Puiuti de randunici 2008!! (323)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mimo, nu ai ma de ce sa fii invidoasa, nu e decat C&A, hainele alea mai ieftine... Nu sunt altele mistoace, ca nu ma duce inca buzunarul...

Bubu, deci nu sunt singura panicoasa! Nu te mai gandi la prostii! Operatie pe creier?? Hai ma! sa treaca! Si eu ma mai ridic si dau cu capul de diverse (geam deschis, usa de dulap...) si doaaare... si trece!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salut

noi azi ne-am trezit la ora 11,am iesit afara,l-am culcat pe andru pe la ora 15...am jumulit orataniile si acum imi beau si eu cafeaua linistita...

pucca la multi ani pentru ieri sa fii sanatoasa si fericita

ralucaspm la multi ani si multa fericire

clodute ce mai face karo?tu ce faci?te-ai mai obisnuit? si sa aveti un botez frumos si vreme frumoasa

nicoleta si mie mi-au placut ghetutele cat despre jumulit si eu am oroare dar fac asta pentru burtica lui andru,ce ciorbitza buna iese din puiul de tara...e preferata lui asa ca nu ma mai gandesc la mine,la manichiura mea,la mirosul de dupa parlit si toate cele...sa -ti fie de bine cumparaturile

gecko mersi pentru cerul senin,tufa de trandafiri si ciubotarul mic si frumos

raluca f frumose fimuletele si pozele..sabinel are o mutrita scumpa rauuu

luny imi pare rau pentru mufarina..off ce o fi avut saracutul?ma bucur ca si-a revenit si acum e bine

mimo esti o dulce..tu si gecko imi aduceti zambetul pe buze pe fiecare zi...

acu' va pup ca am un ciripiaitor la ureche,husbendul care tocane intr-una..ma mir cu cine seamana andru..cum ma vede ca fac ceva cum incepe taca tacataca...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Scriu si eu cateva randuri pana nu pica iar net-ul.

Suntem bine, doar ca nu ma sincronizez cu programul in care merge internetul care a luat-o razna in ultimul timp.

Luny exact cum a spus Gecko se poate sa se fi inecat cu saliva. Nu am inteles daca la trezirile ulterioare a mai tusit, dar asa face si Luki, doar ca eu il mai linistesc la san. Al meu acum se lupta cu doua masele si doi canini, baleste tot timpul, e iritat la gura si pe obraji, iar noaptea se ineaca si tuseste. Initial - adica la primele eruptii dentare - am crezut ca a racit, am fost ladr si nu i-a gasit nimic, apoi am observat ca ziua nu avea pb si ne-am dat seama ca e de la dinti. Mi dr mi-a spus sa-i ridic salteaua la patut sau sa-i pun o perna mai mare pe care sa stea cu tot trunchiul, cumva la unghi de 30 de grade. Perna nu i-a placut, dar intr-adevar doarme mai bine pe mine, se linisteste si apoi il asez in pat, pe o parte si de multe ori ii curge saliva din gurita, parca e un catelus

La fel si pt DAvid de Ioana, s-ar putea sa fie de la ceva ce-l supara. am citit ce au scris Olgutza si Gecko exact pe acelasi gand cu mine, ai zis ceva si de o maseluta, s-ar putea ca ea sa fie vinovata . Eu cred ca pe ei ii sperie durerea brusca si nu stiu sa reactioneze.

De cand cu maselele si caninii are si Luki niste momente zici ca l-a lovit strechea: trage de televizor sa-l darame, smulge cablurile din prize, roade mobila, tranteste usi, loveste, varsa tot ce prinde la nivelul lui, exact ce stie ca nu e bine sa faca, si asta nu o data ci de n ori la rand. Asa nervos e parca nu-l recunosc ! DAr sunt sigura ca se va linisti, daca nu bietul meu neuron moare sigur pt ca ma streseaza enorm gandul ca intr-o fractiune de secunda se poate intampla o nenorocire. Cand sunt cu el singura acasa nici la baie nu ma duc.

Am o scrisoare luuuunga, sa vad daca apuc sa o scriu si sa o trimit inainte sa -si dea duhul netul, pana atunci un mare
HELP: Bubu, Anca, Mihutza, Mimo cine a mai facut, vreau si eu reteta de la American pie si eventual sfaturi practice pe langa ea, ce ati vazut voi ca merge mai bine. Si daca stie cineva cum sa fac sa iasa bezeaua pt o prajitura crocanta, ca ea e moale in reteta.
Mimoplease, reteta de dovleac copt cum ii faci lui Vlad poate le place si alor mei, ca astia nu vor decat carne si m-am saturat de ea.

Daca nu v-ati dat seama, sambata am iar musafiri, partea a doua de la ziua lui Luki, asa ca Nicoleta si cine mai doreste, va asteptam.
Avem in meniu pastrav la cuptor Luny, rasol de porc fiert cu usturoi si fasole pastai, friptura de vita si pui, salata de vinete si icre plus prajiturile daca ma ajutati cu retetele.Plus bauturi pe toate gusturile, fara numar, fara numar.

Si fug sa-mi pun degetele pe calorifer ca la noi inca nu da caldura si mi-au amortit de frig toate cele.
PS
mare de tot pt [b]Gecko
mi se potriveste numele dela tine, ciudatenia e ca lesin si in somn, sau cand stau intinsa in pat, daca incerc sa ma misc/intorc, chiar si f lent, hop ameteala si lesinul. Ca altfel nu ma ingrjoram ca eu [b]lesinoasa
am fost mai mereu in adolescenta si in sarcina de la lipsa de calciu, chiar si sub tratament, doar ca acum e ceva mai deosebit. Astept si eu sa vad ce spun dr, ca mai am doua controale, apoi iau masuri, dar nu ma sperii prea tare ca n-am timp de boli

gata fug in tarile calde.
toate randunicile, revin cu restanta daca ma lasa copiii si netul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Da, Nico, mai panicoasa ca mine nu cred ca-i nimeni Ma gandesc ca daca aveam ceva ma lua cu ameteala, voma alte alea...of...am vorbit deja cu prietena care lucreaza la spital si daca nu mi-o trece in cateva zile o sa merg cu ea la un medic acolo...

Luny, acum am citit de Mufa...uf, ce nasol...nu stiu nici eu ce sa zic...poate cum a zis Gecko s-a inecat cu saliva si s-a panicat...asa am patit cu Vlad cand se sufoca, atunci cand a avut laringita, se tremura tot si se speria si se cuibarea in mine de panica...

Si la multi ani Pucca si Raluca, sa fiti sanatoase!

Simo, saru'ma pt. sfat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Raluca, ce copil ! Draga de ea! Nu am stiut ca plangea si inainte noaptea E sensibila, draga de ea...Repet "draga de ea", dar tot draga e!

Simo, nu te supara, eu nu am contrazis ce ai spus tu . Eu doar sustin ca nu e mana necuratului acolo, doar am expus o varianta rationala pentru care poate David nu vrea in biserica. !

Mimo, sa nu te superi nici tu! Nici eu nu m-am referit la situatia in care copilul e bolnav "Suferinta" nu inseamna doar suferinta fizica. In rest, hai sa ne batem in exemple ! Vad ca Simo se amuza .

In concluzie, o mai pe Luny, ca nu s-a suparat si ii tin pumnii la dermato.

Somnoricaaaaaa!

Plec afara...

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

bubu hai ca poate o sa treaca durerea de cap

tonic un si pentru tine si ma bucur ca intrii mai des pe crengutza

i-am comandat lui andru olita okbaby,olita spidy...am primit mail de confirmare in maxim 7 zile o primesc..abia astept sa vad cum reactioneaza...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Tonicutzo, uite placinta http://www.bucataras.ro/retete/167/14_bucatarasi_au_facut_%E2%80%9Camerican_pie%E2%80%9D.html

Dovleac copt ii fac si eu azi lui Stef, again Eu il coc in hartie de copt, il inveles in ea si il pun in vas de iena si dau la cuptor vreo juma de ora. Apoi il amestec cu branza de vaci, 2 biscuiti, o lingurita cu miere si putina scortisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Tonic www.bucataras.ro/retete/167/14_bucatarasi_au_facut_%E2%80%9Camerican_pie%E2%80%9D.html" target="_blank">american pie.Chiar am vrut sa-i zic Bubulinei ca nu merge cautarea decat dupa "mere" si dupa ce dai toate paginile .Vezi Tonic ca nu-i o prajitura pt musafiri (asa mi se pare mie) .Nu-i "fatzoasa", se mananca cu lingurita si nu in ultimul rand e pacat sa le-o dai lor Dovleacul e asa: o bucata cat palma de dovleac copt+ 3 biscuiti+o lingurita de miere +un praf de scortisoara, toate bagate in blender si facute crema. Fetele am vazut ca mai amesteca si cu br de vaci, al meu mananca dimineata br de vaci cu fructe proaspete asa ca n-am mai simtit nevoia sa pun si asta. Si vezi ca baloneaza , sa nu le dai seara sau in combinatie cu alte mancaruri "balonatoare"
Bubu stele verzi vezi? Te-ai gandit ca s-ar putea sa te doara capul de la atata uitat la TV??? Cate episoade pe zi mai vizionezi?
Nicoleta buna faza cu mansarda, stii ca si pe noi ne batea gandul Dar am lasat-o balta, a venit criza...acum iar ne ducem, iar ne apuca Eu fac planu' ca tiganu' sa ma mut acolo cu Dudel cel blondel (sa-i pacalim nitel , ca si eu sunt blondutza ), sa avem o pensiune a noastra Teo sa invete la Viena si sa vina acasa in weekend iar Mimu sa faca naveta Im? Noua ne-a placut in Tirol, rau de tot mi-a placut...de exemplu la Oetz, un satuc mic cu case de turta dulce, niste fraue batraioare dar amabile rau si mereu zambitoare, 10 partii dintre care 5 erau si pentru mine dar in acelasi timp aproape de Solden cu cele 200 de partii si de nu stiu ce ghetar maret...ce-ar fi sa faceti o vacanta cu noi?
Simo multumesc mult de tot! Vorbim!
Olgule sa ne batem, sa ne batem Stii tu ..duet, triolet, piolet
Va pup si plecam si noi afara

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Si sa revenim la exemple, ca mie aste-mi plac rau Daca Mimu m-ar impiedica noaptea sa ajung la frigider si mi-ar explica ca e mai bine pentru mine sa stau in camera mea, mi-ar face un mare bine

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

dar asta nu inseamna ca tu ai baga la cap si te-ai duce la culcare. Si atunci, ca sa continuam exemplu, tu te-ai urca calare pe frigider, mimu ar incerca disperat sa te dea jos, tu ai urla ca vrei prajitura, el ar ridica vocea (ca sa te acopere) sustinand ca nu e sanatos si ca la ora aia trebuie sa dormi...si tu fuga...si el fuga...si tu fuga...si el fuga...si intr-un final va doboara oboseala si mereti la culcare...tu ramanand cu suspinul in piept dupa bucata de prajitura...si mimul boscorodind ziua cand si-a luat femeie capoasa...si vine dimineata...si va treziti cu durere de cap si cu nervii aferenti unul pe celalalt...si va intrebati ca la ce naiba v-ati scos ochii in miez de noapte...ca nici tu nu te-ai fi topit fara caloriile de rigoare si nici el nu s-a trezit langa Claudia Schiffer dimineata....si va promiteti solemn ca a doua oara nu o mai faceti....adica, unul din voi va ceda...
Intrebarea este care va fi acela...vei renunta tu la vizitele nocturne la frigider sau mimu va renunta in a tine cursuri de nutritie dupa apusul soarelui...oare care va fi copilul si care va fi parintele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Nu ma intrebati cum de am albastrit asa mesajul dinainte ca nu stiu

Bubu multumesc mult, am bagat la cap cu dovleacul, reteta o printez acum. Ceva sfaturi in special? Vreo idee cu bezeaua?
Vad ca n-a mai murit azi netul, poate au reusit sa-l repare, ca numai nervi mi-a facut.

ma duc sa fac ceva de papa si revin.

Mergi la inceput