Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE !!! (202)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

sergiu de lucutta

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La multi ani Sergiu!

Bravo Karinutza

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Am uitat sa va spun...iarasi am cumparat PAMPERS....SI IARA UN PACHET LA FEL DE PROST, LIPIT SI USCAT.
Ei bine iarasi am sunat la ei...si ei iarasi mi-au adus un bacs mare la usha...de nu dau astia faliment cu mine.
Se pare ca au un lot mare super naspa...asa ca daca dati de asa ceva, sunati la ei faceti reclamatie si o sa va aduca la usha unul bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna seara,am avut o zi
Am asteptat aseara sa-si termine soatza rapoartele pana am adormit..azi-dimineata la 6 s-a trezit Alexia sa-si bea laptele,ne culcam la loc si ne trezim la 8..am crezut ca ,ma duc in camera,sforaia al meu,n-avea treaba,il trezesc si ff calm ma intreaba ce fac prin camera...ii spun cat e ceasul,sare ca ars,a uitat sa puna telefonul sa sune...asa ca azi Andy s-a dus pe 9...nu va spun ce mirat a fost copilul cand i-am spus ca nu ajunge la prima ora,ne-am cerut scuze si speram sa nu mai adormim,de acum incolo pun toate telefoanele din casa sa sune
Apoi a venit cumnata-mea si-am purtat-o prin oras sa nu se plictiseasca,apoi fugi dupa Andy la scoala si apoi acasa si uite asa se facu aproape 9,tre sa culc kupiii and so on ......

BRAVOOOOOOO KARINUTZAAAAA

LA MULTI ANI SERGIU!!!!!

Va si sper sa mai apuc in seara asta net.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

luminita eu o las tot timpul singurica, chiar daca a mai luat cateva guri de asfalt si si-a spart guza de 2 ori...dar acum nu vrea nici singura, nici de manutza, nici macar in carucior... vrea NUMAI in brate!!! Parca i-ar fi frica..nu stiu... Seara cand iesim cu matei mai alearga cate putin dupa el, apoi parca isi aduce aminte si vine plangand la mine... habar n-am ce e, dar sper sa-i treaca repede

Si Elsa e la fel, de vreo saptamina vrea numai in brate. Se urca pe noi, ne trage de maini si isi inconjoara mijlocul cu bratele noastre, mai-mai sa o luam in brate. Si ne executam. Mai nasol e ca asa face si la cresa, iar educatoarele chiar ca nu o pot tine tot timpul in brate.
l.e. Elsa nu face asta ca i-ar fi frica sa mearga, ci pur si simplu vrea sa fie iubita, tinuta in brate si iubita la greu. Cred ca e o faza, ca pina acum vroia sa mearga la greu, sa nu-i fi stat in cale ca era jale.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

piolica: hai ma ca mai taiai si tu juma' din degetele de la picioare si intrai in ele. Daca aveam 37 la picior sigur ma ofticam acum, asa, strugurii sunt acri

cred ca o sa stau acum cu ochii numai pe magazinul ala, cica se mai aprovizioneaza. daca nu, ma bag la taiat degete.

Mergi la inceput

La multi ani Sergiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Lumi am vazut un balansoar calut in catalogul Cora. Parca 109 RON.

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81
Maine e ziua sotului meu, implineste minunata varsta de 40 de ani asa ca sarbatorim. dragul meu

la multi ani si multa sanatate sotzului :)

si al meu va face in decembrie tot 40 :) nu stiu de ce dare super incantat de aceasta varsta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Am uitat sa va spun...iarasi am cumparat PAMPERS....SI IARA UN PACHET LA FEL DE PROST, LIPIT SI USCAT.
Ei bine iarasi am sunat la ei...si ei iarasi mi-au adus un bacs mare la usha...de nu dau astia faliment cu mine.
Se pare ca au un lot mare super naspa...asa ca daca dati de asa ceva, sunati la ei faceti reclamatie si o sa va aduca la usha unul bun.

si mie mi sa intamplat acelasi lucru...am vrut sa sun la ei dar mam gandit ca luindu-i din supermarket ei sunt absolviti de orice vina....nu stiu de ce mam gandit la chestia asta, dar acum auzind si ca si tu ai patit la fel....mi se pare chiar corect, chiar luni am aruncat jumatate de pachet, ca mi se oparise copilul....era foarte rosie...deja ma speriasem.....dar de ce oare se intampla chestia asta???

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput