Burtici fericite de septembrie-octombrie(227)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

FELICITARI LILIANA! BEBEL MANCACIOS SI RECUPERARE USOARA!
HAI DANANGIE! NASTERE USOARA!
Monikus bine ai revenit. O sa treaca si perioada asta cu somnul si o sa intrati in ritm. Recuperare usoara dupa cezariana si spor la alaptat.
Monica ratia alimentara are variatii de la un sugar la altul. Unii cer si 110-120 ml la o masa, iar cresterea in greutate este de 750-900g pe luna. Dar sunt valori orientative ca al meu a luat mai mult in greutate, insa alaptez si sincer nu-mi dau seama cat mananca dar dc ia in greutate e k. Stiu ca daca la cantarirea de sfarsit de saptamana cresterea este sub 150g, iar sugarul plange dupa unele mese se introduce formula in completare prin inlocuirea unei mese.
Azi e mai frumos afara, iesim si noi cu in parculet cu bebelusul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Of, ce rau imi pare pentru Tudorita. Sper din tot sufletul sa fie bine. Si sper sa o mai linisteasca Moni pe mamica. Noi ne rugam pentru el, ca numai in situatia lor sa nu fii, indiferent cat de mica sau mare este problemuta.

Aida, ma bucur sa te "vad". Ce mai face Erik?

Monikus, imediat ma bag si eu pe webshot sa vad pozicile.

Nela, mamica Anei (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

... deci ma chinui de cateva zile sa intru si sa va citesc ca nu mai pot de dor si uite ce noutati
Noi suntem singurei acasa si asta imi ocupa tot timpul , chiar si momentul cand iau masa trebuie bine cantarit
Am primit de la raluk16 si de la Alex un e-mail si nu am reusit nici pana acum sa il citesc , dar am vazut poze cu ei , cu familia frumoasa si fericita. Sa aveti parte dragilor de tot binele din lume si mai ales tu raluko , mamica frumoasa si iubitoare
Si am mai vazut poze cu niste mimikosi frumosi si ochiosi si niste beleni de techila frumosi foc si o techila dansatoare si fericita.

Va si sper sa am vreme sa recuperez macar pe diagonala , dar acum trebuie sa fug la foca urlatoare ca nu mai poate cat a urlat

Mergi la inceput

ha? care e treaba cu Tudorita?

Mergi la inceput

Am stabilit si noi botezul pe 7 noiembrie. Il facem la Buzau ca acolo sunt toate rubedeniile. Pe mine ma ia cu groaza cand ma gandesc cate trebuie sa caram. Cristina Ana felicitari pentru iesirile voastre, o sa incercam si noi sa fim mai plimbareti. In poza de la bazin nu se vede ca ai fost graviduta iar pufica roza e scumpa foc.
Monikus
am vazut poza, felicitari inca o data pentru Rares Andrei. Sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Fetele, care imi spune si mie cam cat ar trebui sa doarma un bebe la inceput daca il tin la san cam 15 minute si dupa aia adoarme bustean? Nu pot sa-l mai mut si la celalalt ca doarme. Mie imi da senzatia ca se satura pt ca laptic am. Ajutor si multumesc frumos.

Monica acum mami fericita de Rares Andrei

Mergi la inceput

Acum am vazut ca Tudorita are probleme. Off sper sa se remedieze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Ioi,Aida..ce fain e Erik, cum plange el din toti ranunchii,cred ca te topesti de dragul lui..

Claudia, mami de Iulia(04.12.2003) si Alexandra Isabella(05.09.2009)
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

Buna fetelor!
Mesaje de la Moni Iulia:
"Puiul nostru are un suflu la inimioara.O sa-i faca eco si ekg"
"puiul meu a avut lipsa de oxigen in timpul sarcinii(cred ca in ultima perioada ca era lichidul verde) si are muschiul inimii obosit din cauza asta("ca la un om batran")si bate ce bate si se opreste iar apoi o ia de la cap.Eu nu prea am avut lapte si sfarcuri si lui ii era foame si a obosit tragand de tatici.S-a mai linistit acum.Are gavaj pt lapte, 3 picaturi de la mine si restul pana la 50 ml formula si un furtunas cu oxigen deasupra capului.Dr spera ca isi revine in 2-3 zile si o sa putem pleca acasa(eu pot de azi).Ma mulg din 3 in 3 ore si nu ies decat 3 picaturi sper sa vina laptele curand.Ieri am plans toata ziua.Sa va rugati pt noi."

I-am transmis ca ne gandim si ne rugam pentru Tudorita care este un baietel luptator si isi va reveni sigur!

Deci a nascut si moni-iulia ... in primul rand draga mea felicitari pt Tudorita sa fiti sanatosi si sa aveti parte doar de lucruri bune
Cat despre suflu de la inima eu nu mi-as face prea mari griji din cauza ca daca e ceva mai serios se poate rezolva , iar daca nu ... Si Erik are un suflu la inima si pediatraa zis in prima luna sa il pazin ca uita sa respire si sa il ciupim daca uita si uite ca s-a rezolvat. Ar trebui sa merg si la un control cardio , dar desi cunosc o super doctorita pur si simplu nu am curaj si putere sa bat iar spitalul ... Ma gandesc totusi ca poate asta o fi evolutia umana ca procentul de 'suflu la inima' e in continua crestere si probabil si din cauza asta nu mai este nimic de speriat ...
Va pupam si sa auzim vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Buna ziua si de la noi,
ce de vesti

Felicitari Liliacule si sot de Liliac!
Radulescule bine ai venit in lume! Ai o familie frumoasa si vesela care te-a asteptat cu mult drag. Sa fii sanatos, voios si necolicos!

Hai Danagie

La multi ani! MIHA74! Sa iti dea Dzeu tot ce iti doresti tie si familiei tale frumoase!

Cristina, esti modeala deja. Nu se vede nici o grasime, ce mai tura vura esti o bella. Si va admir familia frumoasa in aqua-parc. felicitari, sunteti tare frumosi cu totii.

Claudia, Isabella e o frumusete in rochita ei rosie sa nu-i fie de deochi.

Ne rugam pentru Tudorita, Doamne Ajuta sa se faca bine!

Noi suntem mai bine, Dinutzu a luat intr-o saptamana 450g si m-am mai linistit. Tot nu am depasit pragul de 4 Kg dar lucram la asta.
Acum binenteles ca am alta problema. Noi mancam aproximativ de 4 ori pe zi, maxim 5 ori. In acele mese avem san stang si drept plus un bibe de 90 sau de 120ml. Mai nou pare ca e nesatul, dupa san si bibe si dupa o pauza de jum de ora i-am mai dat inca 60ml de bibe, nu la fiecare masa dar la 2 din 4. O fi bine, o fi rau? I-am scris doftorei si pana imi raspunde, ma tot perpelesc.

Lucia, Nela, abia va astept cu vestile de la cantar.
Dana si Raluk, m-au bucurat foarte tare vestile de la voi si pozele cu puiutii .

fete dragi

Mergi la inceput