Puiuti de randunici 2008!! (323)
Raspunsuri - Pagina 3
CristinaGoji spune:
Somon la gratar si legumele la abur? Sau incearca asta: reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/retete-de-peste-fructe-de-mare-scanate-f128/somon-cu-sos-dietetic-t4148.htm in loc de cartofi poti pune morcovi.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
ramo_cata spune:
v-a fost dor de mine![]()
zoze am vazut ca mi-ai urat distractie placuta la bunici
dar vai de distractia mea...deci andru m-a zapacit,nu a facut asa niciodata,nici cand era bebe si avea colici nu am facut NOAPTE ALBA..a fost totul bine ,s-a jucat ,s-a zbenguit,a mancat 2 feluri de mancare,ciorbtza si pilaf de orez,la aceiasi masa nu separat..a venit ora de culcare ,a baut lapticul si apoi a inceput iar joaca..a stat asa pana la ora 24...pana la urma a adormit,a dormit pana la ora 1 apoi tipete,urlete,tragea sa mearga la usa,la brmmm brmmm..vroia doar la mine in brate,nu aveam voie sa stau jos ci doar in picioare,daca ma puneam in pat ,eu cu capul pe perna incepea sa planga si sa ma ridice in sus,s-a jucat pana la ora 5
cu mingea,masinute..a baut cred ca 500ml de apa,plus inca un rand de laptic ca am zis ca poate ii e foame...a adormit pe la ora 5 pana la ora 6,a venit maica mea i-a descantat,desi eu nu cred in asta dar am zis ca na cine stie...s-a trezit la 6 tot plangand,nici chip sa-l adorm,efectiv ii cadea capul de somn ce-i era dar nu vroia sa stea in pat...aaa ce facea fi'miu la ora 5 imi dadea sa mananc biscuiti si daca nu vroiam ,plagea...aoleoooooooo
...la ora 6 l-am tinut in brate si a adormit,am vrut sa-l pun in pat,parca l-a intepat ceva in poponeata si s-a trezit...l-am sunat pe catalin si i-am zis sa vina sa ma ia ca nu mai pot,a venit val vartej,la ora 9 am fost acasa,a mancat s-a uitat la desene apoi pe la ora 11 a adormit si a dormit pana la ora 16.30..si eu cu el...aseara la ora 22 a cazut lat..a dormit pana la ora 5 ,bau lapticul si dormi pana la 9...ce o fi avut frate cu camera lui mamaie,intr-adevar e prima data cand raman cu el la bunicii mei si fara catalin dar chiar asa sa nu puna geana pe geana...eu aratam ca dupa razboi, sor'mea nu avea nici o treaba,se juca cu el ,s-au ciufulit,s-au bibilit..mie imi venea sa-l arunc pe geam...avea un planset de copil rasfatat
nu mai vrea nimic,face numai cum vrea el,vrea numai in brate,daca ma vede ca fac ceva e teroare...
acu'va pup ..nu am citit decat cateva pagini..mai am de recuperat dar am putina treaba...la multi ani sarbatoritilor de duminica ,de ieri..

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
CristinaGoji spune:
Raluca poti incerca pentru legume urmatoare reteta cu legume sote cu sos de soia http://www.retetedevis.ro/search/label/Retete%20vegetariene
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
ramo_cata spune:
raluca si eu i-am dat mazare lui andru..a fost f incantat de cum o lua in furculita,lua bob cu bob ,singurel si ducea la guritza ..eu am facut-o cu sosulet mai mult ca sa pot sa-i dau cu painica...
ela sanatate lui dan...ma bucur ca usor usor se rezolva problemele pe la scarbici
dau send si revin
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
luny spune:
moama, Ramo, tur de forta pe tine!
cine stie, poate ptr ca a schimbat casa, poate ca nu era tati, important e ca si-a revenit si e ok acum..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Etetema ![]()
Aproape ca a trecut ziua si nu ma vazuserati , nu era pacat? ![]()
Nimic nou, azi chiar am fost in greva...familia mananca ce-a ramas de ieri (in sfarsit a ramas ceva
).
Luny ma bucur ca ai reusit sa scapi de jumulit oratanii! Ma gandeam ieri la voi ! Mie mi se pare ca tare sanatos mananca Mufa, ba oratanii proaspete, ba nu stiu ce borcane bio, ba biscuiti si cozonac facut de mamaie ,BRAVO!
Ca veni vorba de mancare, sa stiti ca Dudell a digerat perfect fasolea boabe, fara dureri de burtica sau mirosuri pestilentiale ![]()
V-am zis si voua pentru ca in general fasolea boabe e un aliment sanatos si bine primit de multi copii, chiar si de mofturosi !
Si am facut eu aseara o socoteala scurta asa, ca a cam intrat la cazan dom' Dudel, papa cam de toate fix din oala noastra...daca nu-s cu carne de porc sau prajite ....astea cred ca urmeaza imediat sa intre in teste!
Voi mai faceti separat pentru ei mancare?
Gecko vad ca a plecat sa o resusciteze pe Madona
Zoze greu fata cu serviciul asta...greu si acasa...grea viata asta ![]()
Nicoleta superba locatia aia
sarumana de mai multe ori
Daaar, am fost la Zell am See si vreau sa spun ca e o statiune intesata de romani
M-am intalnit la supermarket cu un coleg de serviciu, la telecabina cu altul, ziceai ca sunt in team building
Si probabil din acelasi motiv, e si singurul loc unde la telecabina se imbrancea lumea si se "bagau" in fata
Deci e taiata de pe lista , din pacate!
Si cum ma n-ai gasit pt Matei haine si bocanci, ca mor aici
Nu-mi vine sa cred!
Raluca nu te las mami in urma, cum sa te las? Ca chineza nu-i romana, nu se pune! A devenit doar nitel mai zgomotos!
Mai avem de asteptat pana sa ne intelegem dar vad ca nu suntem singurii...mai sunt baieti multicei care n-au decat cateva cuvinte/onomatopee in vocabular! 
Si sa intreb gospodinele: sosul de soia se cumpara de la magazin? Nu e conservat?Nu e daunator? E bun? Ca n-am luat niciodata 
Va las...ca e ora...pupici
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
luny spune:
mimo![]()
1. noi ne straduim atat cat se poate sa-i dam sa pape cat mai variat si sanatos, borcanele le-a gustat in deplasari, fara mare succes, asa ca din Grecia nu a mai pupat ca aruncam banii..nu cumpar de la tipa de care v-am zis mai devreme..
2. sa stii ca tot scapa pe langa, ca doar oameni suntem
, si sincer, nu cred ca e vreunul care sa reziste doar pe ce e 'ca la carte', insa d-astea grave si daunatoare, deloc, cum ai zis si tu, no prajelis, no grasimis, no junk food de cumparat(a, aici nu intra borcanele, a nu se citi gresit)!
si stateam prost la cap. fructe, dar vad ca le primeste iar, unele pasate, si cu cereale de copil mare, altele mai moi, le papa singur, bucati.
3. la fasole ma gandesc si eu, i-as da! cu prima ocazie il incerc! cum ai facut-o, ai fiert-o de 100 ori?
4. asadar, de prin septembrie, nu ii mai gatesc, eventual improvizez, ptr ca era perioada cand nu manca, si aruncam tone de papa buna!
cum nici noi nu mancam gras, prajit etc, e bagat la oala! daca scapam la cvea, iutenii, cartofi prajiti, ceva cu porc etc, atunci ii fac separat un feste sau ficat la abur si am scapat!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
Nici eu nu-i mai gatesc separat de mult. Mananca ce mananca si adultii, dupa cum are chef. Cu ocazia asta mananc si eu mai sanatos. Sunt curioasa cum a mancat mazarea azi, ca eu am plecat la servici, si a ramas sa o hraneasca mama dupa ce se trezea. Am observat ca e foarte pofticioasa. Prefera sa manance din farfuria mea cand vede ca ma asez la masa, decat din castronelul ei.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
CristinaGoji spune:
Daria mananca de cel putin o juma' de an de la masa comuna. Ea e foarte pofticioasa, de la 7 luni nu mai vroia pasat, ca-i parea mai bun ce avea Vladut in farfurie. Fasole inca nu le-am dat, dar doar pentru ca nu prea mancam noi. In schimb mancam aproape zilnic mazare, linte, naut, in orice combinatii. vara a mancat inghetata la greu.
Vladic
Daria
Author unknown
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CristinaGoji Daria mananca de cel putin o juma' de an de la masa comuna. Ea e foarte pofticioasa, de la 7 luni nu mai vroia pasat, ca-i parea mai bun ce avea Vladut in farfurie. Fasole inca nu le-am dat, dar doar pentru ca nu prea mancam noi. In schimb mancam aproape zilnic mazare, linte, naut, in orice combinatii. vara a mancat inghetata la greu. |
Uite o idee buna, ia sa fac si eu, ca nu am mai facut de mult.
Nautul cum il faci? Tin minte ca am mancat in Tenerife o salata de naut absolut dementiala. Cu ceva acritura, niste legume, verdeata... dar nu mai stiu exact ce avea in ea.
Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!