Burtici fericite de septembrie-octombrie(227)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Nela, iubita, eu am plecat de la 73 de kile in sarcina nu de la 50 ca altele si am pus doar 13 din care 10 le-am lasat in spital pe motiv de stres si tulburari psihice

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Buna dimineata,
Intru rapid ca tre sa o pregatesc pe Iulia de scoala am vazut ca fetele nosatre se pregatesc de nastere asa ca..
Hai Liliana...nastere usoara fara dureri, si un bebe cuminte si sanatos;

Hai Danangie, naster usoara si tie si un bebe cuminte si sanatos;
;
;
Intru mai tz sa recuperez , la noi ploua torential..

Claudia, mami de Iulia(04.12.2003) si Alexandra Isabella(05.09.2009)
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Fetelor, aveti reteta de lasagna pe mail, sa aveti pofta mare. 33+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Ia uitati unde am dus-o eu pe pitica mea in week-end!!! (nu va speriati, ca nu am bagat-o in apa, noi doar am privit cum se distrau altii):
http://entertainment.webshots.com/photo/2585514460104695517KegraMDe
De-abia astept la vara sa-i cumpar costum de baie din ala mic si frumos de bebe.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Vai, Cristina, ce pozici frumoase! Se vede ca v-ati distrat pe cinste voi acolo! Eu sincer va admir din tot sufletul pentru faptul ca faceti atatea excursii la munte, cu tot cu cei doi copilasi.
Sunteti o familie tare frumoasa!

Si eu abia astept sa ii iau Anei costum din acela de baie micut, delicat, am si vazut unul, taaare frumusel.

Nela, mamica Anei (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Daaa, Nela, costum de baie din ala mic-mic vreau si eu! Am vazut la Okaidi, era cu slip si sutien-bustiera! O minune, nu alta! Si poate pana la vara ii creste si ei parul si pot sa ii fac o codita-palmier in varful capului!
Doamne, cate planuri am cu pitica mea!
Si iti zic si tie, poarta neapart centura postnatala, o sa se retraga burtica foarte frumos! Eu am niste chiloti-burtiera, nu stiu cum se numesc, pe care i-am purtat in primele saptamani sub haine si asa mi-au incaput aproape toti pantalonii de dinainte. Asta pentru ca imi stringeau burta si paream mai slaba.

POZE

Mergi la inceput

Moni, tot e ceva, zic eu, ca intri in pantalonii de dinainte!
Eu am plecat de la 57, dar daca ajung la 60 sunt super multumita, au inceput sa imi place formele noi, parca sunt mai voluptoasa... (zise vuplea cu gandul la struguri...)

Apropo, Cristina, am uitat sa iti zic: arati super bine, ai o silueta de invidiat, nici nu se vede ca ai nascut!

Mergi la inceput

Andre, fug pe mail-ul comun sa citesc reteta, si pe urma fug la magazin sa iau ingredientele. O sa o fac maine, ca azi am altceva pregatit.

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana
Si iti zic si tie, poarta neapart centura postnatala, o sa se retraga burtica foarte frumos! Eu am niste chiloti-burtiera, nu stiu cum se numesc, pe care i-am purtat in primele saptamani sub haine si asa mi-au incaput aproape toti pantalonii de dinainte. Asta pentru ca imi stringeau burta si paream mai slaba.

Da Cristina, stiu de centura ca e buna, am purtat-o trei saptamani si m-a ajutat tare mult, mi s-a retras uterul extraordinar de bine si de repede. Acuma de o saptamana nu o mai port pentru ca nu mai este buna, o inchid cu scaiul la limita si nu mai strange. Cred totusi ca m-am si latit un pic in bazin, sper sa intru totusi in pantaloni in cateva saptamani. Mie nu de la burta nu imi intra pantalonii, de la picioare si solduri, ca am pus peste tot, nu numai la burtica. Dar se rezolva, cu rabdare.

Mergi la inceput

Nela, nu se vede ca am nascut ca imi acopar eu burta! La strand am purtat costumul de baie de graviduta, nu am avut curajul sa defilez pe acolo cu celalalt. Si cum v-am mai zis, cand ma imbrac cu blugii imi pun burtiera si asa mi se "suge" burta care e in plus. Stati linistite, ca am si eu piei care atarna, ce credeati, ca am scapat?!
Mie cel mai mult imi place in perioada asta ca am sanii mari!!! Imi vine sa alaptez vreo doi ani, ca pe urma stiu ca se desumfla ca un balon. Acum arat si eu mai sexi!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Si as vrea sa ma ajutati si pe mine cu niste lamuriri fetele care dau bibe la bebe.

- cate mese pe zi dati voi la bebe (in 24 de ore) si ce cantitati?
vad pe aici ca ziceti de 150-170 ml la masa la bebi mai mici decat al meu. Eu ii dau vreo 3 (doar alaltaieri i-am dat 4 bibe), ii fac de 120 ml si rar mi-l papa pe tot. Imi papa si 60 imi papa si 100 dar asta dupa ce il tin si vreo ora la san. Ii dau bibe dupa ce incepe sa urle la san. EU din asta inteleg ca restu pana la 150-170 papa de la mine... Noaptea papa doar san (nu inteleg cum noaptea se satura si ziua nu)
- cam cat ar trebui un bebe de 2 luni sa pape la o masa?
- cam ca ar trebui sa ia in greutate bebe pe luna maxim? Ca eu m-am suit cu el pe cantar si desi nu pare gras imi arata ca are vreo 6 kile si ceva in conditiile in care la o luna cantarea fix 4 kile . Mi se pare enorm sa fi luat 2 kile si ceva intr-o luna...
- din cele care va plangeati ca le curg ochisorii, ati rezolvat cumva? Mai le curg? Ca al meu inca sufera de problema asta

Manga, te rog din suflet, mai pune si tu o data povestea ca am ratat-o

Am fost si eu la control sambata si sunt ok, liber la (intre noi fie vorba n-am io chef, loc, timp...) Cel mai bun anticonceptional e bebe la mine . Mi-a dat doc sa iau anticonceptionale, prima luna sa folosesc si prezervativ ca Doamne fereste de o sarcina in cazul meu...

M-am intins ca o placinta...

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Nici eu nu ma pricep bine la suplimente, dar eu cand l-am fortat pe nazdravanul meu, a mai luat 60ml desi nu-i trebuiau si noaptea mi-a vomat tot in jet. Despre plans la san, doamna dr mi-a zis ca e de la colici si nu ca i-ar fi foame.
Despre ochi: am fost la oftalmolog, mi-a dat alte picaturi si i-au trecut secretiile galbene dar mai are ceva secretii albicioase, aproape transparente si cleioase. Am fost la control si a zis ca s-au mai deschis canalele, dar sa continui cu tratamentul si masaj macar o saptamana. Cand am reinceput tratamentul, parca au incaput sa-i curga mai tare ca inainte. Nu mai stiu nici eu ce sa zic. Inca sper ca ii vor trece pe masura ce creste.

Deocamdata ne luptam rau cu colicii si asta ne ocupa tot timpul.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput