MONTIGNAC (127 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 18
mihaela_e spune:
gata cu sala - am alergat suficient. Iata meniul meu de azi:
md- o banana mica verde,o portocala si o para
p - o pulpa de pui la rotisor cu salata de varza rosie
c - un iaurt cu 0,1% grasime.
Puteti sa-mi spuneti si mie reteta pentru zacusca?..in opinia mea - si precizez ca nu sunt o mare gospodina - zacusca are in ea morcov gatit, deci nu e bun la Monti. Multumesc
puisorul spune:
Mihaela, reteta nu stiu sa iti spun ca o face maica-mea dar sigur nu e cu morcov. Ea pune asa: gogosar, ceapa, vinete, rosii, ulei si condimente. Deci e monti
Tocmai am terminat cardio, am facut dus si acum lenevesc
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...
ymca spune:
puisorule, esti activa pe toate planurile: suport moral, retete, meniuri, sport si entertainment. nu stiu cum reusesti dar te admir in secret.
andanii, hai ca maine facem galerie pentru bucataria ta. sper ca este o bucatarie Montignac...ce-ar fi daca ar exista? sa se activeze dulapurile daca introduci ceva nemonti in ele. astept poze si sa introduci si niste ochi albastri in ele ca sa vad daca ti-au ramas la fel de frumosi.
in weekend: sport, plimbarea pijamalei si mancare neconforma dar in cantitati convenabile.
azi: rusi, zacusca, varza calita si o carnita la gratar cu salata verde.
In principiu stau bine. Nu ma cantaresc pana nu trec de perioada asta, dar merg tot pe principiul monti+ sport + nemancat dupa orele 18. dau cu apa plata cu lamaie de fiecare data cand mi-e foame.
maya, felicitari pentru cele 30kg si sper sa imbatraneasca cat mai rapid, sa ajunga la 40 curand.
ma dispersez, intru la tot felul de topicuri, dau sfaturi in stanga si-n dreapta, ma enervez de una singura...nu stiu, am luat-o razna. sau e doar PMS si in timpul MS si postMS...cert e ca as scrie peste tot. tineti-ma legata va rog!
maya_m spune:
MIHAELA reteta dupa care fac eu zacusca n-are morcovi in compozitie..e reteta veche a mamei mele...5kg gogosari,5kg vinete,2kg ceapa-toate astea cantarite necuratate..mai vine 1lbulion de casa,1l ulei..sare piper dupa gust....cam atat...
MERCI fetelor pt. felicitari dar simt ca nu le merit...e prea putin 1/2kg la aproape 1luna ca sa primesc si aprecieri...
alayna spune:
Suna bine reteta ta de zacusca
Eu m-as apuca sa o fac,dar vin borcanele la cuptor,nu?De aici nu ma mai pricep
Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love
http://alinaretetedietetice.blogspot.com/
maya_m spune:
ALINA eu spal borcanele le usuc in cuptorul fierbinte[astfel se si sterilizeaza] apoi le umplu le capacesc si in paturi cu ele cateva zile pana se racesc borcanele complet...si stau ani buni nu se strica...eu mai am cateva borcane de anul trecut..eu pun si un pic de conservant.... asa de siguranta
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_e gata cu sala - am alergat suficient. Iata meniul meu de azi: md- o banana mica verde,o portocala si o para p - o pulpa de pui la rotisor cu salata de varza rosie c - un iaurt cu 0,1% grasime. Puteti sa-mi spuneti si mie reteta pentru zacusca?..in opinia mea - si precizez ca nu sunt o mare gospodina - zacusca are in ea morcov gatit, deci nu e bun la Monti. Multumesc Mihaela & bb Alexandru http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaela_mihis/my_photos |
o fi zacusca ta cu morcov , la mine zacusca nu se face cu morcov .... nici cea cu ciuperci, nici cea cu fasole si nici cea cu vinete .... cate bordee atatea obicee deci e si monti zacusca mea
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
andanii spune:
citat din mesajul lui ymca puisorule, esti activa pe toate planurile: suport moral, retete, meniuri, sport si entertainment. nu stiu cum reusesti dar te admir in secret. andanii, hai ca maine facem galerie pentru bucataria ta. sper ca este o bucatarie Montignac...ce-ar fi daca ar exista? sa se activeze dulapurile daca introduci ceva nemonti in ele. astept poze si sa introduci si niste ochi albastri in ele ca sa vad daca ti-au ramas la fel de frumosi. in weekend: sport, plimbarea pijamalei si mancare neconforma dar in cantitati convenabile. azi: rusi, zacusca, varza calita si o carnita la gratar cu salata verde. In principiu stau bine. Nu ma cantaresc pana nu trec de perioada asta, dar merg tot pe principiul monti+ sport + nemancat dupa orele 18. dau cu apa plata cu lamaie de fiecare data cand mi-e foame. maya, felicitari pentru cele 30kg si sper sa imbatraneasca cat mai rapid, sa ajunga la 40 curand. ma dispersez, intru la tot felul de topicuri, dau sfaturi in stanga si-n dreapta, ma enervez de una singura...nu stiu, am luat-o razna. sau e doar PMS si in timpul MS si postMS...cert e ca as scrie peste tot. tineti-ma legata va rog! |
promit solemn poze ... si cu ochi normal
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
valentinag spune:
Buna fetele!
Eu am inceput sa tin ost,asa ca nu stiu cat de monti or sa mai fie mesele mele,oricum,o sa va tin la curent,cu orice schimbare!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
alayna spune:
citat din mesajul lui puisorul Alayna, cred ca ti-am mai dat o data reteta de lipie monti. Daca nu, o gasesti pe culinar |
Am facut lipiile ,dupa dupa reteta de pe culinar (linkul pe care mi l-ai dat)
Nu s-au umflat ca lipiile din reteta originala ,probabil din cauza taratei ,dar au iesit bune de tot .Le-am mancat cu falafel
Maya,eu stiam ca se pune compozitia in borcane,se capseaza si se da la cuptor cateva minute bune.Eu n-am facut niciodata,imi aduc aminte cum facea mama si bunica
Acum problema e alta,n-am capsator din ala sa prinda capacele ,unde pot gasi aici,habar n-am
Uite ca mi-ai facut pofta de zacusca Monti
-dejun- kiwi
-gustare -nuci
-pranz - mancarica de ficatei +castraveti murati +cioco
-cina - mancarica de naut
Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love
http://alinaretetedietetice.blogspot.com/