Burtici fericite de septembrie-octombrie(227)
Raspunsuri - Pagina 10
maitreyi spune:
hai dana 
spor la treaba tuturor mamicilor 
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
lutoniana spune:
moni toate avem avantaje si dezavantaje 

Eu stau la etajul 2 si nu pot clinti din loc caruciorul...deocamdata...ca mai trag sperante ca voi putea...asa ca mi-am comandat un marsupiu pe E-bay ca sa pot sa ies "la paine" cu piciul...sa vedem cand va veni ce branza am facut. Tu macar mai socializezi cu lumea din cartier. Cu tipa care statea pe lada de bere si manca seminte nu te-ai mai intalnit ? 
Raportez si eu copil care dormiteaza in leagan...cu ochii dupa pestisorii atarnati .....asta inventie....

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
monica_dicut spune:
Luci nu te stresa, eu acum 2 saptamani nu incapeam in blugii de dinainte si acum, nu stiu ce mi-a venit sa-i probez iar si ... minune, imi vin. Deci... eu am 8 saptamani de cand am nascut, mai ai putintica rabdare, iti vei reveni
. In plus sti ca se zice ca 9 luni pui pe tine 9 luni dai jos...
Monica
de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri 
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
mary_07 spune:
'neata

Hai Liliacule!!!! Nastere usoara!!!! Azi vine Radulescuuuuu

Hai Dana!!! Nastere usoara!!! Go baby go!!!!

Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)
mary_07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui liliac1 Buna dimineata, fetelor! Sunt sotul Lilianei; asta noapte pe la 2,30 i s-a rupt apa asa ca ne-am luat bagajele si pe la 3,30 eram la internari! Acum am reusit s-o vad si sa vorbesc un pic cu ea! Moasa i-a spus ca mai dureaza cam trei ore...Va tin la curent! Toate cele bune! Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 39+Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! |
Suuuper!!!!Ce ma bucur ca pana la urma totul a venit de la sine si nu a mai fost nevoie de inducere

[majoerta]Hai Liliacule!!!

Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)si
Razvan (21 august 2009)
cristina_ana spune:
Lucia, de ce nu iti lasi tu caruciorul la parter, il legi de o teava, calorifer, ceva, cu un lant din ala de bicicleta. Oricum, la voi nu cred ca se fura. Pe Monica, de ex, nu as sfatui-o sa faca asta!![]()
Si cu burtica, stai linistita ca isi revine ea. Centura postnatala porti? Pe mine m-a ajutat foarte mult sa imi revin repede. Bine, inca nu s-pa retras de tot burta, dar sunt pe drumul cel bun.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
NelaM spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Luci nu te stresa, eu acum 2 saptamani nu incapeam in blugii de dinainte si acum, nu stiu ce mi-a venit sa-i probez iar si ... minune, imi vin. Deci... eu am 8 saptamani de cand am nascut, mai ai putintica rabdare, iti vei reveni . In plus sti ca se zice ca 9 luni pui pe tine 9 luni dai jos...Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri ![]() POVESTEA NOASTRA Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte |
Moni draga,
, pai daca incapi in blugii de dinainte de graviditate, asta e super bine!
Eu inca sunt la hainele de gravida, inclusiv blugii, cu toate ca am dat jos binisor. 
Nici nu-mi fac iluzii ca incap in celelalte... inca. Poate la 8 saptamani, ca si tine!Eu sper sa nu dau in noua luni jos, totusi...
Nela, mamica Anei (19.09.09)
ankalaura spune:
| citat din mesajul lui liliac1 Buna dimineata, fetelor! Sunt sotul Lilianei; asta noapte pe la 2,30 i s-a rupt apa asa ca ne-am luat bagajele si pe la 3,30 eram la internari! Acum am reusit s-o vad si sa vorbesc un pic cu ea! Moasa i-a spus ca mai dureaza cam trei ore...Va tin la curent! Toate cele bune! Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 39+Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! |
AHA! Apai bine domnu' Marius si noua nu ne zici?
Sper ca la ora asta sunteti deja cu bebedoi la purtator! Faceti si voi o poza juniorului ca abia asteptam sa il vedem! Transmite-i Liliacului toate pupaturile noastre de la nazdravani & CO!
DANA - Hai soro gatasi nascarea??

Abia asteptam vesti!!
mary_07 spune:
Monica si noi ne-am confruntat cu problema la ochisori

il sterg zilnic cu ser de cateva ori,am pus si picaturi ...degeaba.
La un ochi i-a trecut acu' vreo 2 sapt .Oricum,sa place ai mei sapt asta ( ca il tin ocupat pe Calin dupa-mesele,se le acre una alta cu masina
) si mergem la oftalmolog
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)
cristina_ana spune:
Ia uitati unde am dus-o eu pe pitica mea in week-end!!! (nu va speriati, ca nu am bagat-o in apa, noi doar am privit cum se distrau altii):
http://entertainment.webshots.com/photo/2585514460104695517KegraMDe
De-abia astept la vara sa-i cumpar costum de baie din ala mic si frumos de bebe.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE

cu
Radu-Mihai 39+