Puiuti de randunici 2008!! (323)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

ioana imi pare rau pentru ce i se intampla lui davidel dar chiar nu stiu cum sa te ajut

am vazut pozici cu camera lui ho-i si o vorbareatza dragalasa foc,l-am vazut pe mufarina cum trateaza cu chinezii si noua lui distrcatiune...tare haios...

remaliss felicitari

mstela cu tinutul in brate si vrutul la mami te inteleg fff bine..e greut dar in acelasi timp e si frumos... si sper sa te linistesti cat mai repede in legatura cu operatia...mimo are dreptate daca o faci scapi de un stres

somnorica eu inca nu i-am dat alune..cum a fost la dentist?

tonic si multa sanatate

kya sa stapaniti sanatosi masinuta si sa va fie de bine plimbareala

clau si lui andru ii sapa a3 a maselutasi tot pe silent..eu il mai caut din cand in cand pentru ca toti dintoshii si toate maselutele ai aparut pe silent...buna zana maseluta...

luny ce face putzica lui mufarina? ca ati devenit papaciosi

si cam asta a fost tot....ma duc si eu la nani...mai amde vazut pozicile lui gianid dar le las pentru maine...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ramo, este din cauza schimbarii mediului. imagineaza-ti ca asa mi-a facut teo in egipt! am zis ca ma sinucid...oricum, pana la 3-4 ani, nu-l mai iau, caci stiu de la sor'sa ca perioada asta se lasa cu urlete. pai alex mi-a facut ditai showul la 2 ani si putin la mare, ne plimbam la 3 noapte cu copilul prin parc si incercam sa-l convingem ca "a inchis nenea marea cu cheia" ...o adormeam in parc, apoi intram cu ea pash pash in camera si zbang! era iar in picioare! hrrrrr. a 2 faza, pe la 2 ani juma, la botosani, la socrii...mamaaaa, ce urleteeeeeee! ma ia cu friguri numai cand imi amintesc!

naty, ce fain ca te-au primit bine. stiu ca aveai emotii. conteaza enorm pt re-integrare.

mimo, si noi papam la gramada, de multicel...dar oricum, noi mancam fara aia, fara ailalta, asa ca...merge.

nico, cum ma sa nu gasesti combinezon??? am eu daca vrei. e dalmatian! chiar ma gandeam ca as incepe sa ma extind cu vanzarile si peste mari si tari, dar nu stiu procedura...aflu eu si asta

fug la treburi, ca azi mi-a mai venit un colet si trebuie sa le pregatesc sa le pun pe site...maine alt colet si vreau sa mai plasez vreo 2 comenzi, ca tot si-a facut cineva "pomana" si m-a imprumutat iar...oare are leac "viciul" asta????

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

ariel condoleante pentru bunicul tau ...

acum gata fug la nani ca maine am zi de smotruit ...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

cine se trezeste de dimineata departe ajunge...asa ca ma gandesc ca, daca ma pun cu "noaptea'n cap" in fata calculatorului, ajung sa scriu si eu un mesagel asa cum il meritati. Va imbratisez pe toate pentru ca sunteti minunate si aveti intotdeauna o vorba buna si o incurajare pentru o oaie ratacita.

va mai imbratisez o data si va pregatesc cafeaua si ceai si capuccino si bombocino si musai, musai va trimit soare si caldura ca avem de toate formele si pentru toate gusturile.

Si musai sa nu uit:
La multi ani Pucca!!! Sanatosi, frumosi, plini de bucurii!!!

si sa o iau cu inceputul, caci multe am de spus...

Cristina, in primul rand La Multi Ani!!! lui Vladic (cu mare intarziere), sa creasca mare, sanatos, frumos si destept. Suna tare bine viata ta cu doua bucurii...mai putin partea cu maturatul in concediu. Cum s-a adaptat Vlad la gradinita? Ii place acolo? Si musai sa bagi mobilizarea sa ne pui si noua o poza micuta sa-i mai vedem.

Naty, multumesc pentru cuvintele de incurajare. E bine sa stiu ca nu ne-am pierdut creierul ci doar am depozit informatii acolo intr-un colt pana le vom folosi din nou. Iti doresc o acomodare cat mai usoara si Iulia sa te primesca acasa cu zambetul pe buze.

Kya, sa stapaniti sanatosi jucaria si sa plimbe prin locuri minunate. Nu-ti zic ca aseara il aud pe al meu strigand victorios "Mi-am gasit masina ce-o vreau!!!". Ma uit curioasa pe calculator sa vad care-i minunea si sa pic jos...un outlander...pai bine mai...tu te crezi marinar? Pai la inaltimea ta o sa ai nevoie de scarita sa te urci in magaoaia aia. Nici o grija ca ii tai eu elanul.

Simo, nu pot sa-ti spun ce ochi peste cap am dat cand am auzit de alaptat din 2002 in 2009. Ea o mama dedicata. Dar am o intrebare...cand zici de primul, al patrulea, al cincilea...te referi numa la baieti?...Ohh, oare cum poti sa tii sub control o trupa de comando???
Sa ai grija de tine, sa te menajezi si sa-l tii la caldurica pe nenumitul.

Butule, sunt telepatica. In ziua cand ai aparut ma gandeam de zor la tine si la Andrei. El cum e? Cum e la gradinita?

Olgule, stii ca am admirat vorbareata ta. Uite asa povestitor mi-as fi dorit si eu acasa dar daca nu e...ma multumesc cu ce vad in curtea vecinei

Tonic, ca mi-am amintit ca te-am vazut. Pai ce lesinuri si ameteli draga? Pai si nickname-ul de pe DC de unde vine? Eu zic sa-l schimbi in curcalesinata ca asa nu se potriveste. Grija de tine. Si intarcare usoara (cand i-o veni vremea) lui Luki. Apropo, cume gimnasta la scoala? Ii place sau si ea cu tona de teme?

Clau, ups ca am sperat ca s-au mai asezat treburile cu invatatoarea. Foarte bine ca esti langa copilul tau. Multi parinti ar spune ca tona de teme face creierul activ si cartea in cap sigur a meritat-o...dar cand iti cunosti copilul e dreptul tau de parinte sa-l pazesti cu ghearele...sau catedra

Raluca, un val de invidie m'a acoperit cand am citit de marea sarbatoare datorata gatelii. Cum reusesti??? Vinde ceva ponturi? Ce mananca familia in rest? Ca eu m-am saturatttttttt. Mi s-a acrit sa tot gatesc de 2 ani de zile. Mi-i acru de mancare, sa nu o vad, sa nu o mananc...as fi in stare sa beau toata ziua doar apa daca asta m-ar scuti de gatit...dar nu ma scuteste...ca vine DANSUL acasa si chiar nu-i pot servi apa'n blid pe post de ciorba...dar tare as vrea. Cand am sa ma fac mare am sa desfiintez bucataria...o sparg

Ramo, nu-i asa anormal comportamentul lui Andru. E mediu nou, lume cu care deobicei nu doarme in aceeasi casa. Ei nu se acomodeaza foarte repede la necunoscut. Iar comportamentul de a vrea la mama si a-i sta in gat...oh, cat il cunosc (stela nu esti singura). Al meu ma ia de mana, sa merg sa fac cu el ce isi doreste el. Nu conteaza ca spal, ca mananc, ca stau si eu latita pe canapea...daca el ma vrea atunci trebuie sa ma execut...ACUM. Clipele cele mai usoare sunt cand gatesc cu el in gat...ca baremi pot sa gatesc...si ce dexteritate am la taiat ceapa cu el in brate

Luny, nu stiu de Hipp. Dar eu cand spuneam ca nu-i gatesc lui Patrick ci-i dau "borcanele" la alea ma refeream. Pentru varste peste 1 an. Cu paste reale, cu boabe de mazare, cartofi...etc in ele. Acum nu i le mai servesc chit ca el le-ar mai vrea...dar la cat mananca m-ar aduce la sapa de lemn.
Si ca tot intreba Mimo, si la noi se mananca la "cazan". Ce avem noi mananca si el. Ieri am avut lasagna (cu carne tocata de porc), cam arsa ce-i drept dar el a mancat fericit. Si foarte fain pescuia ciupercile din compozitie si crontaia si la ele...astazi evaluam efectele secundare.
Ce cred ca lui nu-i place (sau cel putin nu pare anhiat dupa) e piureul de cartofi. Nu-i place consistenta cred.
Cartofi prajiti (din aia nesanatosi rau de tot) a mancat pe plaja...de fapt mai mult i-a lins ca ii tot inmuia in sweet chili sauce...iar fara efecte secundare...nici la intrare, nici la iesire.

pauza de intins rufe

Mergi la inceput

bunnnn, rufele's intinse...sa continuam...

bitza, foarte frumos aranjate crizantemele. Dar spune...faci afacere din asta sau ramai momentan la stadiul de pasiune? Si am vazut-o si pe buburuza cu periuta ca a lui Bestione. El acum o mai foloseste doar la spalat outele ca a trebuit sa salvez cumva folosirea celei bune la astfel de treburi.

blankar, cum mai e Marc? Mai e agitato-innecat cand incepe sa manance? Si de Eric nu mai zici nimic? Ii place cu fratior langa el sau face pe neintelesul? Si te-ai vazut nasica si te-ai aranjat tare bella.

Mihutza, delicios accidentul. Am studiat de cateva ori cum face leul...asta ca sa fiu pregatita in cazul ca vreodata, canva ma va intreba purandelul asa ceva. Si de mascarpone, eu zic ca sigur gasesti. Fie la supermarket la lactate, intre cottage cheese si ricotta, sie la magazine cu specific italienesc. Daca pana si australienii au...sigur sunt dotati si americanii

stela, te-au mai scuturat si fetele, imi inchipui ca tii a lehamite a spitale, a gandul ce vei face cu Teo. Dar intraba-l si pe ginecolog si ia taurul de coarne...ca daca aluna nu dispare atunci ori acum ori mai tarziu tot trebuie scoasa. Si stiu ca ai vrea sa afli ca mai tarziu vor fi treburile mai usoare cu porodicile astea ale noastre, si ca visezi sa te intelegi cu ea mai usor...dar pana pe la 4 ani cam slabe sanse. Va fi la fel de neinteleasa si mamoasa...barbatul la fel de picat din luna...doar tu te vei chinui cu durerea de pe cicatrice.

remaliss, felicitari pentru examen. Nu te-o fi lasat Rebeca sa inveti dar sigur ti-a purtat noroc. Si acum fa bine si prezint-o pe dolofanica la public, sa ne mai clatim si noi ochii. Iar cu vorbitul, vezi si tu. Unii mai povestitori altii mai maraitori...important e sa avem un grad de comunicare cu ei...din privire, din gestica, din maraieli si vor veni si ele cuvintele. Daca pana si StresoMimo incepe sa fie multumita de vocabularul lui Dudelle eu zic ca speranta este.

Ioana, mi-am propus sa vad si eu cum e cu pavorul nocturn. Termenul nu imi e chiar necunoscut dar stateam cu impresia ca ar fi mai intalnit la copii mai mari. Ce pot sa iti zic eu e ca pana la nepoata'mea eu am crezut ca (,) copiii plang noaptea doar dupa ce vin de la maternitate Si am fost socata sa vad ca ea (care se culca singura, spunea noapte buna la toata lumea si inchidea ochii singurica) se trezea urland in miez de noapte. Era pland neconsolabil, urla mama si mama o tinea in brate. Si au trecut...cu varsta. Si Patrick se trezeste noaptea urland...si e suficient de tare ca sa stie sa urle si mai tare daca merge taica'su la el...dar suficient de adormit cat sa nu realizeze ca e in brate la mama pe care si-o cere cu vehementa. Sper sa se mai linisteasca somnul lui David si sa devina dom'le povestitor

Zoze, iti tin pumnii sa ti se aseze treburile asa cum vrei tu la servici. Si cu alaptatul eu cred ca vei putea continua linistita. Pentru ca faci doar o pauza de 24 de ore...cand poti chiar sa te mulgi daca timpul ti-o permite. Si daca Mihai suge la fel de fericit in restul zilelor lactatia se intretine. Eu eram reglat ca ceasul elvetian in functie de ziua saptamanii...de luni pana vineri sanii deveneau fermi doar in jur de ora 5 cand venea el de la gradinita...in weekend aveam tot timpul ceva in ei...si pe luni dupamasa deja ii simteam mai plini semn ca stimularea din weekend si-a facut efectul. Ce am facut eu, pana am ajuns la un echilibru, a fost ca sa ma mulg in timpul zilei atunci cand ii simteam prea plini...nu de tot ci doar cat sa foiu confortabil.

Nicoleta, nu te bat, nu te scutur ci doar iti dau un pupic si-o'mbratisare ca sa se mai linisteasca un pic nostalgia dupa cele vremuri. Si vezi ca fetita nu vine dor cu codite si lochite...vine si cu drame'n dragoste si ciclu si ca-i neinteleasa...

Si ca sa va raspund la nelamuriri...popoul...cand are Raed interventia si spune ceva de genul "acum 3-4 ani" apar pe ecran 3 in spatele ambulantei. Doi cara targa (ala care nu se vede, ca are fata obstruata de poza lui Raed, e geckoman) si una cu par lung urca in ambulanta (aia-s io). Si cateva secunde mai tarziu, cand prezentatoarea spune "Cei zece ani de activitate...", apare o poza de grup si in randul cel mai de jos sunt 4 persoane, cele 2 persoane din mijloc (ea si el) sunt geckofamily. Mai apar si cate'o cascheta de'a mea dar aia e prea complicat de explicat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Naty, ma bucur ca ai fost primita cu drag de colegi, in ziua de azi cand e asa mancatorie in aproape orice domeniu, pana si asta e mare lucru.
Gecko, la mine gateste soacra-mea si de aia cand intru eu prin bucatarie, in afara de momentele cand devastez frigiderul ,sunt de mare sarbatoare si de obicei se intampla cand ma apuca vreo dambla sau ma inspira vreo reteta de pe Bucataras. Asa ca daca nu vrei sa o importi pe soacra-ta la pachet, solutia mea nu prea te ajuta cred.. Eu am marele noroc sa am o soacra de milioane, care daca vrea copilul clatite la 12 noaptea ea se apuca de facut. De altfel ea are bucataria inchisa unde se gateste, iar noi am facut bucatarie deschisa, americana, ca nu facem decat cafea si ceai acolo, si rar mai bag ceva in cuptor cand ma apuca creatia.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

sfinte sisoie voi inca dormiti? (exceptie cele din campul muncii...ca uite asa ajung sa o pup pe Gudinde si sa-i doresc o zi mai normala decat cea de ieri).

Deci...sunt ultimul negru ramas pe plantatie? Pai eu am trezirea la 6:30. La 6:31min si 42 de sec deja torn laptele in bol. Il punem la incalzim (neaparat impreuna...adica el inchide cuptorul cu microunde), ne luma lingurile...eu mare si el mica...punem batonul de cereale si balotam de zor. Pe la 6:50 masa e gata...cu mizeria de rigoare...si trecem la schimbat pampers, imbracat purandel. Pe la 7 intra in baie si isi cere periuta, vrea pieptanat, vrea aranjat. La 7:10 e la usa, cu rucsacul in mana si papucii in picioare. La 7:11:23 face kk si facem cale'ntoarsa. Dezbracat, schimbat chiloti, imbracat si scandalul de rigoare...ca el vrea ciubotele in picioare (pe aproape 30 de grade) si nu sandalele.
La 7:15 intram in garaj. Ii regleaza lu' tac'su masina...faruri, oglinzi, radio...la 7:20 il indes cu forta in scaunul lui si P'ACI TII DRUMUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Faine explicatii la poze, in orice caz, Gecko . Eu nu m-as fi priceput. Multumim de urari, nu-i bai de intarziere, si ieri am avut musafiri pt Vladic, mi s-o acrit de atata spalatura de vase. Vladic a mers aproape o luna la gradi, fericit, fara sa planga o zi macar, e drept ca avea cate o zi pe saptamana cand nu vroia sa ramana si nu-l lasam la gradi atunci. Insa e deja a doua saptamana de cand nu mai vrea sa ramana acolo, vrea sa mearga, dar cand ii spun ca plec, zice ca vine si el ac asa. o fi din cauza ca am tot fost plecata fara ei, de cand cu mama, o fi din cauza ca a avut un incident cu vasatul cafelei educatoarei, care a strigat atunci la el, nu stiu (el imi tot zice ca a varsat cafeaua lu Kato). Nu-l duc deocamdata, astept poate vrea el intr-o buna zi sa mearga, daca nu, poate anul viitor, cand va merge cu sora'sa (cand merg cu Daria abia o pot scoate din grupa, ca ea ar mai ramane). Intre timp googalesc dupa homeschooling si incerc sa fac gradinita acasa.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluca2107

Asa ca daca nu vrei sa o importi pe soacra-ta la pachet, solutia mea nu prea te ajuta cred.. Eu am marele noroc sa am o soacra de milioane,
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

hmmmm, dilema, dilema, dilema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

cu riscul de a mi-o incasa, recunosc: de 3 zile ma trezesc la 8!!! Vladut inca doarme A avut o tentativa de trezire pe la 7, cand urla ca vrea "vizoio (tellevizorul)", dar l-am luat mai din scurt cum ca-i noapte, si sa faca bine sa se culce.

Raluca boierie pe capul tau

Simo sa stii ca atunci cand am vazut ca esti insarcinata din nou te-am invidiat putin, din umbra. Si eu imi mai doresc inca un copil, cel putin, dar tre sa tratez cu Omu si nu-i usor, ca daca ar fi dupa el, si pe astia doi ar trebui sa-i lasam la bunici din cand in cand, ca sa se poata odihni.

Daria e inebunita dupa papusi bebelus. De ziua lui VVladut i-am luat si ei papusa cu carucior. Nu va pot descrie ce incantata e, sau cand mergem la ceva copii in vizita, cum vede o papusa bebe, e numa cu ea in brate si n-o lasa o secunda. Acasa are 3 papusi si de multwe ori umbla cu toate trei in brate. Carucioru de obicei i-l ia Vladut, sa-si plimbe masinutele sau ursul.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput