Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE !!! (202)
Raspunsuri - Pagina 11
tzitziri spune:
Felicic, foarte frumos ce ai spus tu acolo!Dar are dreptate Lumi- si tu si sotul aveti meritele voastre in educatia si 'cum e el acum'.MA bucur ca ati avut noroc si cu dna Vio!
Laureta, si noi avem magarul ala
tot de la tarabele alea de la popasuri (intre Busteni si Predeal parca).Am dat vreo 35 de lei.
Si apropo de popasurile alea - i-am luat lui David un pulover gros, cu doua straturi si cu gluga care este perfect pentru vremea asta!Daca ajungeti aruncati o privire...
Lumi, David are si el un balansoar de ala cu calut(doar ca de plastic) - luat de soacra de ziua lui, si chiar am crezut ca i-am dat o idee super.Si el nu s-a manifestat deloc interesat
.Asa ca daca poti sa ii 'probezi' inainte sa vezi daca le place, ca la noi deocamdata mareste stocul de lucruri luate degeaba.
Cort - noi i-am luat lui David din Franta unul dela Fisher Price care are si tunel:www.thetoyshop.com/media/toyshop/products/WorldsApart/Zoom/290478.jpg" target="_blank">asta.Zic de unde l-am luat ca am cautat si pe la noi pe siteuri si nu am gasit.Dar sa stii ca isi merita banii!Pentru ca si el incepuse sa se tot bage prin toate vagaunile (pe sub scaune,mese, etc) si se mai si lovea.Acum aia pot sa zic ca a fost o investitie buna.Si niic nu trebuie sa iei doua![]()
Laura, cum v-ati sarbatorit ieri?Nu zici nimic palpitant?
.Evident ca nu la rapoarte ma refer![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
anamona spune:
piolica sa imi spui daca ti-a placut!
data viitoare daca nu gasesti cauta si pe isohunt.com :)
kllemi spune:
Aaaaaa....am uitat sa va spun ca am facut alat budinca....de data asta mia iesit..
evident ca, copilului meu nu i-a placut
asta e bucurie pe tati ca lui ii place si ia ramas lui mai mult
Aaaaa... si mai am o intrebare: si voi tot asa face-ti treaba prin casa cu, copii in brate??? ca eu nu mai pot, frate....
zici ca este umbra mea....toate ca toate dar sa nu ma vada in bucatarie, zici ca o apuca nebuneala....
....daca stau si ma uit la ea cum se joaca...e ok....daca plec de linga ea...sa terminat cu smecheria 
piolica vb. lu' FELI mai taiai si tu putin din degete
la pretu' asta........hhhmmmmmm ![]()

BRAVO KARINUTZA

fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
Muuh spune:
Daca va intrebati cum arata Dimitri acum iata-l aici . Intre timp i-a mai crescut putin freza e mai de toamna.
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Muuh Daca va intrebati cum arata Dimitri acum iata-l aici . Intre timp i-a mai crescut putin freza e mai de toamna. Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
mai dar ce dolofan ascundeai tu acolo :)
e super scump
multa sanatate va dorim :)
Nocom spune:
Exista si la noi cort cu tunel, nu arata asa de frumos ca acela al vostru, e doar colorat, si parca la quelle l-am vazut!!!
LE: l-am cautat la quelle si nu l-am gasit, dar l-am gasit aici : http://www.m a s t e r s h o p .ro/produs.php?id_produs=18178&id_domeniu=D7
LE2: mai este si asta: http://www.s h o p m a n i a .ro/magazin~online-jucarii~produs-cort-de-joaca-buburuza~p-2810048.html
Miruna Mmmmm, ce copanele are Dimitri!!!! Iti vine sa-l mananci... Nu stiu de ce tineam eu minte ca este slabut si nu prea mananca...
se pare ca il incurcasem cu altcineva...
Arata fff bine si are niste ochi 

, parca cu tati seamana, nu? 
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
kllemi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Muuh Daca va intrebati cum arata Dimitri acum iata-l aici . Intre timp i-a mai crescut putin freza e mai de toamna. Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
cat este de scump

.....se poate gusta????
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
Nocom spune:
Ce ziceti de asta?
http://www.a c t ivitaticopii.ro/ren_amprente
Eu abia astept sa ma distrez!!!! 
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
alexa si mami spune:
se indura cineva de mine cu reteta de musaca a Roxanei
Salvat reteta Feliciei 
alexa, cipri si mami
anamona spune:
ma intrebam daca e safe pentru alaptat sa iau un elixir din mesteacan de la Weleda pentru o cura de detoxifiere a organismului, in speranta ca voi slabi un pic.
cautand informatii gasesc pe http://www.kellymom.com/herbal/herbs_to_avoid.html ca salvia e total nerecomandata......
ei bine astazi dupa ce mi-a crescut tensiunea de la o cafea bauta dupa un an de pauza, mi-a venit "stralucita" idee de a ma linisti tocmai cu ceai de salvie!!!!
slava domnului ca efectul e total pe dos :) mi-am simtit sanii azi ca se umplu exact ca la inceput :))
revenind la ce ma interesa initial, aveti idee despre efectele curei de mesteacan?