Puiuti de randunici 2008!! (323)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Sara buna!
Am citit f rapid doar capitolul asta si n-am priceput ce problema are Gecko...poate reusesc sa citesc si din urma desi copilul asta e calare pe mine non-stop de cand ma vede acasa...si eu de asemenea calare pe ea plus trebi atat cat mai pot.
Ce sa va zic...partile bune sunt ca am fost primita minunat de colegi; de colegi din alte sectii; de rezidentii mici care ma tineau minte de cand erau studenti sau pur si simplu au auzit despre mine de multe ori vorbindu-se; a doua parte buna e ca doar in ritm nu reusesc inca sa intru (dealtfel toti se plang ca e infernal) dar de uitat se pare ca n-am uitat ce am de facut Partea proasta e insa ca nici sa respir nu pot, abia ma strecor sa dau un scurt telefon acasa la bona si sa mananc si eu un mar gustare dar astea ce numai in timp ce scriu o foaie sau fac o ecografie
In tot cazul, intr-un fel m-am regasit pe mine insami; DAAAR de acum CHIAR adio relaxare de orice fel, numai seara cand ma intind in pat mai am parte...
Iulia ieri m-a pedepsit cand am venit si pana seara m-a ignorat si s-a uitat urat la mine; apoi insa a apucat-o o dragoste nebuna si striga intruna MAMI, MAMI. Azi la fel, cand am venit trepida toata-Doamne, e o senzatie extraordinara!
Va pup si revin cand oi reveni...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Fetelor am avut azi o zi la servici

Naty ma bucur ca esti bine. Doamne ajuta sa fie din ce in ce mai bine.

Bitza n-am reusit sa deschid pozele. :-(

Kya sa stapaniti sanatosi masina si sa aveti parte de multe drumuri frumoase cu ea.

Gecko rabdare ... Incet, incet o sa se rezolve toate problemele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Vai nu pot sa cred

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/culmea-prostiei-sa-i-spui-unui-sef-de-la-mioveni-ca-a-castigat-o-dacia.html

"Culmea prostiei: sa-i spui unui sef de la Mioveni ca a castigat o Dacia!

Hotii care ne-au invadat telefoanele mobile cu mesaje de tipul "Sunteti fericitul castigator al unui autoturism Dacia" i-au dat o astfel de veste minicinoasa tocmai vicepresedintelui companiei de la Mioveni.

Desi in mod normal situatia este una amuzanta, lui Constantin Stroe nu-i prea arde de ras. Prin SMS a fost informat ca a castigat o Dacia la tombola, dar i s-a recomandat ca inainte sa isi ia darul in primire sa trimita cateva sute de euro prin mandat postal ori sa incarce cu minute o cartela de telefon.

Acest caz este iesit din comun, dar nici pe departe singular. Tentativele de furt prin mesageria scrisa ii incurca mult si pe operatorii de telefonie, iar in acest caz si pe cei de la Mioveni.

Autoritatile le recomanda romanilor care primesc astfel de mesaje mincinoase sa nu le ia in seamna, iar daca pica totusi in plasa hotilor sa faca plangere la politie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty, ma bucur tare ca esti bine!!
andreea sa treaca 'ziua' grea!
...si am uitat ce am vrut sa spun..
Pa!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:
A fost accident la intersectia de langa noi. Am auzit busiturile din curte. Vreo 2 minute mai tarziu eram in intersectie indreptandu-ma spre magazin. Vreo 4 masini busite, 3 victime, trafic blocat si lume gura casca. Deja intru in palpitatii si ma infiintez in mijlocul actiunii. Incerc sa opresc elanul unei cucoane de-a muta una din victime (un batranel de vreo 100 de ani) dintr-o masina. Sunt nevoita sa-mi scot coltii cat imi explica tanti cum ca trebuie mutat ca-i bate soarele'n cap...fara nici cea mai mica precautie pentru coloana omului. Ca deh, daca in Romania in cele mai bune zile eram domnisoara practicanta (ca in restul eram doar fatuca) ce element din aspectul meu ar putea spune acum ca sunt medic...ciufulita, cu hainele curgand a lene de pe mine, fara stetoscop in gat. Imi bag vocea apasata in functiune si scrasnesc un "I am a DOCTOR!!!" si vad de victime. Mare lucru nu am ce face decat sa ma asigur ca nu-i muta binevoitorii si sa le spun vorbe de incurajare (mai sunt si altele ca evaluare primara, secundara bla, bla, bla dar alea sunt tehnicalitati). Si nu trece un minut si din cele 4 zari (si nu exagerez) incep sa curga sirene dupa sirene...masini de politie, ambulante, masini de pompieri, platforme si in 30 de secunde zona arata ca in filme...cu vreo 50 de oameni in reflectorizante, balizari de tot felul, fiecare stie in dreptul lui pe ce sa puna mana...iar euuuuuuuuuu....orgasm, dupa orgasm, dupa orgasm...profesionale ovcorse. Mai stau un pic pana vad ca paramedicii pun mana pe toate victimele si ma retrag in statia de autobuz. Noroc cu ochelarii ce mi-au camuflat lacrimile ce au aparut...de dorul tuturor acelor clipe cand am fost si eu "in mijlocul actiunii", cand viata cuiva depindea cu adevarat de munca mea, de gandirea mea.

Mda, acum am inteles problema...Gecko, momentul intoarcerii va veni. Cand va hotara Domnul ca...e timpul. Cand stai acasa gospodina e greu; copilul si numai copilul e universul, tu nu mai existi, tu esti pe planul doi. Iata cand insa ai o mostra, o strafulgerare a ceea ce erai, a ceea ce faceai inainte incepi sa realizezi ca inclusiv pt copilul tau e bine sa fii si tu ceva, sa faci si tu ceva de care el sa fie mandru intr-o zi. Doamne, e cumplit de greu, de o suta de ori mai greu ca inainte de existenta lui...dar uite, se dovedeste ca meseria poate fi un drog de care nu scapi chiar asa cu una cu doua. Vei redeveni doamna doctor, te vei descurca extraordinar (gandeste-te numai cate sfaturi bune si cate diagnostice ai ghicit aici pe crenguta) si va fi bine si cu Patrick!

Naty

Mergi la inceput

Mai vroiam a zice ca eu sunt super-extra-mega-para multumita de fardurile minerale Pure Touch; cand m-am intors acasa, cu exceptia rujului mancat fata mea arata exact ca de dimineata, desi ma frecasem la ochi si pe obraji si-mi suflasem nasul de 20 de ori. Nu inteleg ce s-a intamplat la Clau dar mie uneia mi se potrivesc ca manusa, atat culorile alese cat si...felul in care se aseaza pe fata. Nici nu ma gandesc sa mai folosesc altceva.

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca2107
iar Sofi si Andra sunt dementiale , dar, accident mai Miha, mama , tata, papa, caca, ce-au ??!!!

Raluca sunt si alea, dar nu-s asa interesante ca accident ..

mama Ramo te-a facut Andru la pisic, bine ca ati revenit acasa.. poate nu i-o fi placut locul strain, cine stie..

Mimo noi nu mai mancam separata de mult timp.. da, porc inca nu ii dau.. dar a mai scapat fata si la cartofi prajiti si un snitel sau pifteluta..
Naty ma bucur si eu ca e bine!

ma duc sa intind rufele, supa e aproape gata si pe urma ma pot relaxa putin.. uff..

Gudinde uitasem sa te pt ziua grea!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare.

Imi astept sotul...

Naty, bine ca e bine!

In seara asta si-a amintit , arata degetul spre san si scancea... ma simte, imi simte regretul... UF!

Am uitat sa va spun ca Matei zice "Cocodaaaaac!" pe multe tonalitati, de rasuna livingul... mama, ce incantat e!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Buna seara si de la noi.
Naty,ma bucur ca ai fost asa de bine reprimita la munca.
Gecko,si eu m-am tot intrebat care o fi dosul tau.
Ramo,chiar ne-a fost dor de tine.Mama ce te-a mai chinuit Andru.A simtit ca nu e acasa intre lucrurile lui,copii sunt tare sensibili la schimbari.
Kya,noi am fost in Muntii Bucegi,pe babele,dar acum e exclus.Si in urmatoarele cateva luni,cred ca abia prin iunie e deschis traseul pt masini.Am mai fost prin Retezat si pe aici,prin imprejurimi.Cum ii ziceam lui Simo-Mimo exista o harta galbena tip spirala,la benzinarii unde sunt toate drumurile ,chiar si cele off road.
Bitza,esti o draguta ca ma inviti sa imi faci papa aia.Hai,ca pana la urma o sa fac asa cum mi-ai spus,ca pare mult mai usor
Simo-Mimo,Sam mananca de mult la cot cu noi..Si avandu-l si pe David a mancat si ceva prajeli si chiar sarmale.daca il vede pe David ca manaca ceva,orice,vrea si el si trebuie sa ii dau...Nu a avut nici o reactie urata,asta e important pana la urma.
Oana,azi am facut conopida cu pui si smantana -tare buna,i-a placut si alui meu,care nu suporta conopida.Bineinteles ca sensibelul David nu a mancat conopida doar pulpita cu sos,nu il mai pot pacali.Sam,ca de obicei nu a zis nu

Mama de ieri nu a mai dat pe la noi ca are musafiri...si imi este tare greu sa ma descurc singura cu Sam,care vrea sa stau doar langa el.Azi a cazut rau pe picior si asa a plans de tare ca am crezut ca l-a rupt,dar nu...apoi cand sa il culc si-a dat drumul pe burta si a cazut aiurea pe manute si iar plansete...iar apoi a dat si cu capul de tablia patului,si i-a iesit alt cucui,abia ce ii trecuse celalalt.ce zi grea

Simo 23+ cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mimo nici eu nu mai gatesc separat..eu gatesc fara prajeli,a mancat si carnita de proc,de ex am facut niste perisoare cu amestec de carne de porc si vita,azi am facut niste sarmalute la fel cu amestec de carne de porc si vita,dar nu a luat decat cateva lingurite..carne simpla de porc nu i-am dat..mai am zile cand ii mai fac piureut de legume cu ficatel,in rest papa din mancarica noastra...care incerc sa fie cat mai sanatoasa,pasari de curte,legume de tara...andru prefera ciorbitele asa ca la pranz nu-i lipsesc ...

naty ma bucur pentru primirea de care ai avut parte si mie nadru mi-a zis azi mami de f multe ori..mami,mamai,memi...l-a pocit pe mami in toate felurile...

gecko hmm am vazut si eu de ce esti suparata ..naty ti-a zis tot ce era de zis si eu sunt f mandra de tine ,virtual, pentru ca tot timpul ai fost pe faza si mai linistit de f multe ori si capul sus...la timpul potrivit o sa redevii ceea ce ai fost...

gudinde sa treaca ziua grea

simo te cred ca iti este greu singurica..uff..in legatura cu andru cu siguranta a fost de vina faptul ca nu a cunoscut casa,faptul ca nu a fost si catalin cu noi..

ma duc sa mai citesc din urma...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput