Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE !!! (202)
Raspunsuri - Pagina 6
babymom75 spune:
Dya, pai vezi! Andrei are 89 de cm, care e inaltimea medie pt. varsta de 2 ani. Si el "mititelu'" are sistemul muscular de doar 1 an, cum ai vrea tu sa mearga singurel?! Mai da-i ragaz cateva saptamani si ai sa vezi ca-si da drumul. Pana atunci exersati impreuna, de manuta.
Vacanta 2009
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
piolica spune:
Si am uitat sa va multumesc pt toate informatiile ref scaun de masina. Pina la urma i-am cumparat Elsei un scaun de masina bebe confort AXISS, pt ca se poate pozitiona cu fata catre usa (pivoteaza), ceea ce te ajuta f mult la pus / scos copil din scaunel. Plus de asta, are 5 pozitii de inclinare. Lizucu e super fericit in el!
L-am vazut si pe cel de la Britax, insa ce ne-a facut sa luam bebe confort au fost 2 motive: 1. Bebe confort pivoteaza si 2. era la reduceri pina simbata cind l-am luat noi. Am economisit aproape 100 de euro, pretul initial fiind de 325 si noi l-am luat cu 229. Cel de la Britax era putin peste 300 de euro.
Mamica fericita de bebelina Elsa
kllemi spune:
Lumi multumesc, foarte bune ideile
babytza care este cauza, ptr. care ai ficatul marit?? ca ma gandesc ca daca o fi din cauza oboselii, inseamna ca la mine ar trebui sa de ape afara...
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
angelynna82 spune:
Piolica am vazut-o pe frumoasa Lizuca, mai mai ce scumpete de fata
Lumi sar’na de poze, sunt frumoase masinile, parca din Auchan ai zis ca le-ai luat nu?
Dya nu te speria mami, are timp sa mearga
A mancat putina mazare si budinca
de Crina Alexandra Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
luminita2008 spune:
dya, da, sunt nesimtit de scumpe jucariile, si nu toate isi merita banii!
am gasit pe net cortul asta:
http://www .to yz .ro/camping-copii/john/cort-winnie-the-pooh/
sa-l iau, sa nu-l iau...??
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luminita2008 piolica, superb montajul!! asta imi aduce aminte ca trebuie sa-l termin pe al hunilor... poate cand or face 2 ani. |
merci frumos. Nu-mi vine sa cred ca a trecut un an (un an si, de fapt)
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelynna82 Piolica am vazut-o pe frumoasa Lizuca, mai mai ce scumpete de fata |
piolica spune:
Lumi, si mie mi se par nesimtit de scumpe jucariile, eu ii iau Elsei din ce in ce mai putine, pt ca ea tot cu sticle, cutii, capace si alte nebunii se joaca. I-am luat multe jucarii si nici nu se mai uita la ele.
Ma gindesc cum e la tine cu doua rinduri de jucarii, banuiesc ca e casa plina.
L.E. eu incerc sa-i iau Elsei jucarii facute in Europa, daca se poate chiar in Franta, m-am saturat de toate chinezariile pe care le vad prin magazine. De ziua ei i-am luat un soricel din lemn fabricat in Franta, din ala pe rotite pe care il trage cu o sfoara. E o diferenta de calitate de la cer la pamint intre soricelul asta si chinezariile pe care le-am vazut prin alte magazine. Cred ca si copiii ei se vor juca cu acel soricel. E fff bine finisat si lacuit. http://www.vilac.com/product.php?cid=1&pid=2052&page=2
luminita2008 spune:
piolica, crede-ma ca in momentele de respiro sau cand dorm hunii, aproape ca nu fac altceva decat sa strang jucarii... din sufragerie, din bucatarie, de pe hol... si la final seara, in camera lor... am adunat deja un munte... dar ma bucur ca se joaca cu toate, parca niciodata nu au timp sa se plictiseasca.
si eu sunt fan jucarii din lemn, imi plac mult, dar evit sa le cumpar, astia mici mai nou isi dau in cap unul altuia cu ele si e cam periculos...
ange, dap, Auchan Titan, e un magazin nou vis-a-vis de Bamboo. aveau si pe galben.
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
nikolici spune:
lumi sa va fie de folos cu bucurie tot ce le-ai cumparat pretziosilor tai.DA-I IN PUII MEI DE BANI....vin ei inapoi pe alta cale.
Anyway de cate ori aud de intemnizatile pt mai mult de un copil, imi aduc aminte de tipa cu triplete care s-a luptat cu statul pentru acest lucru....poate o stii ca a fost mediatizata mult acum 2 ani.Felicitari ei...o luptatoare!!!
Legat de vecini....am chemat politia exact cu o zi inaintea aniversarii Karinei, exact ce ne trebuia sa ne nevrozam...politia sucks...pe bune, o data nu considera urenta de 112...pt tulburarea ordinii publice, ne-au luat la misto, si intr-un final dupa 5 telefoane si plangere direct la politie a venit un echipaj sictirit, care ne-a spus ca legal nu au ce sa le faca...atata timp cat nu este in intrvalul 22-7.Ce pot sa mai fac....am devenit o frustrata in casa mea.Azi au avut program la 8.30...doar 15 min, liniste de atunci, dar ma astept din minut in minut sa inceapa.Traim intr o tzara cu un sistem de kko.
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)