MONTIGNAC (127 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

valentinag am avut asa o presimtire la finalul mesajului, cand scrisesem numai despre prieteni, ca poate e vorba despre altceva. sanatate si sa te faci bine rapid! vitamina C, miere, supe, ciorbe, ceaiuri. cica lichide multe, ca alea fac bine la durerea de gat, etc.

andanii, ati terminat cu Clujul? victoriosi? sau macar multumiti de prestatie, mediu si distractie?

puisorul, felicitari pentru pensionarea tatalui tau!

cu ciupercile alea, ma ajuta si pe mine cineva va rog? sau dati-mi reteta voastra de ciuperci la cuptor (simple, cu branza, nu conteaza, ciuperci sa fie).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Am ajuns si noi acasa drum lung si greu, cu ploaia-n cap ... tiruri multe , intuneric, drum necunoscut .... da nah am ajuns cu bine si acolo si inapoi

Ce sa va spun , ghinionul ne urmareste ... de data asta am luat locul 9 din 32 ... nu mai ajungem in veci pe podium , nu am reusit sa intram nici in finala, ne mai lipseau trei puncte pentru a intra in finala si a avea un loc printre primii 6 considerati valorosii competitiei la grupa respectiva ... da nah ... avand in vedere ca au concurat in grupa de varsta 12-15 ani si ei abia au implinit 12 copilu si 11 ani fata ... ne consideram pe jumatate multumiti .
O sa va pun filmulete pe you tube, poate reusesc pana maine si va arat si voua copiii dansand poze nu am facut doar cateva si nu-s faine, am filmat si nu am reusit sa fac si una si alta deodata

si-acuma in legatura cu monti al .... nostru dezastru ... am mancat la restaurant snitzeke de piept de pui cu susan si salata orientala .... complet nemonti nu ca nu ar f fost monti pe lista , dar mi-au facut cu ochiul , asta au poftit copii ... si nah ca sa vina comanda mai repede mi-am zis ... comandam la fel si gata

ieri am fost seara la chef la ziua partenerei .. nu vreti sa stiti ce am mancat nu ???? chiar si tort

stiti cat aveam azi dimineata in plus ??? 1.5 kg ... era sa lesin
Deci in concluzie .... nu am voie sa gresesc deloc , cand mananc corect ma mentin, cand ma abat ma ingras nu-i cinstit

va pup pe toate

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna seara silfidute

Maya,sper sa termini repede cu dezordinea

Ymca, . Reteta celor de la pizza Hut nu o stiu( ai incercat sa ii intrebi, ca poate iti spun) dar eu le fac pe gratar de-ala de se pune pe aragaz, cu un pic de sare si cate o bucatica de cascaval

Vali, nasol cu racelile astea. Si pitica mea muceste la greu dar ma declar multumita ca e doar atat. Eu sunt adepta naturistelor: ceai, supa, suc de portocale iar daca tusesti ceaiul de scai vanat face minuni.

Andanii, felicita juniorul din partea noastra. De data asta au castigat experienta si data viitoare va fi mai bine. Asteptam filmuletele

Si eu cred ca va trebui sa raman monti forever ca sa ma mentin la greutatea dorita.Cum fac abateri cum urca cantarul

In weekend am fost monti cu exceptia unei tarte cu branza de vaci si portocale( care era aproape monti dar blatul era doar cu faina integrala nu si cu tarate). Am facut si niste briose cu ciuperci si tzatziki, destul de interesante ca gust si ii plac si fetitei.

Meniu azi:
MD: o briosa, dovleac copt
P: doua pulpe de pui la cuptor cu legume mexicane
C: un mar si vreo trei mandarine

Noapte buna

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...

Mergi la inceput

buna dimineata
ca putine mai scriem pe aici

nu ne mai iubeste nimeni

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

puisorul, merci pentru reteta. si pe gratar trebuie intoarse pe ambele parti? cascavalul se pune mai tarziu?

incepand de ieri sunt monti + sport + nu mai mananc dupa ora 18. mi-am printat un calendar si fac X pe fiecare zi in care respect 100% programul autoimpus.

am luat proportii din cauza unor dulciuri pe care le-am descoperit acum 2-3 saptamani si cu care am exagerat rau de tot.

meniu azi:
- pomelo
- ciorba de legume si piept pui la gratar cu castraveti murati
- ciuperci la gratar a la puisorul

Nu am gustari la mine deci nu mananc nimic intre mese azi.

andanii, ati fost printre primii deci mie mi se pare un rezultat f bun. felicitari pinguinului! imi pare rau pentru greutatea acumulata...daca te consoleaza cu ceva si eu am aceeasi problema. norocul meu e ca merg la sala si asa reusesc sa mai tin in loc kg in plus.

Mergi la inceput

Buna dimineata

Andanii, da, se pare ca nu mai are lumea timp de dieta

Ymca, nu intorc ciupercile deloc si cascavalul il pun de la inceput. O sa vezi ce bune sunt . Si ma bucur ca ai revenit la monti . Buna ideea cu calendarul, cam asa functioneaza la mine forumul . Mie jena rau sa mananc tot felul de porcarii si apoi sa va mai si spun

Si apropo de gustari, desi monti le recomanda, mai bine fara daca se poate. Migdalele, cioco neagra au multe calorii asa ca eventual un fruct ceva ar mai merge.

Eu sunt cam necajita, sotul are ruptura de menisc si ligament incrucisat si trebuie operat asa ca acum suntem in cautare de variante. Se poate face si la Cluj dar nu prea am incredere, la Bucuresti ar fi mai bine dar e departe si ar trebui sa merg si eu. Plus fetita e neintarcata, mie groaza de mers in capitala si stat acolo cine stie pe unde...Basca costa o caruta de bani . Luna asta trebuie sa ne hotaram.

Asa zboara kg mele...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Buna dimineata

Andanii, da, se pare ca nu mai are lumea timp de dieta

Ymca, nu intorc ciupercile deloc si cascavalul il pun de la inceput. O sa vezi ce bune sunt . Si ma bucur ca ai revenit la monti . Buna ideea cu calendarul, cam asa functioneaza la mine forumul . Mie jena rau sa mananc tot felul de porcarii si apoi sa va mai si spun

Si apropo de gustari, desi monti le recomanda, mai bine fara daca se poate. Migdalele, cioco neagra au multe calorii asa ca eventual un fruct ceva ar mai merge.

Eu sunt cam necajita, sotul are ruptura de menisc si ligament incrucisat si trebuie operat asa ca acum suntem in cautare de variante. Se poate face si la Cluj dar nu prea am incredere, la Bucuresti ar fi mai bine dar e departe si ar trebui sa merg si eu. Plus fetita e neintarcata, mie groaza de mers in capitala si stat acolo cine stie pe unde...Basca costa o caruta de bani . Luna asta trebuie sa ne hotaram.

Asa zboara kg mele...

ooo da nasol cu meniscul
mama mea a fost operata de ruptura de minisc acuma o luna jumatate si o durea dupa operatie parca si mai tare ... acuma a facut 3 sapt fizioterapie, masaj , miscare pe bicicleta si tot o doare ... asta dupa operatie .... da nah , ea e mai batrana .... sotul tau mai tanar fiind probabil ca recupararea e mai usoara , de la altii nu am auzit sa aibe probleme ... chiar multi care au mers acasa si in 2-3 zile n-au mai avut nici o problema
Da CLujul eu stiu ca au centru medical ok cu medici calumea ... de ce nu il operezi acolo , nu este o operatie asa complicata ... se face la paroscop si rapid si sigur .
Sanatate maxima ... sa ne mai tii la curent cu ce ati hotarat

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Andanii sa stii ca eu inca va iubesc, problema e ca pe mine nu ma mai iubesc, bag in mine dulciuri fara numar, drept urmare am ajuns la 67kg , iar, daca o tin asa pana de craciun fac 70, stiu ca trebuie sa iau masuri deocamdata am trecut la ploverele largi pe care le abandonasem de ceva vreme, nu ca asta ar fi solutia , dar .....

De citit va citresc zilnic, dar nu am ce sa scriu , sper sa ii vina mintea la cap si sa ma fac fata cuminte curand.

Puisorule ma uimesti, in fiecare zi gatesti bunatati, eu nu stiu cand ai timp si cum de ai chef sa faci zilnic asta.

Valentina sanatate multa, trece, eu tocmai am scapat de raceala, 2 saptamani am duso si inca mai tusesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna fetele!
Ymca,eu ciupercile le fac umplute cu usturoi,tai coditele lor marunt,le amestec cu usturoi,cu piper,sare si o lingura de ulei,umplu palariile si le pun in tva de jena cu un pic de apa,cam pana la jumatatea palariei asa,le las pana se evaporeaza apa si s-au rumenit un pic,si bagam la ghiozdan por'ma!Sau sote,tot asa cu usturoi,fripte pe gratar la fel,condimentate bine,inainte le faceam si pane,dar acum de cand cu monti,am renuntat la asta!
Dana,felicitari oricum pentru realizare!
Puiule,sanatate multa sotului!
Azi asa:
2 felii de salam de sibiu,una de pastrama si 2 frunze de salata verde
acum la pranza ciorba de perisoare
Acasa,varza calita cred,desi pana diseara ma mai razgandesc e de 10 ori

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Multumesc fetelor de sustinere

Andanii, problema cea mai mare e ligamentoplastia, nu meniscul. Un singur dr din Cluj face operatia asta artroscopic si inca nu sunt lamurita cata exaerienta are. Mai vedem...

Alinam, sa stii ca gatesc mai mult in weekend. In timpul saptamanii gatesc mancaruri rapide si am avantajul ca inca nu merg la servici. Cat despre dulciuri, vin cu biciul la tine.Gandeste-te la zahar ca si la otrava alba, incearca si vizualizeaza cum se depune fiecare bucata de cioco si mai ingroasa o sunculita .Intra pe un site cu calorii si vezi cate calorii au dulciurile. Alte idei nu mai am momentan . In plus intoarce-te la Monti 100% si sa vezi cum arunci puloverele

Vali, si mie cel mai mult imi placeau ciupercile pane, dar cele de padure pe care le mancam in copilarie . Cand ma gandesc la ele am o senzatie fizica, nu stiu cum sa expli. Le simt gustul, mirosul si salivez instantaneu. Din pacate mi-e frica sa mai cumpar ciuperci salbatice asa ca ma multumesc cu amintirile

Meniu:
Md: doua briose, o bucatica de telemea si o rosie
P:doua oua ochiuri cu gogosar murat
Gustare: doua kiwi mici
C:musaca de vinete cu carne tocata

la toate montignacele

Asa zboara kg mele...

Mergi la inceput