Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE !!! (202)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fce spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

fce Felicitari pentru bilant mai intra pe aici sa ne povestesti de puiul mic Si vrem si poze cu ea

avem poze noi la semnatura

Carmen, mami de Erica (27.10.2008)
ticker
cicescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Carmen ce frumos doarme printesa cu tati in pat O scumpa este Erica !!! Siimi plac foarte tare cercelusii ei

Apropos de dormit in pat cu noi, vrea si ta-su sa il luam o noapte cu noi, problema e ca asta mic nu adoarme cu noi, vrea doar in patul lui. Cand voi putea si eu sa il iau in pat langa noi ??? Na, ca la noi e invers Oare cum pot sa il pacalesc ? Sa il luam dupa ce adoarme ? Macar o noapte

Aaa, am fost degeaba la policlinica azi, abia vineri o sa ma vada... Dar am platit niste facturi ....

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

e dulce foc Erica!

Muhh, chiar ca nu-l mai vazusem de ceva vreme pe Dimitri! e frumos foc, ca si fratiorul lui!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fce spune:

babytza a mea adorme prin tzitzire, ca sa zic asa, si pe urma ma fugareste prin pat toata noaptea, deci n/am cum sa scap de ea din pat...cred c/as face carare pana in dormitorul ei...

Carmen, mami de Erica (27.10.2008)
ticker
cicescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

ange, daca nu avea febra nu cred sa fie probleme
deja vad ca s-a incalzit

va multumesc tuturor pentru urari

Tati de Carla

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Anca, LA MULTI ANI sotului!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Va salutam si noi de la 14 grade si ceva sorelAlta viata.

LA MULTI ANI ELENA SA FII SANATOASA SI SA AI PARET NUMAI DE CLIPE FRUMOASE ALATURI DE FAMILIE!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Babytza bafta la dr cu soricelu!!!Vroiam sa te intreb cerealele de la milupa care le folosesti tu se cheama Buna dimineata si scrie pe ele,,cereale crocante du fructe" ca eu altele nu am gasit si tu ziceai ceva de musli.Ah si inca ceva ce borcanele ii dai?De ex spaghete de care era?
Laura ce intamplareSe intampla oricui, stai linistita.
Piolica ma bucur ca Elsa e bine.Intra-adevar merita sa oti fie ciuda cu cizmele la asa preturi dar mai treci pe acolo poate ai noroc.
Anca LA MULTI ANI!!! sotului.Din poze nici nu ma gandeam ca imlineste 40 de ani ca arata mult mai tanar.La fel si sotul Piolicai.
Monyca sa nu faca reactii Eva.Cu vaccinul nu stiu ce sa zic doar atat pot sa iti spun ca si noi le-am facut deodata fara nici o reactie unu in mana si celalalat in fundic.
Nikoliciule vazut Karinutza frumoasa!!!
Babymom sa stii ca mai nou am si eu insomnii si nici macar nu beau cafea dar de gatit inca nu m-am apucatDeci ai devenit experta in dat jos filme de pe net bravos
Muhh vazut Dimitri seamana tare tare cu taticul.
Ange nu cred ca e asa rau ca ai scos-o pe Crinuta putin la aer mai ales ca s-a incalzit si daca nu mai are febra eu zic ca e ok.Sunt si ei mai mari acum.
Felimerci pt reteta esti o bucatareasa .Eu ii mai dau Danonino lui Andrei, in rest papa iaurt natural Campina e preferatul lui si iaurt cu fructe de la Tnuva sau de la Muller.Sucuri el bea ii plac tare la fel si ceaiurile, sucuri ii dau cumparate de la un magazin cu produse bio ca alea facute in casa nu ii plac asa mult ca au pulpa si asa vrea sa incerc sa ii dau si Tedi.A dat careva???

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

ELENA
Aniversare fericita Claudina!
sot de Anca!
Babytza, multa bafta la dr? tinem pumnii sa nu doara puiu' mic.
am vazut bobocei frumosi foc Karinutza, Dimitri, Elsa, Crina, Erica.sper ca n-am uitat pe nimeni.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

anca la multi ani sotului!!!
babytza si noi suntem la fel cu Andrei...l-am luat o data sa doarma cu noi dar nu a adormit neam...el venea sa ne faca mai-mai, se tot urca pe noi, se uita unde e si tot asa....cum l-am pus in patut la el in 5 minute a adormit
fce e o scumpa Erica
nikolici multa sanatate Karinutzei...am vazut si eu pozele de la party
monyca si noi am facut amandoua vaccinurile odata si nu a avut reactii...sper ca nici voi sa nu aveti
ange puteti iesi un pic afara
muhh ce frumusel ai tu acolo
dya

nu mai stiu cine intreba ce lichide beau copiii nostri: Andrei bea doar apa plata in rest nu vrea nici ceai, nici sucuri naturale...doar atunci cand vin alti copii la noi si au ceai sau suc el le fura biberoanele din mana ca sa bea el

Mergi la inceput