Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE !!! (202)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

nikole, felicitari!!!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

lumi mersic ...deja m-am lovit cand am plonjat dupa ea sa o prind intr-o cadere...mama si am dat un genunchi de coltul mesei...de schiopatez...e doar inceputul nu?
Ce mandra sunt!!!Parca s-a maritat!!!!

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

bitza, codruta, elly, saru'mina

lumi, sa stii ca si eu string diverse jucarii de prin casa cind doarme Elsa. Plus carti, ca fii-mea are o boala pe cartile noastre, i-am 'amenajat' si ei un loc in rafturile noastre de carti, i-am pus acolo carti, reviste si tot felul de pliante pe care le gasesc in cutia de scrisori, nu o intereseaza. Ea vrea cartile noastre, CD-urile, DVD-urile, e numai cu Sex and the City in dinti prin casa!

ada, super tare Teo! Saracu' Radu, si le cam ia de la Teo.

Nicole, hai ca ai fost tare, totul e de la BC pe rosu? Apropos pina la urma ti-ai luat gentuta aia rosie din Franta? (de fapt si noi tot pe rosu avem tot, numai ca e de la Peg perego, acum ne-am bagat pe Bebe confort. In schimb masina nu e rosie, ce ar fi sa-i sugerez sotului sa o schimbam.... hmmmm!!!)
Eu sint ultra - mega - fericita ca am luat scaunul asta, mare inventie. Plus ca am avut mare noroc sa-l luam de la reduceri.

Felicitari KARINUTA pt primii pasi.

Cind ma intorceam acum acasa din plimbari, mai sa-mi bag unghia in git. Am trecut pe linga un magazin unde de obicei se vind haine la mina a doua, insa acum era un anunt mare pe usa ca vind incaltaminte noua de f buna calitate la preturi super mici. Si asa si era. Aveau pantofi Hermes si Heyraud la 5-10 euro, niste cizme inalte din piele de mureai acolo, erau la 10-15 euro, insa numai marimi 35-37!!!! Sa mor!!!! Cred ca erau din colectii vechi, nevindute, insa aratau super bine! Cica au avut si marimi mai mari dar s-au vindut imediat! Cred si eu!!!!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

buna seara!

Cotlete cu sos de smantana

4-6 cotlete
1 ceapa potrivita
1 lingura faina(optional)
300 ml smantana (eu folosesc Gospodar de la napolact)
ulei de masline sau unt
sare, piper
marar

Se rumenesc cotletele in ulei sau unt (de regula eu folosesc cam 3/4 pachet de unt). Dupa ce au capatat o tenta aurie, se adauga ceapa tocata marunt si stinge cu o cana de supa de legume(eu folosesc zeama in care-i fierb legumele lui Vlad, dar merge si apa chioara).Las sa fiarba la foc mediu, sub capac pana incepe carnea sa se inmoaie, apoi adaug un sos pe care-l fac in robot: torn smantana, faina, condimentele si mararul si maruntesc un pic.Mai las sa fiarba la foc mic cam 20-30 min sau daca am timp mai mult bag la cuptor
Mie imi plac cu garnitura de piuree de cartofi, sotului cu cartofi prajiti

Si pentru ca am implinit un an, dati Danonino, Actimel si sucuri copiilor? Daca da, de care? ma refer la sucuri
Vlad mananca doar iaurt simplu, preferatul lui este Iaurtul Zdravan de la Napolact, rar i-am dat cu fructe, iar de baut apa plata, Baby Drink si ceaiuri granulate de la Hipp.

Multam" anticipat!

Sergiu

gaia: am ras cu lacrimi cand am vazut clipul cu melcul Foarte tare, Oadu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

nikolici: felicitari Bravo Karinutza!

piolica: hai ma ca mai taiai si tu juma' din degetele de la picioare si intrai in ele. Daca aveam 37 la picior sigur ma ofticam acum, asa, strugurii sunt acri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui felicic76
piolica: hai ma ca mai taiai si tu juma' din degetele de la picioare si intrai in ele. Daca aveam 37 la picior sigur ma ofticam acum, asa, strugurii sunt acri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Bravo Karinutza Pisicutza!!!!!!!

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

babyboy ti-am zis ca vine dupa Raducu...mai cazuta asa, mai de a busi', mai ne ridicam mai ne dam drumu dar il prindem noi pe Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Ada la noi aduc jucarii de lemn Casa Retro. Cred ca au si site, dar nu stiu cat de bine este aprovizionat. Au si un magazin, fff micut, undeva pe langa spitalul Grigore Alexandrescu.

luminita eu o las tot timpul singurica, chiar daca a mai luat cateva guri de asfalt si si-a spart guza de 2 ori...dar acum nu vrea nici singura, nici de manutza, nici macar in carucior... vrea NUMAI in brate!!! Parca i-ar fi frica..nu stiu... Seara cand iesim cu matei mai alearga cate putin dupa el, apoi parca isi aduce aminte si vine plangand la mine... habar n-am ce e, dar sper sa-i treaca repede!
Despre vigantol / vigantoletten el se da atat timp cat copilul este in crestere, nu legat de fontanela, cat copilul este bebe se da vigantol, apoi se trece la vigantoletten 500 apoi la 1000, dar dr ti-a zis sa-i dai pana in mai pentru ca se da in lunile cu r ale anului, adica din septembrie pana in aprilie inclusiv. Apoi pauza.. si tot asa.... Oare s-a inteles ceva dn ce am scris?!?!

FELICITARI KARINUTZA!!!! HAI, ZAPACESTE-I PE MAMI SI TATI ACUM!!!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

SERGIU de lucutta

SA FI SANATOS SI FERICIT, SA AI O PETERCERE SUPERBA SI SA PRIMESTI NUMAI CADOURI FRUMOASE!!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput