Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE !!! (202)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

piolica si noi avem AXISSUL, mi se pare cel mai potrivit pentru masina...mai ales pt masina mea mica mica.Sper sa nu mai facem cunostinta cu plafonul cu scaunul asta, avand in vedere rotirea.
Am zis ca il punem de ziua ei...dar K inca nu are 9 kg...ii mai lipsesc 200gr.Glumesc ...am fost prinsi cu petrecerea ei si nu am mai apucat sa il punem...poate saptamana asta intr-o zi cu soare, sau sa astept sa-si ia alea 200 gr lipsa.
Cutia de la scaun i o fac casutza!!!

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

nikole, imi pare rau... acum chiar stiu cum e, in fiecare zi se trezesc hunii din cauza vecinului... si nu stiu cum se face, frate, exact cand adorm ei, incep sa lucreze, parca atat asteapta! asta e... rabdare si nervi de otel. da' si cand m-oi apuca eu sa renoveeeeeeez, atunci sa te tii...

legat de indemnizatii, povestea tipei o stiu, dar nu e chiar una cu happy end... din cate stiu, e inca in procese cu statul si nu si-a vazut banii pe deplin meritati. adicatelea, a castigat procesul initial, dar statul a facut recurs... si de aici alte si alte procese....

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare!
Mi-a plecat soacra...un ochi rade,unul plange...ma invatatsem sa merg neinsotita la wc daaar, mi-e mai mare dragul sa umble langa mine cand fac ceva in bucatarie.
A mancat Lucas de pranz fff bine...musaca a la Babytza!
Angelynna,Dya
Codruta sa stii ca asta simt efectiv!!
Luminita in poze cel din fata e Robi? Ca ma laud ca-i deosebesc!
Piolica superb montajul!
Dyanira pai e o chestiune de zile daca deja face cativa pasi singur!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

Luminita in poze cel din fata e Robi? Ca ma laud ca-i deosebesc!

da, da, el este!!

prima aniversare
beculete
_
Si nu uita:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Bitza am pregatit si eu musaca il astept sa se trezeasca ca trebuie sa mergem si in oras dupa papuci ma inarmez cu nervi tari.I-ai blenduit musacaua???Eu is curioasa daca Andrei papa

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Lumi deci nu ma laud degeaba!!!
Dya eu mi-am pus mie in farfurie si i-am dat cu furculita mea,neblenduit.Sper sa pape Andrei tot!Spor la cumparaturi!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Anca bine ati revenit!! Imi pare rau de lovituri, dar ce sa-i faci, asa se fac mari!!!

dyanira nu stam prea bine. Daria e ff maraita si ziua si noaptea! Prin casa merge incontinuu, chiar a inceput sa alerge, dar afara nu vrea DELOC, cum o pun jos cum plange si vrea in brate!! M-am gandit ca au ghetutele cevam le-am schimbat, dar nimic, la fel face...Off Multumim ca te gandesti la noi!!

luminita pretiosii stau ff bina la bilant!!! Bravo!! De DA, nu stiu ce sa zic, crema aia e cu cortizon au ba? Eu zic ca cel de-al doilea calut spre acre te-ai reorientat este mult mai fain ca primul, noi avem dar elefant. Se balanseaza fff usor si in plus ii poti scoate partea de jos si are roti si pot merge cu el in parc, pe afara, prin casa... E de plastic si se curata mai usor... Desi e pt copii intre 3-5 ani, Daria deja e cu varfurile picioruselor pe jos si impinge la el.... Eu zic ca e o achizitie buna!!! cat despre lapte dr ta are dreptate intr-o singura afirmatie, laptele UHT este apa chioara, doar cel pe care scrie lapte de consum sau lapte proaspat mai are in el ceva Ca si alte cele....

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

CD, o rugaminte si la tine, daca apuci sa citesti: mai pui o data poza cu cortul/corturile voastre de bebe? m-au zapacit astia mici, se baga sub orice apuca: masa, scaun de masa, alte scaune... ma bate gandul sa le iau un cort, desi nu stiu unde o sa-l mai pun si pe ala...

Lumi, noi avem casuta, cort nu (inca). Desi avem casuta, ai mei cupii nu se sfiesc sa stea sub scaunele de masa, sub canapea, si mai nou, sub pat...
La decathlon au scapat intr-un cort montat acolo si 15 min m-am putut duce sa probez... nu se mai saturau sa se fugareasca prin el...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

nocom, multumesc!
sper sa fi facut o alegere buna, vad maine, ca maine sosesc!

ada, stiu ca voi aveti casuta, dar eu nu as mai avea unde s-o pun, nu cred ca merge suspendata... dar ai dreptate, e f probabil sa stea si in cort si sub scaune/masa etc... inca reflectez, cica sunt la faza in care draia o pauzasc biiine de tot banii...

prima aniversare
beculete
_
Si nu uita:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Si noi avem masinuta aia (tonka). E preferata lui Radu, se pune in genunchi, cu mainile sprijinite pe ea, si circula asa prin toata casa impingand-o.
Noi nu avem decat una, asa ca uneori se mai bat pe ea...

Mai face asa cu un scaun mic de la ikea, se pune cu burta pe el si il impinge peste tot, ca si cum ar fi un antemergator. De aceea cred ca nu-i mai trebuie (si) asa ceva, si-a gasit el prin casa

edit: Lumi vroia sa scrie "d-r-a-m-u-i-e-s-c banii"
da' n-o lasa DC-ul

Piolica / super jucariile de pe situl indicat de tine. Am vazut si la noi la baby expo, din pacate n-am retinut cine le vinde la noi si din ce sursa, si imi placusera tare mult. Cert e ca nu erau made in china...

Referitor la dat in cap... nu avem soricei de lemn... dar masinutele de fier, sinele de tren, trenurile, de lemn sau de fier sunt numai bune de facut cucuie... si daca nu iese, nu-i nimic, ne putem impinge pana dam cu capatzanile de calorifer

Nu v-am povestit ultima pasiune a lui Teo... si-a ales de la Decathlon (singur!!!) o casca (nu albastra, nu bleumarin...) rosie pentru ciclisti mici (ca a Cipanului!) si nu vrea sa o mai dea jos! A iesit cu ea pe cap din magazin, a mers cu ea in masina, a ramas cu ea in casa, a facut dus cu ea, a mancat cu ea, si s-a si culcat cu ea. Dupa ce a adormit, i-am scos-o, dimineata a urlat la mine pana i-am dat-o.
Cand a vrut Radu sa i-o fure i-a tras o casca in cap de l-a naucit...
Cu greu am reusit sa iesim azi la plimbare fara afurisita de casca....

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput