Burtici fericite de septembrie-octombrie(227)
Raspunsuri - Pagina 19
Ellenuta spune:
se vede ca am zuza cuminte, nu?? eu totusi cred ca e cazul sa se trezeasca ca-mi explodeaza
.. si pompa nu mi-am luat ..
apropo .. noi cred ca facem botezul la inceput de decembrie, ori pe 5 ori pe 12. va fi ceva restrans, maxim 30 pers la un restaurant aproape de casa .. eu as fi vrut cand face zuza 4 luni dar insista sotul ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
cristina_ana spune:
Roxxy, la mine au iesit viermisorii din prima, dar stiu si eu ca daca iese negativ se repeta de vreo 3 ori. Nu mai stiu cum se numea laboratorul, era un "no-name", acolo m-a trimis pediata sa le fac gratis.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
monica_dicut spune:
Mai fetelor, draga noastra de madalina nu a mai intrat cam de multicel. Sper ca este bine si ca-i ocupa bebe tot timpul 
Monica
de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri 
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
alex25 spune:
Va multumesc mult pentru aprecieri, am modificat si linkul, nu stiu de ce nu mai mergea cel de dinainte.
Ma apuc sa scriu din nou mesajul kilometric, sper sa apuc!
LA MULTI ANI MIHA!!!
-----------------------------------------------------------------
Aexandra
fericita de
ALESSIA ZEINA 
POZE
cristina_ana spune:
Monica, eu am mai vorbit cu Panda la telefon, sunt bine cu totii, dar nu stiu de ce nu mai intra pe forum. Nu am intrebat-o, ca nu am vrut sa para ca o trag la raspundere pentru asta.
)
POZE
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 Va multumesc mult pentru aprecieri, am modificat si linkul, nu stiu de ce nu mai mergea cel de dinainte. ![]() Ma apuc sa scriu din nou mesajul kilometric, sper sa apuc! ![]() LA MULTI ANI MIHA!!! ![]() ----------------------------------------------------------------- Aexandra fericita de ALESSIA ZEINA ![]() POZE |
eu am apasat pe view albums si m-a dus pe pagina cu toate albumele ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
lutoniana spune:
Miha74 La multi ani fericiti si plini de dragoste alaturi de cele trei comori ale tale. Sa ai putere alaturi de sot sa-i cresteti frumos si sa le oferiti o educatie minunata.
Petrecere frumoasa cu prajituri si bauturele !!!!
Tudorita sa te pazeasca Dumnezeu si sa te faci bine cat mai repede iar mami Moni-Iulia sa incerce sa nu se necajeasca ca sa aibe laptic bun.
Cristinafoarte faine pozele, unde e acel paradis acvatic ? Adrei e o minunatie de baiat asa imi vine sa-l pap....sa-mi fie cu iertare dar eu sunt moarta dupa baietei ![]()
![]()
Alex sa intelegem ca te-ai organizat cu papusica si ai timp de internet ?
Vezi ca ti-am furat painea de la gura si am bagat si eu o modificare....la listuta
Mai citisem cate ceva dar nu imi amintesc.
Ellenutasi eu iau antibiotic pt masea si nu ma mai doare. La dentist tocmai a descoperit ca trebuie sa-mi scoata o masea de minte ca cica nu a iesit toata si e stricata ....sper sa nu raman mai prostuta ![]()
![]()
![]()
Danangie ce-o fi facand ? ca a zis ca a luat nr meu dar nu am primit nimic inca .....
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
cristina_ana spune:
Alex, ai o fetita superba, cu niste ochsori foarte frumosi. Mi-a placut cum se uita catelul la ea, asa, mirat!
)
POZE
selen80 spune:
eu am fost ieri la control (care trebuia sa fie de 6 sapt, dar n-am gasit loc la dr decat la 7 sapt...)...cica am niste granuloame de la atele care nu s-au resorbit, si mi-a dat niste ovule care cica ar trebui sa le topeasca....in rest toate bune..ne-a dat si noua liber la "rahatei"
m-a laudat ca mi-am revenit bine la "silueta"
numai ca eu vreau sa slabesc mai mult...
ma duc sa vad ce pot sa mai recuperez in seara asta...
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
cristina_ana spune:
Lucia, Paradisul Acvatic cred ca s-a deschis de curand, de-asta nu-l stii. E pe undeva la iesirea din Brasov spre Tg Mures. Nu stiu sa-ti spun exact, ca nu le am cu orientarea deloc.
Tu le ai cu baietii, eu tocmai vroiam sa spun ca am tendinta sa admir mai mult fetitele, ca mie astea imi plac rau de tot!
Baieteii imi ajung mai greu la inima. V-am mai spus eu, toata viata m-am vazut mama de fetite!
)
POZE