Puiuti de randunici 2008!! (323)
Raspunsuri - Pagina 19
bubu05 spune:
Luny, nu sunt ametita, doar ca ma doare capul cand nu iau nurofen sau altceva...ba ma doare unde m-am lovit, ba tot capul, fruntea...ca la migrena...nu stiu 
luny spune:
Bubu
sa treaca..
ati fost vreuna la magazinul KIABI din mall militari, parca?...am auzit ca-s lucruri misto ptr copii, am gasit site-ul si vad ca in Ro nu livreaza, seamana cumva cu La Redoute, au preturi mici pe site..
http://www.kiabi.com/garcon_1-5
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Luny, e Kiabi si in Grande Arena, am fost, au lucruri super si ieftine. I-am luat lui Stef body-uri si bluze de casa si lui Vlad o caciulita, restul cam au si inca n-am cumparat mai groase...dar sunt f. dragute hainele.
lyvy spune:
Ce frumos, am fost la o nunta in week-end si melodia asta a fost la primul dans si imi place rau de tot:.
http://www.trilulilu.ro/annelauren/7474e9df931b42
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
lyvy spune:
N-am avut timp sa citesc si nici acuma nu am, de aseara Iris raspunde cand o intreb cum te chema si zice : Ii
, v-am zis, ma duc ca ma fugareste.
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
Nicoleta spune:
Salut.
Zisesem si eu ai demult de creme lavante de la Uriage, e super, o folosesti si ca sampon, si ca gel de dus... nu are deloc sapun, are 1/3 crema hidratanta. Luny, poate va ajuta sa il speli cu asta. Are 200ml si costa vreo 30 de ron, din farmacii. Sa treaca repede "regenerarea asta" a pielii!
Eu sunt obosita... si mi-e casa ne-ngrijita, si mi-s rufele... in casa, ca nu am terasa acoperita... Uf, oare mai gaseste al meu acoperis de-ala de gradina, in Ro? Pe frigul asta? 
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
mihutza11 spune:
La multi ani Pucca si Raluca!

Gecko ce tare e depechistul!
si la noi au inceput cu ornamentele de Craciun
..
Raluca ce mai trupa aveti acolo! bravo!
Luny imi pare rau de noaptea cu sperieteura!
asa sunt cand va aud cu orataniile de tara.. vreau si eu sa mai simt gustul ala bun!
Bubu noi avem aici pe un post tv in reluare Grey si am in fiecare zi de la 5 la 8 seara cate 3 episoade/zi.. si desi le-am mai vazut asa ma uit de parca ar fi prima data.. plus ca azi e pe ABC episod din seria noua.. abia astept si asta, deci azi am 4 episoade.. sa mai zic de randunoi ca e corupt total
..
Tonic zice bine Mimo cu pie-ul
.. la musafiri multi s-ar putea sa mai fie nevoie de inca una
..
Tuchi vacanta placuta!
Luny bine ca nu e nasol cu mancarimea.. apropo de asta de vreo cateva zile vad ci-au aparut si Andrei niste bubite pe picioare.. initial am crezut ca a piscat-o ceva, dar vad ca sunt mai multe.. cred ca nu i-o fi priit ceva ce a mancat.. dar nu stiu ce..
Naty tare as fi si eu curioasa cum s-ar descurca al meu o zi cu Andra
.. sa vad in ce categorie intra..
vad ca pitica mea gateste niste creioane la oala.. bun asa! ![]()
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
Simo27 spune:
Naty,am deschis acum mess/ul si nu am nici un off-line de la tine.Mai scrie o data
Olga,nu m-am suparat
.Dar sunt cu maximul de hormoni si de-asta ...intelegi tu
.Doamne fereste ca nimeni nu a zis ca David ar avea ceva necurat care il impiedica sa intre in Biserica!
Luny,bine ca nu are ceva grav Mufarinul.Si eu tb sa il duc maine pe Sam la doctorita ca i-a aparut de cateva zile un cos pe barbie,apoi s-a inrosit si vad ca se extinde
,s-a si umfalt si il doare.Am fost azi cu el la farmacie ,am luat o crema dar nu vad ca se trage...
Tonic,hai ca daca faci atatea de papat trag si eu o fuga![]()
Oana,sanatate
Simo
23+ cu
,mami de DAVID
si de SAM
VALENTINA C spune:
Salutare din nou!
Azi noapte si Matei s-a frichinit, se trezea plangand, maraia de mama-mama.
Varianta 1: Pediatra mi-a zis ca s-ar putea sa nu-i fi trecut otita aia si m-am infiintat dupa-amiaza la Budimex. M-a linistit doctorita de acolo: totul e bine.
Varianta nr 2, confirmata: ii iese caninul si de-aia cred ca face asa, desi pana acum n-a avut nicio reactie la iesitul dintilor.
Valentina cu
Matei si
24+ cu Luca/ Mihnea
VALENTINA C spune:
Simo, ziceai de saptamanile de sarcina: pai de cate ori ma duc la echograf, imi zice ca e cu o saptamana mai mare...asa ca nu le-am mai tinut numarul ![]()
Pusei poze cu noi, la cererea audientei
http://community.webshots.com/album/575202346dTYUPb
Nu-s ce-o fi cu mine, ca m-as duce la somn, dar mi-e lene sa ma ridic de pe fotoliu...
Valentina cu
Matei si
24+ cu Luca/ Mihnea