Burtici fericite de septembrie-octombrie(227)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Nela, in mod sigur ti s-au latit si oasele de la bazin. Stiu ca ai stat ceva in travaliu, deci au avut timp sa se lateasca. Dar stai linistita, ca isi revin cu siguranta.
Eu acum am nascut prin cezariana programata, si parca nu m-am mai latit asa de mult ca la nasterile naturale.
Dar stati linistite fetelor, ca toate "belelele" astea trec in cateva luni, desi stiu ca acum pare greu de crezut!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Hai Liliana!!!!!!!!!!!!!!
Hai Danangie!!!!!!!!!!!!!!!!

Liliacule, ce mult ma bucur ca nu a trebuit sa mai induci nasterea. Exact asa am patit si eu si a fost super. Sper sa aud si de la tine povesti extraordinare de nastere naturala usoara si plina de emotii frumoase.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Biaz te rog sa ne explici si noua cum faci sa treci de la un program total haotic la unul bine organizat ca trebuie sa ma impun si eu cumva in fata fiului meu dar nu stiu de unde sa o apuc
Acum sunt pe val, ca mi-a iesit faza cu dormitul in patut si am incredere in mine , daca il fac si sa pape regulat ...il las cateva luni liber fara restrictii

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Ei, Luto, astea sunt secrete care se vand scump.
Pe scurt, in primul rand nu-mi fac iluzii ca as face chestia asta peste noapte si o iau treptat. Cate 5, 10, 15 minute in plus de asteptare, activitati variate (am o cutie plina de medicamnte pe care trebuie sa i le dau, cu care trebuie sa-l sterg etc. ). Ma chinui sa-l trezesc si insist sa pape tot. Imediat ce vad ca adoarme la san il pun pe patul rece fara plapuma si doar stii ca patutul are ace... asa ca reluam suptul in 5 min. Seara ii fac baita la aceeasi ora chiar daca trebuie sa-l trezesc pentru asta. Noaptea pastrez interactiunile la minimum ca sa inteleaga ce plictisitor e sa fii treaz in perioada asta. Lucruri pe care le stiti si le faceti toate mamicile de pe forum, banuiesc.

Mergi la inceput

Ce discutati voi aici de burtici? Vreti sa induceti vreo depresie la unele mamici?
Cum ramane cu mandria de a fi nascut de curand? Eu, de exemplu, am ditamai burta si nici burtiera nu port ca ma enerveaza cumplit (desi ma mustra tare constiinta ca nu port). Ma plimb tantos cu carutul si stramb din nas la mamicile care arata ca trase prin inel.
Am luat 17kg in sarcina si acum mai am 6 in plus cu care vad ca stagnez de vreo saptamana.
Deocamdata inca ma autosugestionez ca e bine asa, ca burtica trebuie sa fie mare ca altfel o sa creada oamenii ca am furat bebelusul nu l-amnascut eu.
Desigur ca in secret deja o invidiez pe Monica fiindca incape in blugii dinainte dar nu spun nimanui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Cristina Sunteti tare frumosi si mi se pare incredibil ca iesiti asa toti 4 si va distrati. Pofta mare la lasagna, daca ai intrebari, scrie-mi PM. Ioi ce pofta mi-ai facut cu bazinul ala, cand ma gandesc ca avem in oras la noi in Italica unul din cele mai faimoase acqua park-uri, despre care v-am mai povestit, ca are si sectiune de bebelache. Mooaaama si cand da Dumnezeu sa ajung acolo cu bebelina mea ce de poze o sa fac! Fetele, centurile astea de care povestiti se poarta si la nasteri naturale? Pentru ca medicul meu ma tot aburea pana acum cu cezariana, dar ieri a zis ceva de genu' "vedem la momentul nasterii cum stai cu capu'". 33+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Andre, am citit reteta. Nu e greu de facut, dar intr-adevar, dureaza mult. O sa o fac in prima zi pe care o prind ploioasa si trebuie sa stau numai in casa. Dar deja mor de pofta. Maine ma intalnesc cu niste prietene la un restaurant si cred ca lasagnia am sa-mi comand!
Si tu vorbesti de mers la bazin, care ai marea in fata casei!!! Esti cea mai norocoasa dintre noi!
Centura bineinteles ca o poti purta si la nasterea normala. Eu o recomand cu caldura, mie mi-a ridicat mult moralul dupa nastere, ca dupa cum v-am zis, te face sa pari mai slaba!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

La multi ani, MIHA! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cele trei minuni ale tale, de sotior si de cei dragi!!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Fetelor, eu tocmai am vorbit cu Miha la telefon si am stabilit sa ne intalnim in parc, dar nu stiam ca e ziua ei si nu i-am urat La multi ani!, o fi zis ca-s nesimtita!
La multi ani Miha, sa ai parte de toata fericirea din lume alaturi de cele 3 comori ale tale!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata fetelor,

pai sa facem un pic de galerie, nu??

LILIANA, LILIANA!! HAIDE CU BEBELU SANATOS SI FRUMOS!

NASTERE USOARA SI MULT LAPTIC!

mai avem o nastere ..

HAIDE DANA, HAIDE DANA!

NASTERE USOARA!!

clau super dulce isabella .. si ce rochita superba are!

dana o frumoasa si o scumpa este ana .. sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!

cristina doctorii spun ca bebelusii care au peste 4,5 kg pot sa doarma toata noaptea fara sa fie nevoie de trezit ptr laptic .. asa ca bucura-te ca ai o bebelusa super cuminte! am vazut si pozutele .. ce frumos a fost la paradisul acvatic .. iar tu mami arati tare bine iar piticii sunt de vis!!

luci gogo poate sa aiba un puseu de crestere asa ca .. taztzele afara si laptic la cerere ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

neata dragelor!

am intrat si eu repede repede sa vad ce face liliacul
ce ma bucur ca nu i-a mai fost indus travaliul in cele din urma!! Doamne ajuta! (poate acum deja il tine in brate pe puiut)

HAI LILIACULE

am inteles ca si danangie este pe pozitii..sa dea DD sa fie totul bine!
HAI DANA

suntem cu gandul la voi si asteptam cu nerabdare vestea cea minunata!

Ana va multumeste frumos si va transmite un pupic cu buzitele pline de laptic

Am vazut si eu doua fetite tare dragute..Isabela si Emma..off Doamne, sunt atat de scumpe!!
Cristina nu mai stiu in ce capitol..dar poza cu Emma in costumasul pufos roz..este de vis!!! de pus pe coperta unei reviste!! adorabila!!

am reusit si eu sa recuperez printre alaptari, sters cacutza si voma capitolele 224 si 225..multumesc inca o data pentru tot!! sunteti minunate!!!

Edit; ar trebui sa schimb semnatura..o voi face..curand

Astazi va fi ziua Annei

41s...+3

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput