Burtici fericite de septembrie-octombrie(227)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaMEu zic ca e bine, multumim frumos.4-5 ore?! Oricat i-o placea sotului lasagna, presimt eu ca o facem mai rarut. Dar cu siguranta eu una o sa incerc, ca n-am mai facut niciodata si tare as vrea sa vad cum imi iese.
Pai asta e secretul sosului de lasagna bun. Dar totul se face la foc minim, o faci intr-o sambata cand sa zicem e si zi de curatenie sau cand stii ca oricum stai in casa. Apoi, poti sa dublezi / triplezi portiile si ce ramane bagi la congelator. Las' ca va invat smecheriile. Eu una fac sosul de lasagna (faceam cand eram femeie normala) in week endurile in care eram de serviciu, dar lucram de acasa, triplam cantitatile, bagam la congelator si mai aveam asa mancare asigurata pentru minim alte 2 ocazii. 33+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

neata
David traieste cu impresia ca zilele urmatoare vine foametea

1. nela nu a fost frumos afara dar bine ca s-a aerisit copilul ca cica trebuie zi de zi si asta nu-mi iese deloc
2. moni eu cu cantitatile habar nu am din pacate iar ochisorul i-a trecut tot cu apa curatat zi de zi. A avut de la nastere cam 2 sapt.
3. a intrat sotul Lilianei ...yuhuuuu, ce bine ca naste natural....si e si Domnul acasa

Hai Liliachioca vine Radulescu.....ce bucurieeee, NASTERE USOARA !!!!
Hai Danangie, nu mai e de joaca, NASTERE usoara si asteptam vesti !!!!!
Fetelor intreaga gasca va e alaturi si ne gandim la voi !!!!!

Poate transmit si eu ceva vesti in al noualea ceas, cu toate ca au mai spus fete ca au incercat sa-mi scrie si nu a mers dar nu stiu de ce. Acum am deja emotii, am sa stau cu ochii pe telefon toata ziua....o si inteleg pe Ralu prin ce trecea ...la cate nasteri a anuntat

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_anaAndre, eu astept cu mare nerabdare reteta de lasagnia!!!! Chiar sunt nerabdatoare sa o incerc, si o sa fac si pastele alea cu ton! Aseara iar am tras o tura de plans, ca nu mai rezist sa stau toata ziua numai in casa, ma duc cu capul!
Scriu repede reteta si o trimit pe mail. Am permis de stat in shezut 2 ore si o scriu atunci. Nu mai plange ca sunt toate zilele la fel. Gandeste-te ca ar putea fi mai rau. Eu sunt in pat din mai, gandeste-te de 7 luni fiecare zi la fel. Si mai am o luna jumate si chiar inteleg ce simti, dar nu va mai dura mult. 33+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

GO DANANGIE

Nastere usoara si Samburel sanatos si papacios iar lu mami mult laptic. SUntem alaturi de tine

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Clau felicitari pt reusita cu link-ul....si noi am invatat una de la alta. Mereu mi-a placut sa ma adresez la fetite cu "papusica"...dar ce ai tu acolo chiar e o papusica vie.
cristina ma bucur ca doarme fetita la ea in patut...la mine cel putin daca il tin pe David in patul nostru il iau de acolo lac de transpiratii, nu stiu de ce naiba, de la pilota probabil....la el in patut e cel mai bine...nu se poate intampla nimic
Nu mai plange ca stai in casa ca toate suntem la fel de triste...nu esti singura pe lume

Eu azi mai plec odata la cantarire dar mai tarziu...pana atunci ma apuc sa scot niste laptic sa depozitam pt vremuri grele....ca incep sa merg la dentist si sa am ce sa las pentru puiut.

Si eu am primit de la Ralu si sunt fara cuvinte, sunt o familie minunata. Cate temeri a avut ea draguta si cum ne mai incuraja pe toate.....acum a vazut cum e .....
Mi-a placut ca a zis ca e o epava......dar una fericita

Biaz te rog sa ne explici si noua cum faci sa treci de la un program total haotic la unul bine organizat ca trebuie sa ma impun si eu cumva in fata fiului meu dar nu stiu de unde sa o apuc
Acum sunt pe val, ca mi-a iesit faza cu dormitul in patut si am incredere in mine , daca il fac si sa pape regulat ...il las cateva luni liber fara restrictii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Andre, te inteleg f.f.f bine cu statul in pat cu lunile. Eu am mai fost insarcinata de doua ori anii trecuti si am avut niste sarcini oribile. A trebuit sa stau numai in pat de prin saptamana 20 pana la final. Asa ca stiu foarte bine cat de naspa e. La sarcina asta am avut un noroc fantastic, a fost fara nici o problema, dar am sta cu inima cat un purice sa nu se repete istoria.
O sa ma duc astazi prin supermarket sa vad daca gasesc foi de lasagnia din faina integrala. Eu pastele asa le-am facut in ultimul timp, din cele integrale, ca ingrasa mai putin. La gust sunt foarte bune, nu am remarcat nici o diferenta fata de cele normale.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

cris, o sa caut reteta sa vad cum se numesc. Habar n-am pe unde am pus-o iar de retinut numele...

Si eu vreau afara ca ma dau cu capul de pereti si n-am nici masina, ma pot misca doar prin zona...

Si pe mine m-a speriat rau Maria cu sufocatul asa ca de 2 nopti Atomix serveste patutz cu urletele de rigoare doar dimineata l-am luat langa mine dar nu intre noi, nu il invelesc cu patura ci are sacul de dormit...

Acum sta cumintel in leagan si zice iguuu agu gu gu si rade singur de zurliu ... cred ca vrea sa-i transmit ceva Emmei... .

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Ellenuta, la prajitura ta cu lamaie nu cred ca ma bag. Am vazut ca trebuie sa faci o foaie din aia care se intinde cu sucitorul (sau cum s-o numi) si nu am curajul sa incerc, mi se pare cam complicat. Dar cred ca o sa incerc checul cu crema de lamaie.
Ati remarcat ca numai de mancare vorbesc de azi-dimineata?

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Ellenuta, la prajitura ta cu lamaie nu cred ca ma bag. Am vazut ca trebuie sa faci o foaie din aia care se intinde cu sucitorul (sau cum s-o numi) si nu am curajul sa incerc, mi se pare cam complicat. Dar cred ca o sa incerc checul cu crema de lamaie.
Ati remarcat ca numai de mancare vorbesc de azi-dimineata?

POZE

fara sa ne spui cum stai cu kilogramele
Eu imi rod unghiile de curiozitate ca luni merg la dr la controlul de 6 sapt si ma voi cantari....Doamne ajuta.....Nu imi fac iluzii prea mari..inca nu ma incap pantalonii mei .....numai aia de gravida....
Sper totusi sa merg luni si nu duminica

Mergi la inceput

Off, cu ochisorii noi suntem asa de la nastere , il sterg mereu cu ser fiziologic, i-am pus si picaturi cu antibiotic dar n-a trecut... abia astept sa merg la pediatru ca am mai multe pasarele pe care doresc sa le discut cu doctora... asa nu-mi place de ea ca e cam infumurata si mi-e si sila sa o sun...
Noroc ca aseara a fost doc a mea pe la mine sa-i dau clexane-ul ramas pt o pacienta cu gemanuti si m-a mai linistit cu una cu alta atat cat se pricepe ea la pediatrie. Orisicat, tot medic este si niste cunostinte generale tot are, ma refer ca e o parere avizata cat de cat si nu o informatie de pe net sau mai stiu eu de unde...

STiu ca Iulika si Biaz se plangeau ca au la fel. POate imi spun ele daca lor le-a trecut...

POVESTEA NOASTRA

Mergi la inceput