MONTIGNAC (127 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Maya, daca Andanii zice ca e monti bulionul atunci asa e.Eu nu am studiat problema, le luam ca si pe rosii

Ymca, si eu sunt fan Carina . Gateste foarte sanatos si mi-a dat si mie niste idei . Tu vad ca esti tot monti in continuare, dar cu sala cum mai stai? Abia astept sa incep programul asta nou dar mai trebuie sa imi cumpar cateva chestii(salteluta, gantere).

De dimineata am papat branza degresata cu o felie d epaine monti si un ardei kapia. De pranz am in plan niste rulouri de vinete cu bacon si mozzarela, iar de cina fructe probabil.

O zi frumoasa sa aveti ca la Cluj e tare urata

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

puisorul, sala e in parametri. am fost luni, facut abdomene si tae bo. ieri am avut serbare si am sarit. mai merg azi, poate si maine ca avem body tone si imi lucreaza tot corpul la ora asta si sambata/duminica. inca imi place si merg de placere nu din obligatie.

deci chiar am fost monti 99%, restul fiind reprezentat de o cafea pe care o beau in orice moment al zilei (1 singura dar la ore diferite, deci nu o pot denumi cafeaua de dimineata; beau o porcarie de 3 in 1 mild in care pun 1 pastila zaharina).

dar a se nota: nu am mai mancat dulciuri. stau cu ele in masina. le-am achizitionat, si le tin in masina gandindu-ma ca daca simt ca mor de pofta, cobor in pijama si le aduc sus. pana acum nu mi-am scos pijamaua la plimbare.

am avut o saptamana buna pana acum si sper din suflet sa ma tina si in weekend pentru ca atunci cam cedez. sambata si duminica dimineata ne aduce cineva acasa covrigi calzi...cu mirosul specific...si la mine atunci se incheie cap Monti si incepe cap Destrabalarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ce fain de tine ymca cu sala ... te invidiez, si mie mi-e dor de mersul la sala, chiar imi place si nu merg de obligatie .... of banii astia
da nah ... am bucatarie .... tocmai m-a sunat tipa ca mi-a ajuns din Polonia ... marti vin sa mi-o monteze abia astept

puisorule ce slaba esti deja .... si ne parasesti si tu cand iti atingi targhetul

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Ymca, ce mortala esti cu dulciurile din masina

Andanii, lasa ca cine o sa aiba bucatarie frumoasa . Sa ne pui poze.

Stati linistite ca nu va parasesc . Sunt convinsa ca daca nu ma mai tin de monti ma ingras din nou. Asa ca raman monti forever

Mi-au iesit superbune rulourile de vinete: taiati vinetele pe lungime, le sarati si scurgeti,le prajiti in tigaie fara ulei( eu am o tigaie cu fundul cau gratar).Apoi pe fiecare felie de vanata puneti o feliuta de bacon si un bastonas de mozzarela si rulati. Puneti rulourile intr-un vas de iena si dati la cuptor cam 20 de minute. Sunt delicioase

In seara asta am servit doar pomelo pt ca am mancat la amiaza ca o purcica

Noapte buna

Asa zboara kg mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

neata
revin

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Ce zi frumoasa e la Cluj . E soare si cald...Cred ca Melany ne-a trimis vreme frumoasa cum am rugat-o

Meniu:
MD: paine monti cu magiun de prune si kefir
P: supa crema de conopida si somon la gratar cu legume mexicane
C: salata verde cu ton si capere

O zi frumoasa si monti

Asa zboara kg mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Puisor,painea ta monti are si tarate ? Dupa ce reteta o faci?

Azi am luat-o razna,am sarit intr-o punga cu dulciuri (a sotului) si am mancat napolitane,batoane de ciocolata am sa-mi dau palme singura sa ma trezesc

Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love

Mergi la inceput

Alayna, eu fac painea tip wassa: o cana de faina integrala, o cana si jumatate de tarate, o cana de apa, un plic de drojdie, sare. Se amesteca, se intinde pe masa unsa cu un pic de ulei, se taie patrate sau ce forme vrei si bagi la cuptor pe hartie de copt. Nu framanti si nici nu lasi la crescut. Sa nu intinzi foarte subtire ca se usca prea tare la cuptor. Si grija ca e foarte lipicios aluatul asa ca trebuie masa unsa bine.

Aseara am calcat stramb si eu. Am fost la o onomastica si am mancat doua felii de pizza si cateva lingurite de tort. Dar se pare ca nu m-a sanctionat cantarul .

Ieri am inceput si noul program de fitness care e ingrozitor de greu . Imi va trebui multa ambitie sa ma tin de el trei luni.

Eu astept acum sa mi se trezeasca familionul sa vad daca ii conving la o excursie la Pestera Ursilor.

Un weekend minunat

Asa zboara kg mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Ani distractie placuta in excursie. Noi am fost la Pestera Ursilor cam cu 3 ani in urma si ne-a placut mult.

P.S. De unde as putea face si eu rost de P90X?

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Ele, eu l-am cumparat de pe ebay si a fost cam 150 ron.

Sper sa fie frumos

Asa zboara kg mele...

Mergi la inceput