Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE !!! (202)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

piolica sa imi spui daca ti-a placut!

data viitoare daca nu gasesti cauta si pe isohunt.com :)

pe isohunt gasisem doar pe primele 3 (sau poate m-am uitat eu aiurea). asta e preferatul meu, insa vad ca aia de la mininova il aveau si pe al 4-lea.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

Daca va intrebati cum arata Dimitri acum iata-l aici . Intre timp i-a mai crescut putin freza e mai de toamna.

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

ce ochi frumosi are! zici ca sint carbuni, asa sint de negri. Felicitari! Ai un copil tare frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Aoleu! Ce tarziu e! Fug sa-l iau pe Victor de la gradi ca iar ramane ultimul!

See you later alligator!

Vacanta 2009
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babytza

piolica foarte frumos montajul !!!! Elsa este o printesica dulce fooooc

saru'mina. O sa-ti trimit si eu o poza pt montajul cu toti boboceii, daca mai e de actualitate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Piersicutza

Piolica pe privat nu ai zis nimic de Elsa, abia aici am citit ca a fost bolnavioara, cum mai e acum? Un pupic mare mare ca sa-i treaca repede si sa ne mai trimita asa niste zambete frumoase ca de ziua Annei.

Elsa e super ok acum, au trecut mucii, merci pt pupic. Trimitem inapoi un pupic catre voi!
Vrem pozeeeeee!!!!

Mergi la inceput

'neata

Claudinna, happy anniversary!!!

La multi ani, Elena de Iepurila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello

Laura am dormit excelent !!! O trezire pentru papa la 6 apoi nani pana la 8.40
Am iesit cu piticul in parc, am profitat cateva ore de vremea superba
Acum l-am culcat si o sa ma duc la policlinica sa imi fac ecografia , apoi cu piticul la dr

Claudinna La multi ani fericiti si superbi impreuna !!!!!!!!!
Felicitari pentru nani fara degetel !!!!

fce Felicitari pentru bilant mai intra pe aici sa ne povestesti de puiul mic Si vrem si poze cu ea

Lumi imi pare rau de noaptea ta Poate iese iar un dintisor ? Lasa ca la noapte doarme dus
V-am predat voua stafeta de nemancat ??? Scuzati, o vrem inapoi sa o dam in alta parte, de preferat cuiva care tine dieta. Se ofera cineva sa o preia ?

Feli eu i-am dat de vreo 5-6 ori Cremosso, ca am ramas fara la masa de pranz si la colt la alimentara unde am trimis-o repede pe Tina sa imi cumpere nu au decat de la danone. Altfel nu sunt pro danone. iar de baut bem doar apa plata. Nu vrea ceai, nu vrea suc natural de fructe...

Sot de Anca La multi ani !!!!!!

Monyca multi pupici si Nurofen sa scada repede febra

piolica astept poza pe mail

Astept pe mail poze cu boboceii la un an pentru clip !!!!!

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

LAura, si eu am scapat o data telefonul in wc si in desteptaciunea mea post-nastere m-am apucat dupa sa il spal la chiuveta.Al meu a ramas paf...dar a mers dupa.Deci cred ca depinde si de noroc.Eu am un Motorola, deci nu e prea sofisticat sau rezistent.

Monyca, ce vaccinuri ati facut?Ca Priorixul se face in manuta subcutanat, dar stiu ca Infanrixul se face intramuscular - noi l-am facut doar in piciorus.

De mancat eu nu mai zic cat mananca David.Mananca putin dar divers.E tot ce pot sa spun.Ca nu mai masor deloc cantitativ.Si asta ma face sa nu ma mai enervez.Deja cand am luat paharelele gradate Avent ma si gandeam cand o sa le folosesc pe cele de 240 ml.Si raspunsul e:la pastele cailor.Asa ca nu mai masor nimic si mananca din farfuria noastra sau din castronase nemasurabile.Si toata lumea e happy....

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Nikolici ma gandesc si eu f serios..ceva are sau ii lipseste din organism, nu prea e normal sa aiba cearcane..nu le are tot timpul dar in general cand e nedormita sau obosita sunt mai accentuate..:(

Oana am facut Priorix in manuta si Infanrix tot in manuta..fir-ar sa fie nu stiu cum le-am lasat..eram si eu si sotul ne uitam la ele cum se intrebau una pe alta unde sa le faca.. in Belgia i-a facut in piciorus si le-am spus si lor..dar normal..ele stiu mai bine.. am fost tare mirati de ce nu-i face tot in piciorus..dar au zis ca are muschiulet si la manuta si i-a facut acolo..:( puiul meu mic ce-a mai plans..acum ma intreb..o avea ceva dc i-a facut in manuta ?
aaa am uitat sa va zic ca nu vroia sa le faca pe amandoua o data..a zis ca ea nu prea e de acord sa faca doua vaccinuri o data..e totusi prea mult si sa lasam o distanta de o luna intre ele...

fericita 13+ cu Nicolas
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Monyca, nu stiu ce sa zic.In prospect scrie 'profund intramuscular' si ca in coapsa....acum sper ca stiu ele ceva..adica nu vreau sa iti faci ganduri aiurea ca poate nu are importanta.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput