MONTIGNAC (127 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Melany, dar ce gospodina harnica ai fost . Si eu cred ca "coc" o pastalopitta daca mai gasesc dovlecei in piata. Sa stii ca nu a durat mult cand am facut somonul. Am combinat ingredientele, am uns feliile de peste si in 15 minute erau pe gratar.

Ieri am avut o zi asa frumoasa. Am fost la Arieseni( o statiune montana din zona), am fost la ghetarul Scarisoara, am cumparat alune de padure( adica dintr-alea salbatice adevarate) care au un gust cum nu am mai simtit din copilarie. Totul bine si frumos mai putin mancarea care a fost total nemonti si hipercalorica. Cand am ajuns la pestera, era 1 grad celsius dar cu soare si se simtea un miros innebunitor de placinta cu branza. Va dati seama ca am cedat ispitei . Apoi am oprit sa mancam intr-un restaurant de altfel destul de vestit din zona dar care nu aveau garnitura decat cartofi si orez . Asa ca am papat piept de pui cu pilaf de orez iar de cina o placinta ce branza pe plita. Clar ca m-a sanctionat cantarul asa ca saptamana asta ierbivor scrie pe mine

O saptamana frumoasa va doresc

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...

Raport si eu azi:67.7kg

Ce frumos te-ai distrat in weekend.Eu ieri nici nu am scos capul afara.

O sa incerc si eu sa ung asa somonul.Bine, eu de obicei il fac la cuptor.Pe ce gratar faci acasa?

Vrei sa-ti zic ca am facut pastalopitta cu spanac de fapt?
Eu ramasesem fixata ca e cu spanac si cand am revazut reteta si am vazut ca e cu dovlecei am zis pas...aveam deja un quiche low carb de dovlecei+praz, asa ca am adaptat-o ca vroiam spanac.
A iesit f bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Buna fetele,nu stiu daca ma mai tineti minte am dam cam rar pe aici,ce-i drept
Am zile proaste si zile bune,uneori ma laud singura ce frumos mananc si uneori imi vine sa-mi dau palme singura ce rea sunt si nu ma pot abtine de la anumite feluri de mancare ispititoare.
Ieri am fost fost invitati la un restaurant thailandez si nu cred ca ar fi bine sa scriu ce-am mancat,ca ma banati,nu ma mai primiti pe aici .
O data pe saptamana(numai duminica)imi fac cate o pofta si incerc sa ma simt bine ca atunci suntem in vizita ,restaurant etc dar ieri am intrecut masura .
Mi-e pofta de sandwich-uri ,de chifle cu salamior,cascaval si salata ,de cozonac,de o pizza buna ,de o mancare cu sos ,de niste paste cu carnita tocata la cuptor ,vai nu mai pot
Am tinut Monti 3 luni (vineri se implinesc) si am dat jos 10 kg.Au fost multe abateri ,iar sport n-am facut DELOC.Nici macar 1 min,ca nu mi-a permis timpul.
Daca o fi sa mai slabesc vreo 1-2-3 kg ,e ok,daca nu ,nu.Inseamna ca pot intra la faza II ? Adica vreau sa ma mentin asa cum sunt.

Azi am vazut pe strada o cucoana manca chifla sandwich cu salam si cascaval.Ce pofta imi era,numai in gura ei m-am uitat. Oare eu cum reusesc sa fac niste chifle?Cu faina integrala 50 % si tarate 50 % ,nu-mi plac la gust,iese painea umeda la mijloc si n-are gust,ma omoara gustul ala de tarate si la sfarsit sunt si tari.
Pfoaaa cat m-am plans la voi....ori sunt insarcinata si au dat poftele pe mine ori imi vin ''problemele lunare''

V-am lasat

Pup

Bafta

Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

alayna, felicitari pentru cele 10kg! de mentinut eu nu ma mentin decat cu sport; deci asta ar fi sfatul meu pentru tine; orice tip de sport (cel care te solicita cel mai putin dpdv al timpului ar fi alergatul pe langa casa, dar acum e sezonul rece si nu prea te poti mobiliza); in rest, nu stiu cum stai cu timpul, dar aici functioneaza o reclama: pentru a-ti mentine sanatatea, efectueaza sport 30 min zilnic. si m-am gandit ca totusi 30min as gasi cumva in programul meu. poate le gasesti si tu. despre painici si alte treburi le las pe fete sa raspunda. daca ai pofte enorme, fa-ti pofta, si apoi revino la faza I 1-2 zile...dupa care iar faza II. si tot asa...o pofta, doua pe saptamana chiar nu fac ravagii la silueta si nu se vad.

melany, mi-ai facut o pofta enorma de soare...mai ales ca pe mine ma bate gandul sa plec singura (cu copilul mai mare) pe undeva...dar ramane doar un gand momentan. ce frumos...supla, bronzata...ce-ti poti dori mai mult?

puisorul, ati petrecut frumos ieri...si bine ca aveti zone frumoase in apropierea casei...numai pana ies din Bucuresti pe anumite drumuri nationale imi ia o ora...asa ca eu cateodata ma las pagubasa. te astept in forta saptamana asta!

cu rusine in glas va intreb, mai e cineva pe aici fan Dr. Oz? sunt lesinata dupa el...tocmai mi-am refacut real age test de pe site-ul lui si sunt mai tanara cu cateva luni decat varsta reala. dar il plac enorm pe individ...adica este inspiring pentru mine...cred ca datorita lui m-am apucat de sport, la el ma gandesc cand mai ingurgitez o leguma cruda, un omega3 etc. va rog, spuneti-mi ca mai exista cineva care sa-l placa.

andanii, a sosit bucataria? vreo poza ceva? te-am citit la alte subiecte si-am vazut ca bucataria e finalul...ca ai avut si bai de facut, etc.

maya, succes la cumparaturi...si sa-ti ramana si cele noi mari cat de curand!

dinubebe, succes la monti saptamana asta. ce de animale se preinda pe la tine prin bucatarie.

eu sunt umflata, in ciuda faptului ca am mers la sala vineri, sambata, duminica. cand sunt in sauna, imi montez clepsidra cu cele 15 minute si ma las furata de o muzica lenta, care susura discret in boxe. duminica, au pus un cd cu ceva muzica japoneza, de gheise...n-am intrat deloc in atmosfera, asa ca toate gandurile mele s-au concentrat pe burta...sa dispara grasimea, ma apucam de picior si vedeam tonele de celulita... am iesit cu 5 minute inainte de vreme, plina de nervi. si totul de la japonezele alea...am plecat acasa si am mancat ce-a mancat si puisorul: pilaf cu pui. am adus o farfurie in pat, la mine-n camera, am pus o fata de masa mare si am adus 3 linguri. si-am mancat cu fetele mele din aceeasi oala! de 3 ori am reumplut farfuria! nu stiu care a mancat mai mult: eu sau ele, dar inclin sa dau vina pe ele. dar a fost un picnic foarte apreciat si stateau foarte cuminti cu lingurile in mana, asteptand sa sosesc cu o noua farfurie incalzita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

off: ca de monti nu am ce sa zic!

Ymca si mie imi place dr. oz, l-am vazut la emisiuni cand aducea tot felul de bucati de grasime , creiere samd, scarbos, da cand vezi ce fel arata ceea ce avem pe sub piele parca te motveaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

melany m-ai rupt cu Egiptul tau .... vai ce fain de tine, visez si io la o vacanta in Egipt ,da deocamdata doar visez ... cand pleci??
Mda , cumnata mea avea 54 ani , a ramas nepotul de 22 ani ... of doamne greu mai e, nu e chiar asa mic nepotul , se descurca saracul de el , da e greu ... grea tare despartirea ... cancer a avut .... nedescoperit , din pacate ... of medicina romaneasca ... ce sa mai zic ... no coment

bucatarie nu e gata inca, o sa va arat poze cu siguranta , numai sa apara, deja nu mai am rabdare

in rest .... vineri mergem la Cluj, saptamana asta nu am avut concurs ... o sa va arat ceva filmulete .... candva

allayna taci si faci ... nu zici nimic si slabesti ... de asemenea fete avem noi nevoie care sa slabesca si sa ne faca pofta , hai mai des pe la noi ... oricum felicitari , pupici

puisorule si eu ma tot pregatesc sa merg la Arieseni si nu mai ajung , e cam departe de noi , totusi

vali am inteles ca nu ai de raportat , da macar de scris ceva tot poti nu ???

va pup pe toate

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Am mai scris o data mesajul si mi-a cazut netul

Melany, bine ca ti-a placut si cu spanac. Poate o incerc si eu ca oricum nu am gasit dovlecei.

Andanii, ce rau imi pare ca nu voi fi in Cluj weekendul viitor ca veneam sa va fac galerie

Alayna, felicitari pt targetul atins . eventual fa cum a zis si Monti, mananci inainte de o abatere o salata sau ceva cu Ig foarte mic ca sa compensezi.

Ymca, pana maine iti spun daca il iubesc pe dr. Oz pt ca inca ii studiez site-ul.

Androix, unde te ascunzi?

Meniu:
MD: wassa cu salata de vinete
P: mancare cu carne de porc si tofu( reteta www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/12700/Retete-cu-tofu/" target="_blank">aici)
C: salata de ridichi, salata verde, andive, masline si chefir

Pupici la toate fetele si ne "auzim" maine

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Neata!
Alayna,felicitari!
Dana,ce sa mai zic..ca sunt o magaritza,aseara am mancat o farfurie de fidea cu lapte in loc de mancare,dupa ce toata ziua am mancat frumos,corect,dim.un ou fiert c-o rosie si la pranz ficatei cu salata de varza.n-am nici un pic de vointa,ma enervez eu pe mine la maxim!Si nici timp sa mai merg o ora pe jos cum faceam,ca plec de la servici,ma duc la scoala,ma intorc la servici si ajung pe la 8 acasa,ce sport sa mai fac,ca vin rupta!daca urcatul si coboratul din autobuz in tramvai si invers e sport,atunci da,fac!
Da sambata ma duc la muntele rosu si am sa urc de jos de la sosea pana la cabana,am zis!
Azi un covrig cu iaurt ,la pranz mai am ficatei de ieri cu muraturi si diseara fac varza calita cu pui.
Voi ati incercat vreuna acupunctura pentru slabit!Sambata parca am vazut un reportaj cu un nene dr.care facea acupunctura si zicea ca dupa o sedinta de 10 zile se pot slabi intre 4 si 8 kg,in functie de fiecare persoana,de stil de viata si cei mai important ca nu le pui la loc!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ymca
...........
melany, mi-ai facut o pofta enorma de soare...mai ales ca pe mine ma bate gandul sa plec singura (cu copilul mai mare) pe undeva...dar ramane doar un gand momentan. ce frumos...supla, bronzata...ce-ti poti dori mai mult?
.............
cu rusine in glas va intreb, mai e cineva pe aici fan Dr. Oz? sunt lesinata dupa el...tocmai mi-am refacut real age test de pe site-ul lui si sunt mai tanara cu cateva luni decat varsta reala. dar il plac enorm pe individ...adica este inspiring pentru mine...cred ca datorita lui m-am apucat de sport, la el ma gandesc cand mai ingurgitez o leguma cruda, un omega3 etc. va rog, spuneti-mi ca mai exista cineva care sa-l placa.

Si eu de abia astept sa fug din frigul asta macar pt o saptamana...

Si eu sunt fan Dr Oz!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andanii

melany m-ai rupt cu Egiptul tau .... vai ce fain de tine, visez si io la o vacanta in Egipt ,da deocamdata doar visez ... cand pleci??
Mda , cumnata mea avea 54 ani , a ramas nepotul de 22 ani ... of doamne greu mai e, nu e chiar asa mic nepotul , se descurca saracul de el , da e greu ... grea tare despartirea ... cancer a avut .... nedescoperit , din pacate ... of medicina romaneasca ... ce sa mai zic ... no coment

bucatarie nu e gata inca, o sa va arat poze cu siguranta , numai sa apara, deja nu mai am rabdare

in rest .... vineri mergem la Cluj, saptamana asta nu am avut concurs ... o sa va arat ceva filmulete .... candva

allayna taci si faci ... nu zici nimic si slabesti ... de asemenea fete avem noi nevoie care sa slabesca si sa ne faca pofta , hai mai des pe la noi ... oricum felicitari , pupici

puisorule si eu ma tot pregatesc sa merg la Arieseni si nu mai ajung , e cam departe de noi , totusi

vali am inteles ca nu ai de raportat , da macar de scris ceva tot poti nu ???

va pup pe toate

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Andanii plec sambata si stau 7 nopti la Sharm el Sheik cred, sau Hurgada in cel mai rau caz.

Succes la concurs!

Mi-a dat o prietena un link de super cardio workout, daca vrei ti-l dau si tie.E de facut acasa si ea, care face sport de mult, zice ca scoate untul din tine.Eu o sa-l incerc cand ma intorc.

Sa va zic ca eu caut hoteluri cu acces free la sala fitness? Si anul trecut cand am fost in Egipt am facut sport de 3 ori intr-o saptamana.Acum plecam si cu copilul, dar profitam de faptul ca se intuneca devreme.Acuma sa vad cum ma descurc si cu sotul, ca el anul trecut nu se re-apucase de tras de fiare.Ala e mai nebun ca mine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Am mai scris o data mesajul si mi-a cazut netul

Melany, bine ca ti-a placut si cu spanac. Poate o incerc si eu ca oricum nu am gasit dovlecei.
[red]

Pai constatasem ca in afara de orez/quinoa eu faceam cam la fel soufeul de dovlecei...nu avea rost.E bun cu spanac, mai schimbam legumele...eu nu inteleg treaba asta cu cartofi/varza /fasole de iarna..

Mergi la inceput