MONTIGNAC (127 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Neata!
Alayna,felicitari!
Dana,ce sa mai zic..ca sunt o magaritza,aseara am mancat o farfurie de fidea cu lapte in loc de mancare,dupa ce toata ziua am mancat frumos,corect,dim.un ou fiert c-o rosie si la pranz ficatei cu salata de varza.n-am nici un pic de vointa,ma enervez eu pe mine la maxim!Si nici timp sa mai merg o ora pe jos cum faceam,ca plec de la servici,ma duc la scoala,ma intorc la servici si ajung pe la 8 acasa,ce sport sa mai fac,ca vin rupta!daca urcatul si coboratul din autobuz in tramvai si invers e sport,atunci da,fac!
Da sambata ma duc la muntele rosu si am sa urc de jos de la sosea pana la cabana,am zis!
Azi un covrig cu iaurt ,la pranz mai am ficatei de ieri cu muraturi si diseara fac varza calita cu pui.
Voi ati incercat vreuna acupunctura pentru slabit!Sambata parca am vazut un reportaj cu un nene dr.care facea acupunctura si zicea ca dupa o sedinta de 10 zile se pot slabi intre 4 si 8 kg,in functie de fiecare persoana,de stil de viata si cei mai important ca nu le pui la loc!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

..chiar ca magaritza!!

Dar te iert ca si eu as manca macaroane cu branza sarata si zahar pe deasupra.

Va doresc o zi minunata. La mine e ultima zi de servici inainte de concediu, sunt libera 3 zile, ma apuc de pregatiri dupa masa.Apropos, sa sun la coafor ca trebuie sa ma tund.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Vali,venim cu biciul pe spinarea ta. Pai montignaca esti tu sau ce?

Melany, concediu placut sa ai . Vreau si eu link cu cardio ca pana imi vine P90X-ul, ma cam plictisesc.

Ymca, am tot bantuit site-ul preaminunatului dr dar nu gasisi cum sa imi calculez varsta . Ma ajuti?

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Vali,venim cu biciul pe spinarea ta. Pai montignaca esti tu sau ce?

Melany, concediu placut sa ai . Vreau si eu link cu cardio ca pana imi vine P90X-ul, ma cam plictisesc.

Ymca, am tot bantuit site-ul preaminunatului dr dar nu gasisi cum sa imi calculez varsta . Ma ajuti?

Asa zboara kg mele...

www.bodyrock.tv/category/workout-routines/" target="_blank">http://www.bodyrock.tv/category/workout-routines/...dedicatie pt puisor.Spor la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

am mai scris un mesaj si l-am pierdut

imi merge netul ffff prost...puisor, iti voi da linkul de indata ce am o conexiune normala. pana atunci, daca ai timp si chef, da o cautare pe google "real age test" si poate iese ceva. Dr Oz lucreaza impreuna cu altul, nu la fel de carismatic, Dr Roisen si cred ca testul le apartine. Au scris si ceva carti...dar tot Oz rulz

melany, 2 lucruri am carat la viata mea in orice vacanta am plecat: o carte cu teste pentru permis auto si echipament sportiv. cartea o caram cu mine, o asezam pe noptiera si simteam ca ating nivelul maxim al stresului. ca sa nu depasesc limita de suportabilitate decideam sa nu o deschid...si am tineam de decizia luata (am platit 3 scoli de soferi, s-a schimbat legislatia de o mie de ori...eu tot cu cartea aia calatoream...apoi m-am mobilizat si intr-o luna am avut permis); cand imi fac bagajul, singura mea grija este sa nu uit echipamentul de sport si costumul de baie. odata ajunsa la destinatie, nici macar nu vreau sa-l vad in fata ochilor...ce sa ajung la sala? sau sa fac macar un exercitiu....singurul exercitiu din vacanta este masticatia. dar acum, ca te citesc pe tine, vad ca se poate si poate mai insist si eu. candva o sa-mi reuseasca.

alinam, melany, ma bucur ca nu sunt singura...dar eu am luat-o rana rau de tot...pana sa-mi recunosc adevaratele sentimente fata de dr Oz l-am acuzat de medicina comerciala, ieftina (a la Oprah), de tot felul de neadevaruri. Dar lui ii datorez mersul la sala si in general obsesia pentru un stil de viata sanatos! Vreau sa fiu ca el (well, nu medic, si nu barbat)

monti mi-a deschis apetitul pentru mancare sanatoasa, dar Oz mi-a deschis ochii!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ymca

am mai scris un mesaj si l-am pierdut

imi merge netul ffff prost...puisor, iti voi da linkul de indata ce am o conexiune normala. pana atunci, daca ai timp si chef, da o cautare pe google "real age test" si poate iese ceva. Dr Oz lucreaza impreuna cu altul, nu la fel de carismatic, Dr Roisen si cred ca testul le apartine. Au scris si ceva carti...dar tot Oz rulz

melany, 2 lucruri am carat la viata mea in orice vacanta am plecat: o carte cu teste pentru permis auto si echipament sportiv. cartea o caram cu mine, o asezam pe noptiera si simteam ca ating nivelul maxim al stresului. ca sa nu depasesc limita de suportabilitate decideam sa nu o deschid...si am tineam de decizia luata (am platit 3 scoli de soferi, s-a schimbat legislatia de o mie de ori...eu tot cu cartea aia calatoream...apoi m-am mobilizat si intr-o luna am avut permis); cand imi fac bagajul, singura mea grija este sa nu uit echipamentul de sport si costumul de baie. odata ajunsa la destinatie, nici macar nu vreau sa-l vad in fata ochilor...ce sa ajung la sala? sau sa fac macar un exercitiu....singurul exercitiu din vacanta este masticatia. dar acum, ca te citesc pe tine, vad ca se poate si poate mai insist si eu. candva o sa-mi reuseasca.

alinam, melany, ma bucur ca nu sunt singura...dar eu am luat-o rana rau de tot...pana sa-mi recunosc adevaratele sentimente fata de dr Oz l-am acuzat de medicina comerciala, ieftina (a la Oprah), de tot felul de neadevaruri. Dar lui ii datorez mersul la sala si in general obsesia pentru un stil de viata sanatos! Vreau sa fiu ca el (well, nu medic, si nu barbat)

monti mi-a deschis apetitul pentru mancare sanatoasa, dar Oz mi-a deschis ochii!

Pai asa se face?
Eu am avantaj ca daca se inopteaza devreme si plaja nu pot face, ma duc si dau din toate cele o ora sau o ora jumate, vin in camera, ma spal, ma aranjez si gata ...e ora de masa de seara.

Nu concep sa car chestii degeaba dupa mine.

Azi ma duc sa cumpar biletele.1252 euro pt toti 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

Buna fetelor..azi e zi de raport pt. mine-83,5 adica o saptamana pe linie dreapta..sincer, ma asteptam dar e bine sunt impacata cu mine..gandul ca ma desparte o juma' de kg de minunatul numar 30 ma face sa merg mai departe...plus faptul ca mi-am luat blugi cu 4 marimi mai mici ..nu va pot descrie.... am fost euforicami-am luat o geaca de iarna exact asa cum am vrut eu... nu ca inainte cand eram obligata de situatie[a se citisa ma multumesc cu orice doar sa-mi vina..mi-am recapatat puterea de a alege[parca fac propaganda electorala]..trebuie sa ma dotez si cu ceva mai elegant pt. ocazii dar mai astept un pic ca poate mai merge ceva jos de pe burdihan ca asta ma calca pe nervi..

MELANY distractie placuta ..vazut de aici pare o tara de vis daramite sa fii acolo...unii citesc povestile altii le traiesc..
YMCA intr-adevar DR. OZ are ceva deosebit-iti capteaza atentia si te face sa te gandesti mai mult la corpul tau ,la buna lui functionare..vorbeste pe limba omului obisnuit -nu tu abordare superioara nu tu termeni stiintifici si asta te face sa-l simti aproape... plus ca e si un tip sarmant[sexi e prea mult spus]
PUISORULE drumuri la CLUJ o sa am in urmatoarele saptamani nu stiu inca exact cand...
hai ca m-am saturat de atata scris ...mai las si pe maine va dulce

Mergi la inceput

Ymca, l-am gasit pana la urma

Melany, tipa aia e criminala . Ma enerveaza ca se tot intrerup filmuletele. Azi numai am vizionat, nu am avut chef de nimic. Poate maine daca imi fac curaj.

Maya, ma bucur ca te simti asa de bine in noua postura de slabuta

Meniu:
MD: clatite cu mere
P: mazare cu ochiuri
C: falafel cu sos de iaurt si menta

Noapte buna

Asa zboara kg mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna dimineata
Azi mi-am inceput ziua cu nervi,ca s-au anuntat asa niste musafiri,tam nesam,nu intreaba si ei frate,pot sa vin,sunteti acasa,nu,ei vin si gata!Dupa ce ca o sa ajung dupa 6 acasa,tre sa stau sa gatesc si ceva mai special pentru ei
Azi imi propusesem ceva de mancare,se pare ca cel putin pentru seara tre sa-mi schimb meniul

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

valentina, mi-am adus aminte ca ieri in mesajul initial spuneam ca am cunoscut pe cineva care slabise dupa un abonament de acupunctura. dar nu am mai tinut legatura cu persoana respectiva, asa ca nu stiu daca s-au mentinut efectele in timp. in legatura cu musafirii, eu zic sa fii bucuroasa pentru ca aveti prieteni care se gandesc la voi, si vor sa va vada si sa va vorbeasca de aproape si sa lasi aspectul manacare in plan secundar. sosesc dupa ora 18, deci trb sa fie ceva light, fructe, poate salata cu ceva. noi intre noi prietenii ne vizitam neanuntati pentru ca altfel ni se pare ca imbatranim, daca incepem cu anunturi, cu invitatii sau mai rau cu cadouri(acum suntem putin blocati din cauza de bebelusi cu programe de somn la pranz si alte minunatii, dar in general de bucuram cand vin oamenii pe la noi). si-n plus nervii si stresul ingrasa, asa ca zen scrie pe tine. capul sus si distractie placuta! (sper ca nu vine soacra in vizita ca atunci nu se aplica teoria de mai sus)

Mergi la inceput

Vali, sper ca nu ai avut o seara atat de urata pe cat se prevestea. Ce ai facut bun de mancare?

Azi am fost la gine si mi-am facut Papa Nicolaul. Melany ca mi-ai trezit constiinta adormita.

Meniu azi:
MD: falafel cu sos de kefir si menta
G: un mar
P intarziat: mancare de naut cu piept de pui

O seara frumoasa

Asa zboara kg mele...

Mergi la inceput