Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE !!! (202)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fce spune:

noi papam iaurt numai simplu, am incercat si cu din alea de la humana si de la nestle mai multe feluri dar nu doreste...cat despre suc - facut in casa din mere, pere sau de la hipp

Carmen, mami de Erica (27.10.2008)
ticker
cicescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Apropo de dormit Andrei vrea sa doarma numai cu noi, mie mi-e atre drag dar nu prea l-am lasat ...dar acum de cand a venit frigu l-am luat cu noi sa ii fie si lui mai cald si e atat de fericit doarme de la 10 la 8-9 dimineata.Nu stiu daca mai o sa vrea la el in patut daca nu mai vrea il scoatem patutu si gata , peste vreo juma de an ii facem oricum pat lui si daca o vrea acolo bine daca nu cu noi pana se insoara

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

fce! la noi sosetele antiderapante nu functioneaza, in primul rand pentru ca nu si le tin in picioare. caut sa le iau acum niste botosei, desi cred ca si mai mult se vor distra sa ii scoata si sa-i muste...
am admirat pozele, ai o fetita superba!!

laura, sper sa se rezolve cu telefonul. si cu vecinii. calutii i-am comandat de pe lit tle b aby .ro.
apropos de caluti, prima reactie: plans isteric. a doua: cercetare in amanunt, fara a se urca pe ei. a treia: stau 3-4min si se dau uta. apoi se dau singuri jos si incep sa-i guste. sunt f faini, deocamdata imi plac mie mai mult decat lor, daaar simt ca suntem pe drumul cel bun.

nikolici, multa sanatate va doresc!

babytza, sigur ii iese un dintisor sau o masea, gingia e inflamata, atat pot sa-mi dau seama in fractiunea de secunda in care reusesc sa ii bag degetul in gurita.... si nu papa!!!! azi Iedu' a papat binisor, nu ca de obicei, dar binisor, in schimb Robi.... vreo 3 lingurite dimineata, 3 lingurite la 12.00 si jumatate de castronel la pranz, cu muuulte mofturi, ifose si scandal, lucru absolut nou si debusolant pentru mine... in plus, biscuiti si pufuleti... imi vreau mancaciosii inapoi!!!!

monyca, tin pumnii sa fie totul ok dupa intepaturi!

nici hunii nu dorm cu mine, nu vor neam... au fost cateva nopti, cand dormea cate unul cu mine, si nu toata noaptea, ci cam jumate... si mie mi-e drag sa dorm cu ei. aseara, dupa disco, am incercat din nou faza, cu Robi, nu vroia decat la mine pe picioare, nu leganat, ci pur si simplu pe perna si perna la mine pe picioare. dupa doua ore, nu-mi mai simteam picioarele pana spre genunchi, l-am dus in camera si in 10 min plangea...

am adormit hunii, pana acum a fost linisite, ce credeti ca se intampla chiar in acest moment?? vecinul bate cu ciocanul si da gauri cu bormasina...........

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput

nu mai gasesc soferul vorbitor de la chicco online, pe niciun site.... daca-l vedeti prin supermarketuri/magazine, va rog mult sa-mi dati si mie de stire. sar'na.

prima aniversare
beculete
_
Si nu uita:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

La multi ani Elena!

Vacanta 2009
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Luminita Soferul vorbitor am vazut aici la o farmacie la 185,say daca vrei la juma de pret din Olanda,dar e franceza-olandeza

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Lumi jur ca a durat toata treaba cat a dormit Alexia,de atunci liniste..asa ca te inteleg perfect,ma uit si eu imediat pe site sa vad calutii

fce superba fetitza ta...cred ca il iubeste pe tati ff tare

babytza tin pumnii sa fie k

Lavinia imi pare rau de noaptea ta ,macar ai facut de mancare si ai vazut un filmsi lasa discotecile pe mai tarziu cand pleaca copii sa-i putem urnmari

monyca tin pumnii sa nu mai faceti febra

Dya

piolica ma bucur ca e mai bine Elsa,eu nu am apucat sa vad montajul,daca poti sa mai pui un link

Anca sotzului.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Capitol nou

prima aniversare
beculete
_
Si nu uita:

Mergi la inceput