Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE !!! (202)
Raspunsuri - Pagina 8
Codruta27 spune:
Fetelor, sunt si eu curioasa care e crema pentru decalotare. Parca intrebase si Alexa, ne ajutati si pe noi, please?
Si lui Vladut ii este frica sa mearga singur. Daca nu are de ce sa se tina, se lasa in 4 labe si are o viteza....
Bitza, bine ca ai scapat de stres! E nasol sentimentul, il mai incerc si eu uneori!
Lumi, zici ca le plac masinutele alea pretiosilor. AM vazut si eu la Real, dar nu am luat din cauza sunetelor anemice pe care le scoteau. Am luat in schimb un cilindru de la Chicco cu niste bilute in el, pe care fiu-meu se chinuie sa le scota.
Mamica lui Vlad (23.09.2008)
Poze...pozulici
Codruta27 spune:
Piolica, am vazut si eu clipul! E ffff reusit! Si eu ma chinui de ceva vreme sa "asamblez" unul, dar...
Ada, am ras cu lacrimi de Teo cu casca lui rosie. Trebuie sa fie tare haios!
Mamica lui Vlad (23.09.2008)
Poze...pozulici
gaia.nevia spune:
am casca!
aici ma joc eu
ne uitam la film (da, la Cars ne uitam)
LET ME OOOOOUT!!!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
elly_16 spune:
Am reusit si eu sa citesc cate ceva din urma, dar cam pe diagonala. Azi am fost de serviciu la bucatarie, ca nu prea mai aveam ce sa mai mancam...
LA MULTI ANI Sergiu!!! Sa ai parte in viata de tot ceea ce iti doresti!
Lumi felicitari pentru noile achizitii... sa va bucurati de ele...
Dyanira wow... ce baiat mare ai... nu-ti face probleme cu mersul... daca a facut singurel cativa pasi, sigur nu va trece mult pana va merge...
babytza mult succes la spital... sper sa fie totul bine
nikolici am vazut pozele cu Karinutza... o frumusete de fetita...
ratonelu sper ca tot raul sa fie spre bine
Monyca mult succes la vaccin, sa nu aiba reactii adverse... si Bianca a facut febra de la Infanrix penta la 4 luni, iar la cel de la 1 an nu a avut nimic... dar i-am si dat preventiv nurofen
PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca
luminita2008 spune:
nocom, ai incercat s-o lasi singurica sau in ham? te intreb pentru ca si Edi are momente in care plange si nu vrea sa mearga... si eu am zis ca e de la incaltari, dar nuuu... el vrea SINGUR. fara sa-l tin de manuta, fara sa-l sprijin deloc... si cum n-am ham, mi-e cam teama sa-l las sa dea cu gura de asfalt...
aoleu, ada, mi-l si imaginez pe Radu naucit si pe Teo razand satisfacut alaturi...
babymom, intrebari: care e diferenta intre Vigantol si Vigantoletten 500? si pana la ce varsta trebuie dat? eu stiam ca pana la 2 ani cel putin, pediatra mi-a spus azi ca doar pana in mai sa le mai dau si n-ave 2 ani atunci, evident... are legatura cu felul in care se prezinta fontanele??? multumesc!
edit:
codruta, eu initial am crezut ca sunetele anemice sunt de la baterii, dar nu... e difuzorul mic si slab... oricum, ai mei sunt incantati de ele.
elly, multumesc!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
elly_16 spune:
piolica foarte dragut videoclipul... iar Elsa e tare dulce
anca La multi ani sotului tau!
gaia super tare Teo cu casca lui...
laureta -ici Biancai... sa iasa mai repede dintisorii si fara durere. Noi inca stationam cu 4 dinti de vreo 4 luni... nici nu vreau sa ma gandesc cand or incepe sa iasa ceilalti...
angelynna, andy_p, bitza
PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici piolica si noi avem AXISSUL, mi se pare cel mai potrivit pentru masina...mai ales pt masina mea mica mica.Sper sa nu mai facem cunostinta cu plafonul cu scaunul asta, avand in vedere rotirea. Am zis ca il punem de ziua ei...dar K inca nu are 9 kg...ii mai lipsesc 200gr.Glumesc ...am fost prinsi cu petrecerea ei si nu am mai apucat sa il punem...poate saptamana asta intr-o zi cu soare, sau sa astept sa-si ia alea 200 gr lipsa. Cutia de la scaun i o fac casutza!!! Yo Miss Karinutza(14.10.2008) |
noi l-am probat simbata si duminica, e super!!!! Noi l-am luat pe rosu, tu?
Am vazut-o pe Karinuta-pisicuta la ziua ei la munte. Foarte frumoasa! Si ce tort cu fluturasi a avut! Super. Sa stii ca tu arati super bine! Imi place cum te-ai tuns, te prinde super bine. Mai ales cu bentita aia pe cap, arati fff french!
Mamica fericita de bebelina Elsa
Nausica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui piolica Si am uitat sa va multumesc pt toate informatiile ref scaun de masina. Pina la urma i-am cumparat Elsei un scaun de masina bebe confort AXISS, pt ca se poate pozitiona cu fata catre usa (pivoteaza), ceea ce te ajuta f mult la pus / scos copil din scaunel. Plus de asta, are 5 pozitii de inclinare. Lizucu e super fericit in el! |
Super asta pivotant, l-am vazut la Baby Expo, dar a fost cam scump pt bugetul nostru. Oricum, mare inventie. Sint convinsa ca-ti usureaza mult viata.
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
nikolici spune:
piolica avem carutul de la bebe comfort rosu, umbrela rosie, masina rosie, ce culoare crezi ca este scaunul???AAAA si mai vreau si o chestie de agatzat pe spatele scaunului de la masina pt jucarii tot de la BC tot rosie, dar nu o gasesc in tzara.
nausica de acord cu tine, este cam scump, insa cum am mai scris l-am luat special pt inovatia lui cu rotirea, m-am saturat sa o tot dau cu capul de plafon pe K...mi-am facut munca mai usoara si daca tot suntem fani Bebe Comfort...what a heck?...sa curga banii
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
DE AZI KARINA MERGE SINGURICA DISTANTE MICI !!!FARA CA EA SA STIE SA MEARGA BINE SUSTINUTA!!!SUNTEM IN EXTAZ !!!
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)