MONTIGNAC (127 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 19
maya_m spune:
'neata fetelor
ALINA- probabil ca se poate proceda si asa cum zici tu, eu intotdeauna am facut cum m-a invatat mami si nu am avut probleme...in ce priveste capsatorul-nu ai nevoie daca folosesti borcane si capace cu filet...eu doar de astea folosesc pt. ca nu sunt experta in legatul borcanelor cu celofan si capsator n-am si nici n-am fost interesata sa-mi achizitionez...da' cu borcanele cu filet nu dai gres garantat..
puisorul spune:
Buna dimineata si de la mine
Ymca, pt complimente dar totul se datoreaza faptului ca nu m-am intors inca la servici. Asa ca forumul a fost motivul pt care am ramas inca intreaga la minte . Daca esti cu chef de povesti hai si desarta sacul.
Alayna, nu au cum sa fie lipiile ca si alea din faina alba. Dar ca sa iti potolesti pofta cred ca sunt ok. Nu e cam putin la MD?
Meniu:
MD: salata de alge cu somon si o felie de paine
P: pastalopitta cu quinoa
C: salata cu ton, capere si masline cu ansoa
O zi frumoasa
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...
ymca spune:
incep galeria pentru bucataria de andanii
din ciclul NU faceti ca mine...am fost aseara la cumparaturi, am rezistat eroic desi am pus in cos multe tentatii si odata ajunsa acasa am mancat ciabatta cu masline naturale....o minunatie, painea crocanta, maslina saratica..... deci am fost neconforma si am mancat pe la ora 19.30, dar dupa aceea am refuzat alte zeci de tentatii care mi s-au fluturat prin fata ochilor.
puisorul, nici macar nu-s povestile mele...imi vine sa raspund pe la toate sectiunile, sa impart sfaturi pe la toti...si nu-mi sta-n fire. eu nu dau sfaturi, de frica ca vor fi ascultate si daca se intampla ceva mai rau dupa aceea?? asa ca sunt la abstinenta. eu cand stateam acasa nici nu aveam timp sa intru la calculator...asa ca eu de-aia sunt apreciativa la adresa ta. de-abia reuseam sa ma duc la baie si chiar si acolo era (si este inca) cu spectatori de varsta mica. si tu mai si gatesti toate minunatiile alea...dar din ian ce te gandesti sa faci?
astazi am inceput deja cu sunca cu ardei gras.
la pranz am o ciorbita de pui - portie mare.
pentru seara pomelo
pentru gustari nu stiu. oricum azi trebuie sa mananc mai putin ca sa recuperez eroarea de ieri.
andanii spune:
eu fetelor sunt pe baricade cu mesterii si bucataria mea 75% in cutii ... nu vreti sa stiti ce dezastru e pe aici , o dezordine de nedescris ... nici nu o termina azi de montat, mai trebuie si maine ca nu termina azi , e foarte mult de lucru la ea [:D
ymca mesi de galerie
binenteles ca au aparut si neconcordante .... a trebuit sa mut o teava , chemat instalator rapid sa rezolv ... nah ... noroc ca am pe unul care imi vine la orice ora .... si am rezolvat-o rapid asta dupa o ora de nervi cu dureri de cap ....
sper ca in continuare sa fie totul ok
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
melany72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puisorul Ce zi frumoasa e la Cluj . E soare si cald...Cred ca Melany ne-a trimis vreme frumoasa cum am rugat-o |
AM TRIMIS,PAROL, CA AVEAM DE UNDE.aU FOST SI 38 DE GRADE LA PRANZ.
ps scuze de caps
melany72 spune:
citat din mesajul lui puisorul Ele, eu l-am cumparat de pe ebay si a fost cam 150 ron. |
Care ebay? Cum cumperi?
melany72 spune:
citat din mesajul lui andanii partea nasoala e ca nu o sa am frigider si aragaz trei zile .... nasol nu ???? ce-o sa mananc ???? sper ca o sa fiu cuminte |
Si de mancat ce ai mancat?
Am vazut si eu filmuletul...erau perechea 431?
Daca da...parca pustiul s-a inaltat bine si e mai subtirel decat il stiam.
Spor la montaje.
melany72 spune:
citat din mesajul lui puisorul Felicitari Maya Melany, spune drept, a fost de vis concediul sau nu? |
A fost un concediu excelent!!
Maine la munca.Poate ajung sa va pun si poze..
Va pup pe toate...sunt grasa.
Sau mi se pare.
melany72 spune:
Am facut un album asa ca va las link ca e mai usor:
http://picasaweb.google.com/lavteo
Ele spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui melany72
Care ebay? Cum cumperi? |
Eu le-am gasit pe net. Cauta inainte de a le cumpara.
Margelute
Elena & Denisa
NOI