Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE !!! (202)
Raspunsuri - Pagina 17
CosmyB. spune:
Laura scoate-i bateria si pune-l pe calorifer sa se usuce, nu incerca sa-l deschizi, o sa mearga.. Si eu am patit asa si a functionat dupa
Alexia e buclucasa? ![]()
angelynna82 spune:
Monyca.C speram sa nu faca febra, oricum ar tre sa ii dea putin nurofen 
Lumi acelasi lucru se intampla intre sor-mea si Crina..daca o vede Crina ca are o jucarie mai altfel vrea sa se joace ea…bine macar ca la ele nu e vorba de bataie ![]()
Imi pare rau de noaptea avuta, poate reusesti sa dormi azi putin 
Fce si noi ne protejam cu sosete antiderapante in schimb imi este frica sa o mai tin in carut…iar cu antemergatorul se joaca numai in prezenta unui adult…zilele trecute era peste ea si ea pe jos… 
Bitza
votat Bighidel 
Sper sa nu fi facut o nefacuta….am vazut ca e frumos afara si am scos-o putin cat a durat sa iau paine
…suntem singure pana la pranz…
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
andy.p spune:
Am fost afara..e frumos sunt 10,trebuia sa ies ca altfel explodam...asa ca acum sunt zen
...Am facut tot ce ati zis,il lasa sa se usuce.Multumesc de sfaturi
Ange daca nu bate vant si nu mai haraie e k sa o scoti cate un pic afara...ma bucur ca sunteti mai bine
Cosmy
si plimbarica placuta.Daa Alexia![]()
Lumi exact acum ma gandeam la tine,am culcat gaza si au inceput vecinii zgomotul...cum puii mei cand sta treaza e liniste de mormant si cand inchide ochii incep
...imi pare rau de noaptea avuta
De unde ai comandat calutzii pana la urma??
Oana mi-am amintit...din pacate n-am nimik de raporta doar rapoarte
Muuh am vazut aseara poza cu frumosul Dimitri,da bineinteles ca n-am mai apucat sa scriu 
Feli noi papam doar iaurturi de Humana...inca n-am incercat alt tip.
elly
Nikolici cum e??Mergeti,mergeti??
Kllemi si eu numai cu Alexia rezolv ce am de rezolvat,cateodata i cu Andy
..da e k,m-am obisnuit,imi place cand vin amandoi dupa mine![]()
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
nikolici spune:
iepurica
LA MULTI ANI ELENA!!!! 
anca sa-ti traiasca sotiorul 
claudinna multi ani fericiti!!!
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fce babymom am citit ca ii dai lui Dragos de 4 ori dintr/un borcanel, eu am vazut ca pe ele scrie ca tb consum ate in 2 zile si chiar ma stresa chestia asta ca si noi suntem campioni la mancare = max max 100g |
fce, e vorba de borcanel mare de 250g. Pe eticheta asa scrie, dar eu l-am tinut si 3-4 zile, ca la ce cantitati infime manaca ar fi trebuit sa arunc borcanele aproape intregi. Le tin in frigider in fresh-box si n-au nimic. Din borcanul asta mare de care ziceam i-am dat 2 zile consecutiv la pranz, deci 2 mese, apoi l-am congelat cu restul de mancare ramasa; l-am decongelat zilele trecute si a mai mancat inca in 2 zile consecutive. Eu ii adauga intotdeauna si unt cand il decongelez/incalzesc, pt. ca altfel ramane piureul asa sfaramicios.
Vacanta 2009
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
nikolici spune:
laura am merge dc nu ne prindea raceala.M-am trezit azi noapte cu horcaituri, K nu putea respira bine, i-am pus batista bb si am aspi cu gura mea...si i-am da si eferalgam, asta aveam prin casa.Azi i-am luat eurespal si osciloccinum sau cu se scrie
.
Pb este ca nici eu nu sunt ok...ma doare carnea pe mine si capul mi e in butoi
.Momentan zacem...si maine am fi avut 2 petreceri pe care nu avem cum sa le onoram :(
nikolici spune:
babymom si noi mancam 2 zile dintr-un borcanel...iarasi suntem pe cantitati infime.
nikolici spune:
monyca cearcanele pot fii si de la parazitii intestinali.
andy.p spune:
Niko multa sanatate..bagati repede oscilo
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Lavinia voi?Disco sau somn? |
Laura, copiii somn, eu... disco. Nu stiu ce-am avut azi-noapte ( probabil prea multa cafea bauta in timpul zilei ) ca la 3 inca nu dormeam. Si nici de sot n-am putut profita ca sunt sub ocupatie sovietica
.Dimineata, l-am trimis pe Victor la gradi si apoi am dormit impreuna cu Dragoselu' pana la ora 11. Asta micu' a dormit, cu trezirile de rigoare, bine-nteles, de aseara de la 21:30 pana la 11!
Vacanta 2009
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor