MONTIGNAC (127 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

we placut fetele si cat mai monti

eu golesc bucatarie , ducem la sat mobila veche , duc electrocasnicele pe la prieteni sunt harnica ce mai

partea nasoala e ca nu o sa am frigider si aragaz trei zile .... nasol nu ???? ce-o sa mananc ???? sper ca o sa fiu cuminte

mai vorbim

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Alayna, eu fac painea tip wassa: o cana de faina integrala, o cana si jumatate de tarate, o cana de apa, un plic de drojdie, sare. .

[/size=3][/red][/url]

Asaaaaa ,painea asta monti e de fapt wasa.Eu o cumpar intotdeauna ca e fff ieftina .
Eu ma gandeam ca ai facut niste painici ,gen chifle ca mor de pofta de 2-3 luni

Azi am mancat mancare libaneza (humus,labna,tabouleh) si o lipie ,nu m-am putut abtine imi tremura mainile pe bucatica de lipie si incercam sa ma controlez s-o las pe jos,dar n-am reusit
In rest,pui,legume chinezesti etc

Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love

http://alinaretetedietetice.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Buna seara,

Sunt o mamica cu doi copilasi minunati (baiat si fetita) si cu 25 de kilograme inplus fata de prima sarcina (5 ani). si pentru ca m-am hotarat sa scap de ele, m-am hotarat sa ma intorc la stilul de viata Monti. Trebuie sa va marturisesc ca dupa prima sarcina ajunsesem la 52 de kg in 6 luni cu Monti.... apoi am inceput sa ma "pregatesc" pentru a doua sarcina, sarcina a trecut, fetita a venit si kg s-au incapatanat sa ramana cu mine ba chiar au mai chemat cateva, ca sunt o gazda buna. Asa ca m-am hotarat sa-mi evacuez musafirii nepoftiti dar pentru asta am mare nevoie de suport moral pe care sunt convinsa ca il voi gasi la voi. deci, datele mele 162 inaltime, 75 kg, tinta preconizata 50 kg si cam atat...daca mai trebuie ceva spuneti-mi si voi completa.

De maine incep si sala - banda, abdomene si bicicleta. Sa speram ca o sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata si o saptamana frumoasa

Alayna, cred ca ti-am mai dat o data reteta de lipie monti. Daca nu, o gasesti pe culinar

Mihaela, bine ai venit. Te asteptam cu meniul zilnic si cu cat mai multe kg pierdute

Andanii, gata bucataria?

La Pestera Ursilor a fost excelent, sambata a fost o zi foarte frumoasa per total. Ne-am cumparat de acolo sirop de brad si miere cu fagure, o scrumiera de piatra si am mancat bineinteles placinta cu branza. Dar a fost asa de buna placinta de nu am mai mancat de pranz.

Meniu:
MD: salata de vinete cu paine monti si ridichi
P: salata de mix de salata cu ton si capere
C: fructe

si mai revin

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...

Mergi la inceput

mihaela bine ai venit la noi si spor la slabit
puisorule maine vine bucataria am golit totul , sunt in asteptare

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

'neata fetelor

azi-zi de cantar-83..in capat ...500gr s-au dus dupa 3 saptamani de stagnare[sau 4-nici nu mai stiu exact, atat a trecut]...deci pot spune ca am scapat de 30 de kg in cate luni......stati sa fac socoteala.....6 luni jumate...bilantul asta seamana cu cel pe care mi-l fac de obicei la sfarsit de an
am fost fetita cuminte si-n we si imi propun sa fiu si azi la fel de conforma - wassa cu ''zacuscra''de vinete....o ciorbita cu carne pui....salata morcovi cu telina si mar[la care visez de 2 zile]
ANDANII si eu am in plan pt.anu' viitor remobilarea bucatariei[visez la un cuptor incorporabil cu plita si pt. asta tre' schimbat mobilierul] ..problema e ca sotioru' meu nici nu vrea sa auda de asa ceva...am mult de munca cu lamurirea lui,mai exact , o sa apelez la tactici de aburire si invaluiretipic feminine...
vasi va doresc un inceput de saptamana minunat...

Mergi la inceput

maya felicitarile mele pentru cele 30 kg in 6 luni ... mi se pare enorm
in alta ordine de idei ... salata de telina, morcovi si mar nu e conforma .... nu se pune mar ca sa fie monti ... nu e voie sa combini fructe cu nimic

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Felicitari Maya

Melany, spune drept, a fost de vis concediul sau nu?

Am adormit piticul atomic asa ca trec la ora de sport

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

ANDANII stiu ca nu se pupa fructele cu legumele ...eu am mancat salata de asta telina -morcov cu maioneza e delicioasa dar mi se pare destul de grea...asa ca am pus mar ca sa fie mai gustoasa ca fara maio e cam...naspa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maya_m

ANDANII stiu ca nu se pupa fructele cu legumele ...eu am mancat salata de asta telina -morcov cu maioneza e delicioasa dar mi se pare destul de grea...asa ca am pus mar ca sa fie mai gustoasa ca fara maio e cam...naspa

mie nici nu imi place gustul ei daca are si mar in compozitie
eu pun maioneza facuta de casa, da fff putin ulei , nu o maioneza gretoasa , sau pun smantana light , e super , cu putin usturoi si frunze de patrunjel sau fara noua ne place mult.

da nah , gusturile nu se discuta ... fiecare cu papilele lui gustative

ANDANII

Mergi la inceput