MONTIGNAC (127 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Am trimis mesajul de doua ori

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

beau ceai cu lillo palillo ... cica-s grisine din cereale integrele, mai au si prostii in ele , da oricum decat biscuiti albi

ce sa va mai zic, maine plec la Cluj , sper sa am vreme buna sa nu trebuiasca sa conduc pe ploaie si ninsoare

pentru pranz am carne de pui grill si muraturi

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Neata!

Trec repede pe aici ca am treaba.
Va pup .

Puisor, bravo pt PAP.

Mergi la inceput

Andanii, dar sunt bune rau grisinele alea . I-am luat si eu fiica-mi si le-am gustat . Tinem pumnii juniorului

Melany, . Cred ca esti prinsa cu impachetatul. Maine plecati, nu?

Restul fetelor unde umblati? Ati abandonat corabia?

Eu de azi sunt cu rusii pe cap asa ca sport zero. Bine, ca si vremea asta ma deprima

De dimineata, in lipsa de idei pt micul dejun am facut orez cu scoici dupa o reteta japoneza. E nemaipomenita, am mancat cot la cot cu fiica-mea . La pranz am servit deja mancarica de pui cu naut iar de cina inca nu stiu, s-ar putea sa mananc in oras.

Va pup si va doresc o zi frumoasa

Asa zboara kg mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

melany, nu a costat mult sejurul vostru...esti gata? pregatita de asalt? iti urez sa te bucuri de vacanta si de familie.

andanii, si eu mai iau din cand in cand lillo palillo...in ultima vreme mai rar, pentru ca numai cand le vad ma satur de ele. sa ai parte de vreme frumoasa la Cluj si succes dansatorilor. eu cand ma gandesc la baietelul tau am in minte imaginea cu pinguinul Mumbo dintr-un film de desene animate de acum ceva vreme. il stii? dansa f frumos.

luminati-ma si pe mine. stiti ciupercile din meniu de la Pizza Hut? cele 8 sau cate sunt la portie, de marime medie spre mica, umplute cu ceva branzica pe deasupra?

cum sa le prepar ca sa-mi iasa si mie asa? adica sunt coapte frumos, sta pielea pe fundul lor frumos, putin incretita, nu se simte urma de ulei; daca nu pun putin ulei pe fundul tavii, la mine se fac ciudate si cu gust scarbos; daca pun mai mult ulei, nu-mi mai vine sa le mananc. nu-mi iese nici culoarea, nici consistenta,nimic. nu stiu care-i secretul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

maine plecam .... probabil ca nu ajung sa mai intru
o sa va pun filmulete cand ma intorc
nu stiu pinguinul MUmbo

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Puisor, maine dimineata plec...asa ca amr cateva ore cum s-ar zice.

Ymca, am fost sa-mi iau papuci de corali.

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Melany, concediu placut si sa ne aduci si noua un strop de soare si de caldura

Ieri am fost la cheful de pensionare a tatalui meu unde am mancat total monti cu exceptia caorva covrigei. Ieri, dupa ce imi venisera rusii si m-am dezumflat,arata chiar bine cantarul dar sa vedem pana luni.

Un weekend frumos impotriva vremii mohorate de afara

Asa zboara kg mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

'neata slabutelor,mi-a fost dor sa va citesc dar se pare ca n-a fost mare agitatie pe-aici...asa ca n-am avut mult de recuperatam avut niste zile anapoda-ceva renovari prin casa neprogramate care inca nu s-au terminat-asta pt. mine, care-s obsedata de ordine si curatenie,e un stress major..n-am avut timp nici sa gatesc nici sa mananc si din pacate cand ma apuca lesinul de foame manac ce prind la mana.. am avut parte de abateri majore la ore foooarte tarzii[23- 24]care mi-au dat niste dureri de stomac groaznice......sper sa revin pe drumul cel bun de azi incepand.....nu va mai spun ca dimineata m-am urcat cu o groaza pe cantar de frica sa nu vad acul urcand...dar nu, parca e intepenit acolo intre 83- 83,5 ...

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ymca,bingo,despre soacra si cumnati era vorbaCa daca ar fi fost prieteni,nu-mi faceam eu nici o grija,la aia le dau ce am in momentul ala.
Melany,concediu placut,sa vi cu pozici!
Eu am racit,sunt terminata,ma doare gatul si imi curge nasul,nu pot sa dorm noaptea deloc,o tin cu paracetamoale,ceaiuri si alte halea!
Azi n-am fost in stare sa mananc mai nimic,dimineata un iaurt micut c-o chifla si acum 2 mandarine!Diseara n-am nici o idee,poate un pic de ciorba,ca sa fie calda sa alunece pe gat!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput