Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE !!! (202)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza, si avem la discretie

Babytza m-am chinuit sao adorm pana la ora 1…cand am cedat nervos si a adormit langa mine . Asa a zis si tacsu aseara , mi-a placut bancul [;-))))]

Sabinel super tare clipul

Piersicutza si abia asteptam sa vedem poze cu Anna

Elena de Iepurila, sa cresti mare, sanatate multa si numai bine

Claudinna felicitari pentru somnul fara degetel , aratati tare bine in poze, multam de cafea
Aniversare placuta si multi ani fericiti

Andy.p , e mai bine insa tuseste mult …, mi-a placut melodia, e una din preferatele mele

Andy_galro , nu fi suparata mami

Fce bine ai revenit, felicitari pentru bilant

Nocom sper ca ati dormit bine

Ada imi place overall

Azi dimineata s-a trezit la 9...normal a adormit la 01.00..., a baut lapte si a mancat un criossant facut in casa

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Tocmai mi-a ajuns telefonul mobil in WC..am scos cartela,credeti ca mai am vreo sansa sa functioneze??

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fce spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Tocmai mi-a ajuns telefonul mobil in WC..am scos cartela,credeti ca mai am vreo sansa sa functioneze??

Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Noi stam numai cu capacul pus ca e f atractiv WC-ul!

Carmen, mami de Erica (27.10.2008)
ticker
cicescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Andrei(07.04.2002)

(Micul Print)

Scoate-i bateria si lasa-l undeva sa se usuce, cand are timp sotul sa se duca la un centru de reparatii, exista o solutie speciala cu care se curata, insa nu iti garantez ca va mai functiona la fel

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

neatza!

un ochi rade, altul plange: raportez una bucata copil Robi f marait si agitat, cu treziri dese, vreo 15 azi noapte, niciuna pentru papa + plecare la disco de la 02.00 la 03.00... si una bucata copil Edi care a dormit lemn de la 21.30 la 08.00.... iar eu, cu una bucata cana maaare de .

nu mai stiu cine ma intreba ieri, daca EXOMEGA contine cortizon... ei bine, dr spune ca nu si din ce am reusit sa descifrez prin ingrediente, se pare ca nu. sigur, sunt termeni in spatele carora banuiesc ca se poate ascunde, insa la prima vedere, nu contine cortizon. Poate ne spune si Nerantula, daca e pe faza, parca si ea a folosit pentru Gruia aceeasi crema, cand era mai mititel.

nikole, daaa, e de abia inceputul, ai mei se lovesc zilnic (si eu la fel), in incercarea de a descifra misterele mersului biped. dar, o data ce va incepe sa capete siguranta, va fi mai usor, Edi intelege acum daca il rog sa mearga incet, sa nu alunece, sa nu se loveasca, nu mai alearga ca bezmeticul pe gresie cum facea la inceput. se aranjeaza ele toate.

feli, noi nu papam Danonino si nici Actimel, nu sunt fan Danone si o sa sar peste 'etapa' asta. sucuri deocamdata doar naturale, home made.

nocom, merci de raspuns in leg cu Vigantol vs Vigantoletten, am priceput!
in leg cu discoteca, eu cred ca Daria s-a intalnit cu Robi al meu si nu le-a placut muzica, al meu a lipsit o ora, si e logic: cam juma de ora la disco si juma de ora abaderea din drum, cat s-o duca pe Daria acasa....

laura, iti zic de cort, sigur, desi inca nu-s hotarata, ma gandesc ce sa le iau de onomastica, pe 8 noiembrie... ar fi o idee cortul. , imi pare rau de ziua agitata de ieri, sper ca azi sa fie mai bine!

desfa telefonul complet, cat se poate si lasa-l vreo 2 zile sa se usuce bine, nu la soare. nu incerca in niciun caz acum sa bagi cartela si sa-l deschizi, se scurtcircuiteaza pe acolo niste chestii... sotul meu a facut baie cu telefonul la mare, vreo... 15 minute, acum merge...

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

elly, merci, deja am dat comanda de caluti, azi ajung.

oana, ei sunt fani balansoare, fie caluti sau altceva, asta stiu sigur, din parc. ieri la medlife au zapacit o vanata balansoar de la chicco, era plasata la locul de joaca ptr copii... asadar, cred ca o sa fie ok.
am vazut cortul, e f fain, eu am vazut pe net ceva asemanator fara tunel... inca nu m-am hotarat, dar e bine ca daca-l vreau, iau doar unul, ai dreptate!

kllemi, eu fac treaba prin casa numai cu hunii pe langa mine. si la gatit, si la spalat... cand fac curat, ei fie dorm fie sunt cu tati intr-o camera, sa pot sa ma desfasor. in rest, tot ce fac, ei sunt pe langa mine mereu. si stii ce? chiar imi place!

muuh, asa si noi, tunsulici, usor mai mare parul si la noi, ca a crescut nitel. Dimitri e chipes rau, are niste ochisori...

babytza, ma bucur ca a papat piciul! cred ca le-a predat stafeta alor mei, ca de ieri nu mai papa bine, mai ales Robi... il chinuie ceva, ori canin ori masea, nu-mi dau seama, ca nu ma lasa nici sa-l ating la gurita, dar'mite sa si vad ceva....

ada, si eu am vazut pozele!
despre jucarii, in cazul nostru, daca sunt identice, nu e scandal, daca insa unul din ei are chiar si o frunza cu care se joaca, iar celalalt nu... atunci e jale... la jucariile care nu-s la fel, si eu mai fac schimb, dar nu tine decat vreo 3 secunde, apoi tot pe cea de la fratica iese scanteia...

claudinna, aniversare frumoasa! la cat mai multi ani fericiti impreuna!!!
f frumoase pozele!

LA MULTI ANI, ELENA!!! Sa fii sanatoasa, cuminte si norocoasa! Tot binele din lume la tine sa fie!!

sot de Anca!!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fce spune:

lumi exomega nu contine cortizon, e doar o crema emolienta..cat despre cazaturi/alunecari ne tratam cu sosete antiderapante

Carmen, mami de Erica (27.10.2008)
ticker
cicescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neatza!!!!
Dup-atata frig si ceata iar se-arata soarele! Abiaastept sa se trezeasca Lucas sa-l scot la o plimbare mai lunga!
Elena
O zi buna tuturor!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Neata !

Ne-am intepat ! gata am scapat..uuuooofff... a plans mititica..i-a facut in ambele manute...mi se rupea sufletul cand o vedeam ca plange..aseara nu a facut febra dar acum m-a sunat mama sa-mi spuna ca are 38 grade.

Babytza, Angelyna

Doctora mi-a zis sa-i iau nurofen si eferalgan (asta contine paracetamol asa ca nu am luat)
I-am cumparat Nurofen, farmacista mi-a zis ca nu contine paracetamol, ci ibuprofen

Avem 10.400 kg, 75 cm, toate in regula, are cearcane la ochisori, fapt ptr care am intrebat-o din ce cauza..m-a intrebt ce papa..pai lapte, lapte, lapteee, lapteee..si..legume, fructe si carnite f f putin..na..nu mi-a raspuns nimic cu privire la cearcane...:(

fericita 13+ cu Nicolas
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

A iesit soarele!!! bine sunt 8 grade, dar e soare!!! La ce vreme mohorata a fost pana cum, poate sa fie si cu minus ca tot iesim, m-am saturat de plimbare prin ploaie

Elena de Iepu!!!

Sot de Anca!!!

Claudina multi ani fericiti impreuna!!!

Mergi la inceput