Puiuti de randunici 2008!! (323)
Raspunsuri - Pagina 18
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Olgule sa ne batem, sa ne batem Stii tu ..duet, triolet, piolet ![]() Va pup si plecam si noi afara ![]() Simona,mamica de Teo (16 ani) si Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |
daca se pune de-un piolet vin si io
bubu05 spune:
Mimo, merge cautare dupa mere
si ma uit la 4-5 episoade seara 
Stele verzi nu vad, nu cred ca e de la vizionat...sau poate e..dar acum sigur ma doare capul de la busitura!
Tonic, cu bezeaua nu am nici eu experimente, decat o data am facut si n-am stiut si am pus-o la fac mare si s-a ars nitel la suprafata
. Deci, tre sa o pui la foc micut, cam o ora la cuptor, asa zice prin carti. si apoi sa se raceasca tot in cuptor, cu usa intredeschisa.
Ce-am mai ras cu Mimu si cu frigideru', cred ca sughite saracu'!![]()
gecko spune:
si cu o ultima zvacnire...
Trebuie sa spun ca ma bucur ca la Bacau s-a coborat harnicia din pod si am vazut poze cu copii frumosi
, cam lasciv danseaza baiatul pe covor
si am retinut si pasii din dansul de la aniversarea de 8 ani a Briannei.
Si musai, ca tat am uitat
, sa zic sar'mana
pentru poza cu lampa. Am vazut-o, am analizat-o si mai cugetam
. Si cat mai multe nopti linistete Sophiei in patul de domnisorica (apropo, pana acum nu mi-a cazut purandelul din patul fara gratii...a sters-o miseleste din camera lui in vreo 3 nopti dar altfel fara incidente notabile).
Bubu, ar trebui sa mai fie si alte simptome. Ia doua paracetamoale (stiu ca pare ciudat) si vezi de trece.
Si cine e bre Cameron? Eu la ce film ma uit aici de habar nu am de personajul asta?
Tonic, cred ca ma ia si pe mine cu lesin dupa ce am citit tot meniul ce il ai de pregatit. Si sigur as lesina daca m-as apuca sa si gatesc.
ramo, nu esti singura
draga mea...si mie acum imi sta ghimpele'n coasta ca sa ma intrebe aiureli. Ca toata ziua nu a avut vreme
...da' cica asa ne iubeste ei pe noi.
gata...o seara frumoasa tuturor
PS. Tuchi, te-am tot asteptat dupa raport
, dupa vizita
si tu nimic nimic...acum sper ca esti acasa si Ilincuta sanatoasa
clauclau spune:
Hello, mamaaaa ce de treaba am avut azi, n-am scos nasul din hartii!
Acum nu mai poci , astept sa se faca 18 sa fug repede acasa la alte trebi, de alta natura...am rezolvat cu colegele azi si niste exercitii la limba si literatura romana!
S-a bucurat Razvanel de ajutor!![]()
Sper sa reusesc dimineata la cafeluta sa vad si eu pozele restante si sa citesc ciripeala de azi.
Luny, mult succes la doctor, parca azi trebuia sa mergi, nu? Astept vesti bune si pupa Muficul scump.
Va urez o seara minunata.
Ma retrag ca nu mai pot...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!
tuchita spune:
gata raportul, vizita, mancarea....

Ma apuc de bagaje!
Maine eu plec cu trenul si randunoiul ma urmeaza cu masina si copiii, sper sa nu uite sa ma ia de la spital!
Nu de alta, dar banii sunt la mine!![]()
Ilinca pare bine, nu stiu ce a fost, ca dinti nu-i ies!
Si ca sa mai zic si io ceva de Seb, are si el in sfarsit un canin!
Olgutzika spune:
Gecko, e din Dr House Cameron : http://en.wikipedia.org/wiki/Allison_Cameron_%28House%29 Maritata cu colegul ei http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Chase Asta ca sa vedeti dupa ce soi de barbat suspina Olga
Din Grey, cred ca as fi Bailey
Plec sa ii fac bagajul omului ![]()
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
bubu05 spune:
Hi, hi, nici eu nu stiam de Cameron, ca nu am mai vazut de mult House...o sa-l iau de la Mimo cand inapoiez Grey-ul ![]()
Gecko, sar'na pt. sfat, asa o sa fac! sper sa treaca buba!
Si astia mici urla amandoi in capul meu 
Tuchi, spor la bagajeala, sa aveti o vacanta minunata!
mimonix spune:
ce faceeee? Chase e luat???

si Tuchi pleaca la Paris dejaa???

Nu mai vorbesc cu voi, clar, am zis ![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
natynic spune:
Buna seara dueloaselor si restul!
Va pupic!
Sunt iar anesteziata de la dentist, cu falca si limba amortite, iar am fost in Cora sa caut DE URGENTA incaltari copilului si la plecare am realizat ca n-am fost atenta unde am lasat masina; am strabatut literalmente toata parcarea, disperata, la final am dat de roshioara mea
. Acasa, venita cu sacosele, am gasit husbandul cu ploada neschimbata de cand plecase bona....iaurtul nu i-l daduse, asta era lihnita de foame...si el era coborat la boxa si o lasase la ea in camera
; unde fata se juca linistita dar TOTUSI
. Si mi s-a mai si propus sa dau consultatii in privat. Pai ma bazez eu pe el??? Nu, inseamna sa bag bona la ore suplimentare si ce castig acolo la cabinet sa-i dau ei, sau cam asa...Offf, fetelor cu barbati mamosi si casnici, n-aveti idee cat noroc aveti!
Incaltari n-am gasit, imi bag picioarele si comand de pe un site gasit, dupa ce i-am luat masura (aveau un "model" de printat si pus piciorul copilului pe el ca sa verifici nr). Astia vand incaltaminte de la Hokide si Melania, care barem stiu ca-s bune si nu-s o caruta de bani, ca mi se pare aiurea sa dau atat de mult pe niste incaltari pe care le va purta de cateva ori. Urgenta a venit din faptul ca i-a crescut piciorul BRUSC cu 2 numere!!! intr-o saptamana, urmarea fiind ca totul o strange si azi in parc nu stia bona de ce se miorlaie si merge ciudat si o ia de mana...acasa a constatat ca facuse copilul ditamai rosatura cu basica de la ghete
-mititica...ca doar stim ce senzatie oribila e
Despre somn: la fel, nu ma refer la boala acuta! Eu nu cred ca o trauma la varsta asta se poate manifesta NUMAI prin treziri isterice din somn, copilul fiind in timpul zilei atat de linistit, echilibrat si normal cum este David pe care l-am vazut, asta nu e un copil traumatizat. De asemenea, discutia nu era despre dormit cu parinti versus singur, intrucat Ioana a precizat clar ca la David trezirile astea au loc in ambele circumstante. NU e un copil lipsit de confort psihic, de mangaieri, etc. De-aia o tin eu langa despre o suferinta mai...cronica, care posibil il chinuie mai ales la anumite ore iar viermii intestinali sunt incriminati nu de mine, ci de altii care se pricep mai bine, f frecvent in tulburarile astea. Asta mi-a spus si Maxinne cand am intrebat-o despre Mufa, cand zicea Luny: la varsta asta asa mica in primul si primul rand cauti o suferinta ORGANICA si abia in ultimul rand te gandesti la o trauma psihologica. Iar in privinta duelului si exemplelor
, eu sunt de partea lui Mimo, desi logica si retorica lui Gecko mi-au umplut de amuzament seara, betooon!!
Bubu-si eu ti-as zice sa faci o tomo, asa pt siguranta
Simo, ti-am scris pe mess, poate imi dai vreun semn, cum facem cu icoana
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
am fost la dermato, nu e nimic nasol, e o dermatita, are pielea sensibila acum.. se pare ca pe fondul unor infectii/viermisori(oxiurii si pneumonia
), pielea devine uscata si da mancarimea asta, in special la incheieturi, gat, ceafa..de unde si bubitele..la fund e o dermatita de scutec, mi-a dat o crema, Pimafucort, 5 zile si ar trebui sa treaca..insa daca nu trec mancarimile si eritemele astea dese si urate, revenim si incercam altceva.. a, si musai hidratatrea pielii, cu Uriage lapte hidratant, iar ptr fund tot Uriage, ptr prevenirea eritemului..
tonic
am facut american pie-ul de 1000 ori, dupa reteta Mihutzei de pe bucataras, si nu a dat gres!![]()
nu ne-am abatut de la ea..daca mai vrei ceva detalii, vrb pe mess.Noi am mers cu ea la niste prieteni fitosi, si au fost in extaz!![]()
bubule tot ametita esti, mah?..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!