Puiuti de randunici 2008!! (323)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Luny, nu e gluma aia cu aplaudacul? Mai, sa fie, in facultate inca duceau soldatii la teatru, pe motiv de "nelume"... Dar au trecut multi ani de atunci... (ei nu prea multi, dar destui). Ce-i asta?? Si ce le face daca refuza??

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna,

Daca va intereseaza...
www.gradinapovestilor.ro/povesti/povesti.shtml" target="_blank">Povesti audio

Pup

O sa incerc si poze de la botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Clodute,da,neaparat sa pui poze de la botez
Luny,imi pare rau ca te-ai speriat asa de tare.sigur o fi de la masele
Nico,tu ma bagi in boala cu C&A,stii doar.
Simo-Mimo,pe luni o sa trimit icoana.mai vb
Olga,era parerea mea,nu am vrut sa filosofez
Raluca,sunteti niste frumosi

Asa,scurt pe doi ca il pandesc pe Sam sa nu se trezeasca

Simo 23+ cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143983

Tot pentru Mimo. (Voi unde ait mai fost? Parca ne tenteaza si pe noi... dar sa vedem unde si cum, cu cat, cand...)

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

No hai, ca m-ati facut knock out Eu exclusesem din start motivele temeinice de plans (boala, durere).Presupun ca daca existau , nu discutam despre asta aici. Nici prin cap nu mi-a trecut ca ar plange copilul din cauza ca are febra, diaree sau vreo durere si tu-l lasi sa planga. Dar n-are, eu asa inteleg.
Si sa revenim la exemple, ca mie aste-mi plac rau Daca Mimu m-ar impiedica noaptea sa ajung la frigider si mi-ar explica ca e mai bine pentru mine sa stau in camera mea, mi-ar face un mare bine
Si mai am eu un exemplu concludent. Mie-mi place mult sa adorm pe canapea , in sufragerie, in timp ce ma uit la un film.Nu-mi propun sa adorm dar totusi de cele mai multe ori se intampla.Si pentru ca urasc sa ma intrebe cineva din cinci in cinci minute "ce faci? dormi?" le-am interzis sa mai comunice cu mine in timp ce eu dorm pe canapea...sa ma lase in pace Asa ca, de multe ori, ma trezesc dupa vreo doua ore, in puterea noptii , amortita toata si infrigurata si cu gatul stramb Nu mi-e bine desi acolo am vrut eu sa dorm si m-am certat cu toata lumea sa ma lase ...ca un copil care vrea sa doarma in pat cu parintii...la inceput e mai cald, esti mai in siguranta, cineva iti mangaie parul....apoi ti-e prea cald, tata sforaie, mana ti-a amortit....si daca tot ma trezesc , ma duc si la baie... si la bucatarie ...si daca tot mananc arunc si un ochi pe forum ca poate a mai scris cineva ceva...si uite asa ma trezesc de-a binelea si de multe ori dau din nou drumul la televizor Cum vi se pare acest scenariu? La fel se poate intampla si invers...e in patutul lui, s-a dezvelit...ii e frig, a amortit pe-o parte...stie ca daca striga vine imediat cineva, striga! Stie ca degeaba striga, se muta in partea cealalta a patului, mai tarziu invata sa se inveleasca singur...capata putina independenta, nu mi se pare chiar rau!
Nicoleta mai termina cu cumparaturile alea ca deja simt invidia cum imi sufla in ceafa!
Gecko s-a impodobit deja?
Ralucasi-al meu viseaza sa mearga cuu fi-sa la discoteca , s-o pazeasca

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Sa nu ratez ocazia sa mai zic o prostie...Muful ziua mai tuseste? Ca dupa pneumonie in general plamanii cam elimina mucus , e posibil sa fi avut un acces de tuse ca urmare a acestui proces. El saracutul nestiind ce-i aia...s-o fi speriat/inecat...altceva, ce sa fie?

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hai ma fteleor, ca nu fac parte din categoria plangacioaselor-suparacioase ca nu v-ati dat cu parerea,mai ales daca nu aveti idee ce ar putea fi, ma prind eu ca despre asta e vorba ziceam doar asa, siti cum e..olgu e ok baiatul acum, nici urma de tuse sau alte figuri..la Dr. house nu ma uit, nu stiu personajele, bre, si lasa-ma cu mea culpa, la naiba, ca ma supar, nu e cazul cu mine, zau! stiu eu sa te trag de maneca daca e ceva 'grav' stai calmaaaaa INSA: cred ca gecko si raluca au dreptate, amintindu-mi cum s-au derulat lucrurile, asta cred ca e explicatia, saliva s-a dus 'pe partea ailalta' si d-acolo tusea aia disperata..
la 5,30 mergem la dermato, ca si asta cu scarpinatul ma scoate din mini
vai cat am ras!!e de coma dansul lui sabin!la fel si showul in familie! faine pozele de la ziua ta, i tortul, inca balesc

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hei gagici!
Sa ma iertati ca n-am citit si sunt cu lectiile nefacute...abia s-au culcat astia mici ca ne-am intins prin carrefour, prin locul de joaca, apoi la cumnata-mea in vizita...

Siii pe mine ma doare capu' Am sunat la CMU sa vorbesc cu medicul de garda si i-am explicat cum m-am lovit, i-am zis ca nu se vede semn pe piele sau vanataie, dar ma doare tot capu'. Am luat un algocalmin si vad ca incepe iar sa ma doara. A zis ca e normala durerea si ca ar fi fost o problema daca dadeam cu capul din cadere...nici nu stiu...nu stau linistita...oare sa fac ceva??
Help
Oricum stiti ca ma panichez repede, ma uit la Grey cum opereaza pe creier si imi vin tot felul de idei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

aoleu, ce de litere am mancat, dar intelegi voi ce am scris, asa-i?
Mimo, e bine acum, nu tuseste, d-aia cred ca s-a inecat rau doar..
Nicoleta, nu e nicio caterinca ma! ce le face daca nu se duc?..ii freaca si se razbuna de n-ai aer in tine...deci, teoretic nu-ti fac nimic, insa practic, ti-o furi pe termen lung..ratezi, una, doua, dar a treia nu mai merge

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Oana,du-te sa faci un tomograf.stii ca noi am patit-o cu David acum 2 ani si pana nu i-am facut tomograf,nu am stat linistiti.Bine el voma cu sange,era desfigurat..dar,oricum ce rau iti poate face?Macar apoi stai linistita.sa treaca durerea
Simo-Mimo,faine de tot explicatiile tale.
La faza cu dormitul o vad pe mamica mea,draguta de ea face exact ca tine.Iar cu frigiderul,ma simt cu musca pe caciula.multi ca m-ai facut sa rad.
Sam inca face nani si afara e soare si cald-Doamne ajuta

Simo 23+ cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput