Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE !!! (202)
Raspunsuri - Pagina 14
babytza spune:
La multi ani Elena !!!!!!!!! Sa cresti mare si frumoasa , papacioasa, norocoasa !!!!! Iepurila sa iti traiasca printesa !!!!! 
Si ma duc la nani , ca nu stiu daca in noaptea asta are chef de somn sau de disco
Puuuuuuuuuuup bobocimea 

Inca una si ma duc : Angelyna a adormit printesa sau o pune de o omleta in miez de noapte ? ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
babytza spune:
La zoo
El si ea in vizita la gradina zoologica… vad la un moment dat cusca leului deschisa. Se uita in stanga, se uita in dreapta si vad in cele din urma pe ingrijitor.
-Nu va suparati, unde-i leul?
-La leoaica!
-Si… cat sta la leoaica?
- Cam o ora.
Ea, lui:
-Auzi? Sta o oraaaa!!!
-Eh, inteleg aluzia, dar eu nu sunt leu!
Cand ajung la cusca tigrului, aceasta era deschisa. Il intreaba din nou pe ingijitor:
-Si cat sta acolo la tigroaica?
-Doua ore.
-2 oreeee!!! spune ea cu subinteles.
-Inteleg aluzia, dar eu nu sunt tigru!
In fine, ajung la cerb si afla de la ingrijitor ca sta la ciuta doar 5 minute.
Aunci el spune, rasufland usurat:
-Vezi, sta doar 5 minute!
-Ahaaa, raspunde ea zambind dulce, acum inteleg in sfarsit de ce are coarne ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
claudinna spune:
La multi ani Elena!!
Lumi, super masinutele alea, de cand vreau sa-i iau si eu lui Razvan!! am vazut si la Real
in sfarsit am reusit si eu sa vad pozele cu Karinuta! superbe! si cata lume cunoscuta!!
Felicitari pentru mergareata!!! cred ca sunteti in al 9-lea cer!! pupam fetita frumoasa
felicic, salvat reteta!!!
piolica, super clipul!
Laura, ati avut o zi agitata, dar voi sa fiti sanatosi! se mai intampla! ce mai face Alexia??
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
elly_16 spune:
LA MULTI ANI Elena
!!! Sa cresti mare, frumoasa si norocoasa si sa aduci numai bucurii parintilor!
Nikolici felicitari pentru Karinutza cea plimbareata! 
Babytza super tare bancul ![]()
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
claudinna spune:
Ada, e tare Teo al tau! tare simpatic![]()
si de Radu ce sa mai zic? ma uimeste ca se ataseaza deja de o jucarie. de fapt ma mir ca Razvan inca nu are astfel de manifestari
si tr sa ma laud (desi cred ca e cam devreme) ca in seara asta Razvan a adormit fara sa bage degetelul in gurita

sa vedem maine cum va fi, dar nu sunt dispusa sa renunt la lupta
nu i-am pus nimic pe deget, doar am vorbit cu el
nu credeam ca un copil atat de mic poate intelege atatea lucruri, scuzati lipsa de modestie!![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
gaia.nevia spune:
Lumi, ma tot tin sa-ti zic.... mi se pare super ca hunii tai se joaca amandoi de-odata cu jucarii la fel.
Ai mei vor sa se joace numai cu ce are in mana fratele... 
asa ca daca ii vad ca se incaiera ii pun sa faca schimb, si tot asa...
Sa-i vezi ce placere le face sa se alunge unul pe altul de pe balanosoar.
Il tot intrebam pe TL daca sa mai cumparam unul, si mi-a zis si el "cred ca va sta gol!!!"
Scaune de masa avem doua, la fel. Teo vrea in al lui Radu, si Radu deja s-a urcat singur in al lui Teo, ieri cand pregateam micul dejun si ei erau nesupravegheati
.
Sine de tren avem destule, pentru doua sau mai multe circuite separate. Credeti ca se joaca vreunul cu ele cum trebuie? Nooope... Face Teo un pod, vine Radu si-l darama... roade Radu o sina curba, un macaz acolo... vine Teo si-l rastoarna sa i le ia din mana, si tot asa.
Pana si grisinele frate, si le iau din mana unul de la altul si le mananca invers decat le-am dat!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
gaia.nevia spune:
Claudinna,
, am vrut sa te salut si dimineata, cand am citit peripetiile cu hainele de nunta
ai fost tare haioasa!
Eu inca nu mi-am propus sa ma iau de degetelul fermecat al lui Radu...
Teo era suzeta addicted, dar rau rau de tot. Mai ca nu-l prindeai fara ea, si noaptea cand ii cadea din gura o gasea pe pipaite si si-o baga in gura la loc fara sa se trezeasca.
A renuntat singur la ea, cand avea Radu vreo doua luni...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
claudinna spune:
neataaaaaaaa!
si
pentru doritoare
am avut o noapte linistita, mai ca nu puteam sa adorm...oricum pe la 2 am reusit...
Razvan a dormit foarte bine si s-a trezit pe la 7 si 10 maraind la el in patut...cand am pus mana pe el, era fleashca! pai cred si eu, ca aseara, inainte sa adoarma a baut 300 ml lapte si vreo 100 de apa
, asta ca sa compenseze lipsa degetelului, probabil
l-am schimbat, i-am dat papa si a adormit la loc
degetelul...ai dreptate Ada, trebuie doar sa ne propunem uneori! eu am zis sa incerc, sa vedem ce iese, ca nimeni nu are o metoda clara. si deja a inceput sa i se umfle, a facut si o batatura mica, ce mereu se roseste. plus ca mi-e teama pentru dinti...deh, ca orice mama, griji si griji
daca era suzeta nu stiu...mi se pare mai simplu cu suzeta, dar degetul il are mereu la purtator, mereu e o tentatie
vad ca si in dimineata asta il baga in gurita si-l scotea imediat
pana la urma a adormit luand o perna in brate
blog cu basca
andy.p spune:
Buna dimineata .
si
si o muzica de inviorare:
LA MULTI ANI ELENA!!!!
Claudinna
,ce sa mai zic ce peripestii ati avut voi,ma bucur ca s-a rezolvat totul pana la urma,felicitari ptr Razvanel ca a adormit fara degetel,ai baiat mare Lumi sa-mi zici si mie daca iei ceva cort de joaca si de care,habar n-am unde-l mai pun da cred ca i-ar placea Alexiei
,voiam sa-ti zic ca ai doi voinicei tare cuminti

Roxana
Cum ati dormit?Ange cum e Crina?

Fetele cu disco,la raport:noi am dormit deci cu noi n-ati fost

Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)