Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE !!! (202)
Raspunsuri - Pagina 13
angelynna82 spune:
Ada am vazut pozele
, eram pe contul meu si mi-a dat voie 
Noi avem papusica www.jucarila.ro/papusa-anne-gedddes-fluture-alb-cu-albastru.html" target="_blank">asta
Babytza multa sanatate
, felicitari pentru ca a papat soricelul 
Elly
, apropo de obiecte din lemn, am primit acu' multi ani o oglinda in forma de frunza, spre norocul meu mama a pastrat-o iar eu mai departe i-o voi pastra Crinei
Crina tocmai l-a lovit pe tacsu unde il doare ce-l mai rau![]()
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
Piersicutza spune:
Hello hello mamicute harnicute
In primul rand
La multi Ani pentru Sergiu de Lucuta si Elena de Iepurila, sa fiti sanatosi si fericiti impreuna cu familiile voastre
Multumim mult (cu intarziere) de urarile pentru Anna in special Piolicai care ne-a urat in toate limbile intelese de noi atat de frumos
, lui Babytza care nu uita niciodata de nimeni, Alexa si mami, andreutac, lala77, dyanira, Nausica, baby_boy, 300, Nocom, sper ca nu am omis pe nimeni.
Noi am sarbatorit cu multe multe baloane dar astea mai mult le-au placut invitatilor decat Annei, decoratiuni, tot felul de bunataturi si Anna dintre toate cadourile s-a oprit la singura carte ce a primit-o de ziua ei. Pe ea numai cartile si telefoanele reale o intereseaza, in rest aproape nici o jucarie. O sa pun si poze zilele astea. M-am bucurat ca i-a placut si cadoul nostru, o masinuta gen bobbycar cu care sper sa se plimbe prin casa mai tarziu.
Piolica pe privat nu ai zis nimic de Elsa, abia aici am citit ca a fost bolnavioara, cum mai e acum? Un pupic
mare mare ca sa-i treaca repede si sa ne mai trimita asa niste zambete frumoase ca de ziua Annei.
Nikolici eu nu am reusit sa vad pozele voastre de la petrecere, mai ui odata linkul please, vreau sa vad si eu Karinutza domnisoara scumpa.
Am vazut filmuletze si poze si nu ma mai satur sa ma uit la copii asa frumosi.
fericita mami de Anna (17.10.2008)
Piersicutza
babymom75 spune:
Ada, merge linkul. L-am vazut pe Teo cu casca lui rosie
si mi-am amintit de baiatul unei colege care era indragostit de tot ce insemna "Armata". La un moment dat a primit o casca din aceea militara metalica, adevarata si... foarte grea pt. puterile unui baietel de 3 ani. Cu toate ca i se indoiau genunchii sub greutatea ei ( la propriu ) cand si-o punea in cap, cateva zile n-a renuntat la ea nici in somn, la fel ca Teo al tau
.
Papusica din aceea Anne Geddes avem si noi, doar ca e albinuta, dar n-o baga nimeni in seama. Mai nou, o mai ia pisica la smotocit din cand in cand.
Vacanta 2009
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
nikolici spune:
piersicutza stiam eu ca am uitat ceva...si m-am tzinut mult s anu uit sa va urez de la multi ani, sa-ti traiasca fetitza scumpa, sa va bucurati de ea.Eram cu musafiri de ziua Annei...dar acum bine ca mi-am amintit si am urat putin mai tarziu.
Pozele sunt la semnatura...just a click
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
gaia.nevia spune:
Elly, da, acestea sunt jucariile pe care le-am vazut la baby-expo... super!
imi place un catel de tras cu sfoara de mor!
Babymom, nici eu nu ma asteptam sa aiba papusica succes la cineva... am primit-o de Craciun anul trecut de la sotz
si a stat pe o rama a patului pana a dat Radu de ea.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
babytza spune:
Angelyna auci
Sunt superbe papusicile ![]()
Piersicuta

sabinel 

Klemi maine (daca mai am timp ) o sa mai fac o ecografie sa vad cum sta treaba pe acolo, pe la ficat...sper sa nu fie nimik grav. Asta de la urgenta mi-a facut tare pe graba...de-aia ma mai duc in alta parte.
Cu borcanelul am glumit
Azi chiar nu am avut chef de gatit si am luat de-a gata
Ma gandeam ca ieri am incercat degeaba 2 feluri...nu ma asteptam sa manance
Aveam vreo 3 feluri de borcanele la mine si m-as fi bucurat si la o singura lingura din fiecare fel ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
kllemi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babytza
Am deschis capacul borcanelului Edit : Dar cand ii fac eu , le fac asa : Carnita fiarta separat ( pui, vita ) Ceapa tocata, usturoi , ardei tocat marunt, morcov ras - le pun putin la calit in putin ulei de masline , apoi le adaug apa si le las la inabusit Cand sunt aproape gata adaug carnita blenduita cu rosie. Separat fierb pastele apoi le pun si pe ele peste sos- le mai las 5 minute . Condimente : oregano, busuioc, piper, sare (daca doresti, nu e obligatoriu ca iese foarte gustos si fara ) POFTA BUNA !!!! Ada eu le-am vazut pozele cu casca rosieeeeeee ![]() Babytza si puii Valentina David |
multumesc
...dar sa-mi spui cum ai deschis borcanelul...de la stanga la dreapta....sau cum??
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kllemi multumesc ...dar sa-mi spui cum ai deschis borcanelul...de la stanga la dreapta....sau cum?? |
Hi hi hi , ti-am raspuns deja mai sus, am bagat un edit
Babytza si puii
Valentina
David