella(05.09.2009)
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

buuun,au plecat musafirii si acum am timp s-o felicit cum se cuvine pe Liliana noastra

Felicitari Liliacule!!! Recuperare rapida si mult laptic!!! Radulescu sa va aduca numai bucurii si fericire!!!

Si pt Dana niste dezmatate...

Hai Dana !! Nastere usoara!!!

si pt Mihaela Amalia..
Hai Mihaela !! Nastere usoara!!!

La Multi Ani Miha!!!!!

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

moni_iulia,Doamne ajuta sa fie totul bine.O sa ne rugam pt Tudorita

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

oooof , acum am citit e-mailul de la raluk , ce scumpa poate fi draga noastra si grijulie proaspata mamica si noi te iubim sa stii si sa scapi cat mai repede de furia laptelui

... acum chiar ca fug ca vad ca nu ii mai place nici la pc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui anomis28
=Lucia, Nela, abia va astept cu vestile de la cantar.
=
lui Dinu Andrei (14.09)

Servus Anomis! Bine ai revenit.
Ana avea de dimineata cantarita in brate 3500. Pana merem noi la pediatru sa ne cantareasca mai este, merem cand cu vaccinele, vinerea ailalta. Pana atunci tre sa ma multumesc cu cat imi estimeaza cantarul nostru de adulti.

Dinutu a luat bine 450gr, este super bine pentru o saptamana. Noi luam asa, cam 300gr. Dar Ana pare fericita si doarme bine. Mananca tot san si nu da semne ca nu s-ar satura, deocamdata.

Nela, mamica Anei (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Nici o veste de la Danagie?

Monikus, eu n-am gasit pozele pe webshot, poate nu ma uit unde trebe...

Gata, ma bag la somnic... dupa atata agitatie azi, ar fi si cazul. Ana face bonding cu sotul!

Sa aveti o dupa amiaza placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui 4mykids

Monikus, daca doarme si nu plange probabil ca ai lapte foarte bun..nu-ti fa probleme, la inceput dorm foarte mult,eu 2 saptamani am fost asa adormea dupa 5 minute de supt la un san ce sa mai zic de mutat la al doilea , nici nu se punea problema.Daca ia in greutate e ok, dar de obicei oricum plang si se trezesc de foame(doar daca are icter atunci doarme foarte mult si il deranjeaza prea tare chiar daca i e foame).

Claudia, mami de Iulia(04.12.2003) si Alexandra Isabella(05.09.2009)
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/

Multumesc frumos pt raspuns.

La noi treaba sta cam asa. Azi de ex a manact 15 minute la un san si doarme deja de doua ore. Totusi, noaptea, cred ca il doare burtica sau ceva ca are o repriza de cca 3 ore in care refuza sanul, plange pana nu mai are aer si se linisteste doar tinut in brate si pt putin timp. In astea 3 ore nu cred ca adoarme mai mult de 20 de minute asa in pauzele de plans.

Sper sa fie bine pe viitor pt ca acum nu avem decat 5 zile.

Monica acum mami fericita de Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Nici o veste de la Danagie?

Monikus, eu n-am gasit pozele pe webshot, poate nu ma uit unde trebe...

Gata, ma bag la somnic... dupa atata agitatie azi, ar fi si cazul. Ana face bonding cu sotul!

Sa aveti o dupa amiaza placuta!

Acum sunt acolo in contul comun de webshots. A mers foarte greu cu incarcatul. Sunt pozute noi cu minunea noastra.

Monica acum mami fericita de Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Felicitari, Liliana, sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos, iar tu sa te refaci rapid si sa ai mult laptic!!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Moni_Iulia, multa sanatate la micutul tau, sper sa se rezolve repede problema de la inimioara si sa va intoarceti cu totii fericiti acasa!
Eu tocmai m-am intors din parc. M-am intalnit cu Miha, care are o frumusete de fetita. Are niste trasaturi perfecte, ochii mari si frumosi, e absolut superba!
Ellenuta, in Sebastian am fost! Mi-ar place mult de tot sa ne intalnim pe acolo. Daca e frumos vineri, poate ne vedem in parc. Miha iese zilnic acolo, ca sta la doi pasi. Si de mine e relativ aproape, ca vin cu masina.
Am uitat sa-ti spun ca am vazuit pozele cu fetitele tale. Sunt de vis! O blonda si o bruneta, ce poate fi mai frumos!!!
Claudia, si fetitele tale mi-au placut mult! Doamne, ce par frumos are Iulia!!!!! SI ce hainute frumaoase au!!!
Nu am apucat sa ma uit la pozele noi ale Aidei si la cele ale lui Monikus, dar o sa o fac cat de curand!
Monikus, in primele zile bebele doarme foarte mult. Nici a mea nu suge mult la san, eu zic sa nu te mai ingrijorezi. O sa treaca putin timp pana va acomodati amandoi. Ai sa vezi ca o sa fie mult mai usor! Cum stai cu greturile? Au trecut?
Anomis, tu ai pus poze cu voi pe undeva? Ca daca e sa ne intalnim, sa te recunosc!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput