Burtici fericite de septembrie-octombrie(227)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

cristina mergeti in parc la sebastian? poate vin si eu intr-o zi .. ca stau pe aproape.

eu inca nu am scos-o pe anna .. azi incep cu 15 minute pe balcon, maine 30 minute si poimaine o scot afara in carut cam o ora .. sper sa fie frumos ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

La multi ani MIHA!!!

Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!!

Astazi va fi ziua Annei

41s...+3

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna fetele,

Dana, Raluk felicitari pt bebeii vostri. Sa fie sanatosi si linistiti.

Liliana, Dana nastere usoara. Recuperare rapida si bebei sanatosi.

Luto, Ellenuta, Nela, Cristina, Dana, Liliana, Manga, multumim pt urari si pt aprecieri. Imi cer scuze daca am sarit pe cineva dar nu prea am timp sa citesc atent.

Am scapat de vomitat intr-adevar .Acum altele sunt problemele.

Noi inca nu ne-am acomodat acasa foarte bine. Plangem cam mult. In fiecare noapte avem cate o repriza de 3 ore de plans. Sper sa se indrepte lucrurile pe parcurs. Poate imi spuneti daca ati patit-o si voi ca eu nu mai stiu ce sa ii mai fac cateodata.

O sa va povestesc despre nastere cu alta ocazie cand vom avea mai mult timp.

Deocamdata incerc pe cat posibil sa scap copilul de iritatiile din spital pt ca sunt foarte multe. A avut multe basicute saracutul si acum mai incep sa cedeze.

Il hranesc exclusiv la san dar dupa 15 minute la un san adoarme si nu il mai pot trezi ca sa il pun si la celalalt. Poate pe parcurs se va mai modifica programul.

Nu mai stiu ce sa va mai spun decat ca sunt terminata de oboseala dar cred ca stiti si voi cum e. Astept sa ne mai adaptam cumva si sa ne facem un program pt ca acum e cam alandala cu dormitul.

Acum incerc sa pun cateva poze pe mailul comun. Sper sa si reusesc. Va mai dau un mesaj daca am reusit.

Nastere usoara celor care urmeaza si recuperare usoara.

Am uitat sa va spun ca e o scumpete bebelusul meu. Deh cioara tre sa se laude putin. Cand nu plange si eu nu stiu ce sa ii mai fac e tare scumpel. Face un botic de iti vine sa il mananci. Am inceput sa ne uitam si ochi in ochi. Asta e parte super.

Va pup pe toate.

Edit: Evident ca am uitat sa schimb semnatura. Data viitoare.

Monica 38+ in curand mami de Rares Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Gata treaba, cu bine! Ce va spun stiu de pe telefoane, de la Liliana:

1) 3700 g
2) par blond si cret (data trecuta, cu Andra, au disparut subit de pe scara vecinii cu parul roscat; acum vor disparea si cei blonzi!
3) Mami se simte bine, atat cat te poti simti bine dupa o nastere; e vioaie si incantata de bebe (cica are capu' rotund, nu patrat ca tat'su)
4)Cica a fost al 7-lea nascut, adicatelea are numar magic...!

Cam atat pentru acum! Toate cele bune!

Sotu'su!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 39+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Liliana felicitari! sa iti traiasca baiatul "cu cap rotund" , cu numar magic si sa fie sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

sotz de liliac scump..ce mesaj fain ne-ai trimis!!

sa va traiasca flacaul!!! sa fie sanatos, voios si sa creasca mare, mare!!

sa o pupi pe mami din partea noastra si sa-i spui ca o imbratisam tare!!!

si zici ca incepe anihilarea blonzilor de pe scara?!!??

Astazi va fi ziua Annei

41s...+3

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Buna fetelor!
Mesaje de la Moni Iulia:
"Puiul nostru are un suflu la inimioara.O sa-i faca eco si ekg"
"puiul meu a avut lipsa de oxigen in timpul sarcinii(cred ca in ultima perioada ca era lichidul verde) si are muschiul inimii obosit din cauza asta("ca la un om batran")si bate ce bate si se opreste iar apoi o ia de la cap.Eu nu prea am avut lapte si sfarcuri si lui ii era foame si a obosit tragand de tatici.S-a mai linistit acum.Are gavaj pt lapte, 3 picaturi de la mine si restul pana la 50 ml formula si un furtunas cu oxigen deasupra capului.Dr spera ca isi revine in 2-3 zile si o sa putem pleca acasa(eu pot de azi).Ma mulg din 3 in 3 ore si nu ies decat 3 picaturi sper sa vina laptele curand.Ieri am plans toata ziua.Sa va rugati pt noi."

I-am transmis ca ne gandim si ne rugam pentru Tudorita care este un baietel luptator si isi va reveni sigur!

RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Felicitari Liliana.. Bine ai Venit, bebe Radu, sa fi sanatos, cuminte sa-ti bucuri parintii si surioara..Ce ma bucur ca ai scapat de inducere Liliana,(zici ca e povestea mea la indigo, cu cateva ore inainte de inducere sa declansat nasterea)vezi daca am asteptat 6 ani sa facem urmatorul bebe?
Saru-mana fetele de aprecieri ;
Nela multumesc pentru parola;
Am vazut 2 puiuti scumpi, de Raluk si Dana...Raluk , arati nemaipomenit esti o scumpa , iar toti 3 sunteti niste frumosi, dar acu trece Alex pe prin plan care e un dulicic si frumos, si ce frumos doarme el;
Dana , wow..o printesa finuta la fel ca mamica ei , superba cum de fapt m-am asteptat..eu vreu poze si cu voi trei ;
Am vazut o alta printesa mica si dulce Emma , ce fain va distrati voi acolo, iar mami cu Emma 2 frumoase .Am vazut ca Emma e nascuta in acceasi zi cu Isabella , sunt curoiasa daca seamna cat de cat la caracter..
Lutoniana, ce draguta esti cu zilele saptamanii, nu-i nimic mai faceti si azi un drum...pupici lui David;
Maria, cum sunteti ?cum e Aidan?
Va pe toate si intram mai tarziu.

Claudia, mami de Iulia(04.12.2003) si Alexandra Isabella(05.09.2009)
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Gata treaba, cu bine! Ce va spun stiu de pe telefoane, de la Liliana:

1) 3700 g
2) par blond si cret (data trecuta, cu Andra, au disparut subit de pe scara vecinii cu parul roscat; acum vor disparea si cei blonzi!
3) Mami se simte bine, atat cat te poti simti bine dupa o nastere; e vioaie si incantata de bebe (cica are capu' rotund, nu patrat ca tat'su)
4)Cica a fost al 7-lea nascut, adicatelea are numar magic...!

Cam atat pentru acum! Toate cele bune!

Sotu'su!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 39+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Felicitari Liliana! Bun venit Radu Mihai!

Acum stiu ca simtul umorului e o caracteristica forte in familia voastra. Eu zic sa va mutaati intr-o zona cu toti vecinii bruneti.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hai Dana!
Nastere usoara!

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput