MONTIGNAC (127 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

melany , da 431 e cioara mea , s-a mai innaltat putin probabil ....
de papat am mancat mezeluri, legume crude si fructe ... mai si paine putin cu iaurt .... din astea

eu astept muncitorii sa-mi monteze cealalta jumatate de mobila, binenteles ca mi-au adus doua corpuri de 60 in loc de 45 ... acuma corpurile le-au modificat ei , dar usile trebuie sa le astept sa vina de 45 .. mor de ciuda nu alta ca iar trebe sa astept dupa ele

haideti la povesti ca-s pe aici

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata

Melany, foarte frumoase pozele . Sunteti o familie frumoasa iar tu nu esti grasa ci doar trebuie sport. Asa sunt si eu, am nevoie de tonifiere si subtiere prin sport

Andanii, tine cu dintii de ei sa iti aduca si ultima bucatica. Noi dupa 6 ani inca avem mobila de bucatarie incompleta. Si era si un amic cel care a facut mobila

De dimineata am papat pastalopitta rece cu gogosari murati iar de pranz acum fac de aici prima reteta http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/12700/Retete-cu-tofu/. Am mai facut-o o data si e delicioasa

Cu operatia sotului, ne hotarasem pt Bucuresti dar apoi am gasit un profesor in Budapesta asa ca pe 7 decembrie plecam in "excursie". Stiti ceva cazare ieftina prin centru si sa aiba si parcare?

O zi frumoasa si monti

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

melany, foarte frumoase pozele...eu n-am inteles-o pe-aia cu piscina unde ziceai "desi apa era destul de rece". asa era apa mereu in piscina aia? sau in momentul ala al zilei? ca daca au fost 38 grade, apa era calda nu?

puisorul, felicitari pentru decizia cu Budapesta...poate fetele din vest vor ajuta cu ceva detalii, eu nu cunosc zona (am fost doar la un festival acolo si-am stat la cort...eram pe vremea aia)

azi am inceput ziua prost, cu ceva aniversari si am mancat produse de patiserie.

ieri am fost la sala, m-a ajutat instructorul sa-mi imbunatatesc un exercitiu pentru gambe si sunt foarte incantata de performantele mele. pielea tot nasol arata...celulita tot in cantitati impresionante... muschii nu se vad decat cand ii incordez...dar eu tot nu-mi pierd rabdarea.

si noi am avut experiente ciudate la mobila...dar le-am uitat, pentru ca intre timp, am trait si momente placute, cu mobila livrata la timp, masurata bine si montata in timp record. deci e chestie de sansa!

Mergi la inceput

ce sa va mai zic , azi dimineata mi-au venit cu scaunele , care ieri nu le-au adus ca nu stiu din ce cauza ... au balbait ceva acolo , da nimic concret sa-i inteleaga cineva deci au venit cu scaunele, da numai doua din patru ... scaune pe care am platit 80 lei in plus deoarece mi le-a tapitat cu tapiteria dorita de mine nu cea standard ... deci celelalte doua s-au trimis la Sibiu ... din greseala ... sa va spun ca imi bubuie capul de nervi si ciuda ... io nu stiu cate s-au adunat aici , ma refer la probleme .
si alta chestie ... of nimic nu iese cum mi-am dorit ..... ma rog exagerez , dar din cauza ca nu e 100 % cum doream mi-e ciuda de mor acuma

de monti .... ce sa zic , am mancat biscuiti cu lapte .... ceva integrali , digestivi ... nu-s monti normal si branza cu sunca si ardei .... si-acuma o felie de paine ca deja lesin si n=am altceva decat lapte si biscuiti si nu mai vreau ca-s dulci
sunt nervoasa ce sa va mai zic

melany superbe pozicile , mi-au placut mult , si voi sunteti excelenti .... tu slaba , micuta o dulce

puisorule in Bucuresti vrei cazare ?
sau Budapesta ????

ymca ce sa zic io ca din iulie n-am fost la sala
ooo sunt bucuroasa ca tocmai luni am vazut carand aparate de fitnes exact in cladirea unde face Andrei dansul ... sunt acolo mai multe sali si probabil ca intr-una din ele face sala de fitness ... mi-au sclipirit ochii .... sper sa fie pretul ok sa pot sa merg , macar am mai mult timp util de tras de aparate, nu mai trebe sa alerg in alta parte (era la 5 min da totusi era) o sa fiu loco ... of abia astept sa vad care e treaba acolo

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

aveti capitol nou AICI

ANDANII

Mergi la inceput