Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE !!! (202)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Piolica ce jucarii frumoase, oare s-or gasi si la noi…

Lumi , sper sa trec pe acolo

Bitza , mai nou la mine de cand e pitica bolnava abia mai apuc sa fac ceva…am teancu de rufe de spalar

Ada offf ce razboi e la tine , da’ sunt tare scumpi

Nikolici felicitari Karinutzei

Anca sotului tau si multi ani fericiti impreuna

Kllemi in ultimul timp nu prea mai pot sa fac ceva…s-a obisnuit sa stea cat mai mult cu mine si gata…asta de cand cu boala

Muuh e un scump si jumatate, am brunetelul frumos

Oana tare frumos cortul

Nocom super tare

Alina nu stiu reteta

Dupa un acces mare de tusa s-a trezit din somn…cine mai stie cand adoarme…caci tuseste mai mereu…i-am dat Stodal…sper sa ii treaca

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Buna seara toate mamicile Azi puiul a papat tot pranzul Asa daaaaaaaa !!!!!!!!!!! DUpa un somn de 3 ore am plecat intr-o vizita si ne-a uimit cum a papat el tooooot Ne-am distrat, ne-am jucat si am ras Ne-am simtit minunat

Miruna ce copanase are Dimitri

Anca nasol cu cazatura, pupici multi sa treaca repede

Lumi si noi avem o forma usoara de DA si nu sunt probleme . Uneori e pielicica mai uscata si rosie, dar trece repede pupici
Felicitari de bilant !!!!!
Zici ca a inceput scandalul pe jucarii ???? Ufffff
Sa se joace cu placere cu toate jucariile cumparate

Kllemi eu am colecistul scos , asa ca ficatul ucreaza la dublu ...la mine se simte imediat oboseala din cauza asta. Daca mai pui si stres si nervi si mancat din doi in paispe ca balena.... Rezulta un ficat marit

Bitza sa va fie de bine musacaua Noi am papat azi spaghete cu vita

Ada saracul Radu....Teo isi pazeste bine jucariile

Monyca cum sunteti dupa vaccin ? E bine puiul ?

Felicitari KARINUTA !!!!!!!!!!!!!

Laura am patit si eu intr-o dimineata asa Nu am auzit telefonul. Mi-a fost o rusine de invatatoare

piolica foarte frumos montajul !!!! Elsa este o printesica dulce fooooc

Alina uite musacaua :
Cartof dulce primul strat (sau cartof normal)
Carnita (pui sau vita) tocata sau blenduita cu o rosie- eu fierb carnea inainte sa o pun la cuptor. Iese mai frageda asa.
Strat de cartof, apoi strat de dovlecel.
Se baga la cuptor cu folie. Inainte cu 10-15 minute sa o scoti se adauga un ou batut.
Eu ii adaug inainte sa pape iaurtel sau putina smantana.
POFTA BUNA !!!

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Angelyna jucarii dragute din lemn am vazut la Ikea.

Kllemi eu dau cu aspiratorul cu David atarnat de el E mortal, ar trebui filmat
Praful il sterg cu el atarnat de picioarele mele, sau cu toate cutiutele imprastiate prin camera
Cu mopul dau insa cand doarme , ca e cu aburi si e periculos De obicei noaptea pe la 12 ma apuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Anamona, cura de mesteacan ar fi OK, dar nu in timpul alaptarii, pt. ca fiind o cura de detoxifiere, toxinele care se elimina din organism se elimina prin toate fluidele corpului, deci inclusv prin lapte, ceea ce nu e de dorit, pt. ca ajung la copil.

Am reusit sa descarc 2 ep. ( singura! ), dar cu subtitrarea nu m-am descurcat deloc.

Vacanta 2009
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Angelyna jucarii dragute din lemn am vazut la Ikea.

Kllemi eu dau cu aspiratorul cu David atarnat de el E mortal, ar trebui filmat
Praful il sterg cu el atarnat de picioarele mele, sau cu toate cutiutele imprastiate prin camera
Cu mopul dau insa cand doarme , ca e cu aburi si e periculos De obicei noaptea pe la 12 ma apuca

Multumesc

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

nu deduc daca ati reusit sa vedeti si pozele... erau private, asa ca spuneti-mi daca merge linkul.

in alta ordine de idei, vad ca Radu si-a gasit o jucarie de jucarie de care nu se mai dezlipeste (la culcare).
www.jucarila.ro/jucarii-jocuri/papusi/papusi-anne-geddes/papusa-anne-gedddes-soricel-culcat.html" target="_blank">Asta

De vreo trei luni daca nu mai mult se culca cu ea in fiecare seara. Daca n-o gaseste in pat, si-o cauta prin toata casa, pana o gaseste. Azi nu vroia sa stea in pat neam, s-a tarat prin toata sufrageria si la un moment dat a disparut cu tot cu sacul de dormit pe el sub pat.
A iesit de acolo glorios cu soricelul in dinti, a venit in pat si s-a culcat, in sfarsit...
Va imaginati cum arata bietul soricel, la cat de supt, ros, tarat si smuls este...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

babytza imi pare rau ptr ficat....dar sper ca nu este nimic grav....nuuu??? Spune-mi si mie cum ai facut spaghetele cu vita??

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kllemi
Spune-mi si mie cum ai facut spaghetele cu vita??

Am deschis capacul borcanelului

Edit :
Dar cand ii fac eu , le fac asa :
Carnita fiarta separat ( pui, vita )
Ceapa tocata, usturoi , ardei tocat marunt, morcov ras - le pun putin la calit in putin ulei de masline , apoi le adaug apa si le las la inabusit
Cand sunt aproape gata adaug carnita blenduita cu rosie.
Separat fierb pastele apoi le pun si pe ele peste sos- le mai las 5 minute .
Condimente : oregano, busuioc, piper, sare (daca doresti, nu e obligatoriu ca iese foarte gustos si fara )
POFTA BUNA !!!!

Ada eu le-am vazut pozele cu casca rosieeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

angelynna jucarii de lemn poti gasi aici www. p e t i tcaprice.ro
Aveau un magazin la intrarea pe str. Lipscani dinspre bd. I.C. Bratianu, dar nu stiu daca mai exista, eu l-am vazut prin ianuarie.
Si Bianca, cat timp a fost bolnava, voia sa stea numai in bratele mele, n-o mai interesau nici jucariile, nimic... acum si-a revenit... si mai mult de atat, a inceput sa se joace si singurica

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput